ANENSEFALİ... Neymi arkadaşlar? Benim büyük acım aşkımı bebişimi kaybedişim.Meleğimin kafatasının oluşmaması yani anomali. Allah beterinden saklasın ama daha yeni yeni kabullenebildiğim bu büyük acıyı yaşadım. Herşey o kadar güzel gidiyorduki ondan önce yaşadığımız bütün acıları unutturacak kadar iyiydi.Taki 3. test yapılana kadar. Bunun nasıl bir acı olduğunu bilemezsiniz.Hastanenin duvarları üstüme yıkıldı, dünya başıma yıkıldı sandım. Tam 5 doktora gösterdim inanmak istemedim.Ama malesef doğruymuş. Ve yavrumu kendi rızamla kaybettim. İlk zamanlar hiç konuşmadım, doğum yaptım hiç yatmadım, sanki hiç acı çekmedim, kimseyle görüşmedim, hiç anlatmadım, sır oldu yaşadıklarım geçmiş olsuna gelenlerle başka şeyler konuştum, insanlar şaşırdı bana atlattım zannettiler.Ama ben unutmayı, kabul etmemeyi tercih ettim. Artık bunu yaşadığımı kabul ediyorum ve aynı ocıyı yaşayan varsa paylaşmak, gerçek dünyaya dönmek istiyorum. Lütfen benimle paylaşıp bana yardımcı olun artık hayalle gerçeği karıştırmak istemiyorum. PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUM...