Tamam şimdi hallediyoruz senin begendiklerin yesil pantolon etekli takım kahve dore kazak kahve ince yelek kalpli rodi bluzuda l beden istermisin ?Delımiyiz neyiz biz yavvv,..))
Tamam şimdi hallediyoruz senin begendiklerin yesil pantolon etekli takım kahve dore kazak kahve ince yelek kalpli rodi bluzuda l beden istermisin ?
O içli dislı degil yapisik dogan gorumlu şahin L beden bana dar geliyordu pek giyemedim olur sanacanım dore kazakmıydı,ben yazlık sanmıştım bir de içli dışlı uzun kollu tunik vardı o kaç beden canım
canım bundan bahsediyordumO içli dislı degil yapisik dogan gorumlu şahin L beden bana dar geliyordu pek giyemedim olur sana
Tamam bende ondan bahsediyorumcanım bundan bahsediy
ordum
bendekilerin çoğu 42-44 zaten...
bazen çok beğendiğim birşeyi denemeden alıyorum... öyle kötü bir huyum var...
eve gelince giyiyorum yakışmayabiliyor.... inatla başka başka şeylerle kombinleyip deniyorum....
yani illa kendime yakıştırmaya uğraşıyorum... çok beğendim ya... illaki yakışacak...
sonrada elimde kalıyorlar...
canım tarzını bilmiyorum ama kot eteklerim var... siyah-kahve ceketler...
hırkalar, üstler... herşey var yani...
tarzımız tutar mı, bir o konu var işte...
istersen özele mailini yaz... ordan resim atayım sana...
yakında dükkanda açıcam kısmetse ama giysiler ilk sana giderse de sevinirim... ortak sıkıntılar yaşamışız ikimizde
Aaaaa bende resimleri istiyorumm lutfennn 44bedenim ve bende sizin cektiginiz o sisman acilardan bende cooookkk cektim :):)acilar ortak demekkiii
kot ne kadar
Celbera bunlarda var işine yararsa
Pantolon guzel olur gibi olculere gore oda olsun ,sari askili,gri tunik,renkli balon yasasinnnnn olur dyisun,beyaz penye istemiyorum o grupta siyah askili bisiy var onu begendim altini ustunu hesaplasiriz varsa daha benlik bisiyy ekle takviye yaparımcanım ben 3 ünü seçtim fiyat vermiyorsun sen benden 2 ürün seçtin bir tane de son sayfamda kaliteli penye var ona bak beyaz,renkl bluzu beğenmiştin olur sana artık pantolon 95 cm boyu var,belden ayağa kadar ölçtüm beli 42cm ama esniyo dediğim gibi.
Fiyat yok canım bende bos bir zamanimda konuna bakayim takas yaparız bbegendiysen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?