• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük beden (takaslık 44-52)

Eklentiler

• $mlkBzY.jpg
    $mlkBzY.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 51
bendekilerin çoğu 42-44 zaten...

bazen çok beğendiğim birşeyi denemeden alıyorum... öyle kötü bir huyum var...

eve gelince giyiyorum yakışmayabiliyor.... inatla başka başka şeylerle kombinleyip deniyorum....

yani illa kendime yakıştırmaya uğraşıyorum... çok beğendim ya... illaki yakışacak...:1:

sonrada elimde kalıyorlar...

canım tarzını bilmiyorum ama kot eteklerim var... siyah-kahve ceketler...

hırkalar, üstler... herşey var yani...

tarzımız tutar mı, bir o konu var işte...

istersen özele mailini yaz... ordan resim atayım sana...

yakında dükkanda açıcam kısmetse ama giysiler ilk sana giderse de sevinirim... ortak sıkıntılar yaşamışız ikimizde:38:

Aaaaa bende resimleri istiyorumm lutfennn 44bedenim ve bende sizin cektiginiz o sisman acilardan bende cooookkk cektim :):)acilar ortak demekkiii

canım ben 3 ünü seçtim fiyat vermiyorsun sen benden 2 ürün seçtin bir tane de son sayfamda kaliteli penye var ona bak beyaz,renkl bluzu beğenmiştin olur sana artık pantolon 95 cm boyu var,belden ayağa kadar ölçtüm beli 42cm ama esniyo dediğim gibi.
Pantolon guzel olur gibi olculere gore oda olsun ,sari askili,gri tunik,renkli balon yasasinnnnn olur dyisun,beyaz penye istemiyorum o grupta siyah askili bisiy var onu begendim altini ustunu hesaplasiriz varsa daha benlik bisiyy ekle takviye yaparım

Back