Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim fiyat belirleme gibi bir becerim yok sen bilirsin takas yapalim iste gitsin kahverengi ince olan yelek gibi bisi on uzun arka kisa cok onemli bisi degil yani ocanım bunun fiyatı,doreli tuniğin,kahverengi ince tuniğin fiyatları nedir.....gel gel sarışınım gel![]()
Canim fiyat belirleme gibi bir becerim yok sen bilirsin takas yapalim iste gitsin kahverengi ince olan yelek gibi bisi on uzun arka kisa cok onemli bisi degil yani o![]()
![]()
İşte hüzünlü hikayesi olan paresüm
İlk görüşte aşk gibiydi kenarda köşede kalmış tozlanmış beni bekliyordu fiyatıda uygundu hafiften bol gelmesi engel olamadı kavuşmamıza ilk giyişimde kapı koluna takmak suretiyle yırttım çoook üzüldüm bugun yarin tamir ettiririm derken kış geldi sonra ben kilo verdim daraltmayla falan olacak gibi değil çok büyük kaldı bana S5 yzıyor bilemedim ama 48 50 belki daha fazla metre bulabilirsem ölcerim belki ilgilenen olur bana uygun yazlık pardesü takasına açığım boyum 172 eetay fotolar gelecek...
![]()
![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721971 canm sayfamdan beğendiğin bişey olursa annem için takaslamak isterim pardesünle
canım rodi bluz ile kotun fiyatı:)Rica etsem efenim
Ne güzel inş tekrar kilo almayız sen daha güzeli yapmışsin hiç üzülmecanım çok içten yazmışsın yazılarını...
bende 48 bedenden 40 a düştüm.... hiç giyilmemiş giysilerimi gittim giysi bankasına koydum çok üzülerek...
seni çok iyi anlıyorum....
keşke bende o zamanlar burayı keşfetseymişim.... aileme bir faydası olurdu...
Ne güzel inş tekrar kilo almayız sen daha güzeli yapmışsin hiç üzülme
Aynekilo almaya yatkin daha ncede verdim aldim akillandim ama artik sporu bırakmak yok varsa rsim ekle 42 44 lere ihtiyacım var bakarımhiç giyilmemiş markalı kıyafetleri koydum canım yaaaa...
hani giyilmiş, yıpranmış olsa üzülmeyeceğim de...
tadilata versem eski halleri kalmayacaktı... alan sevinsin istedim işte...
bir kısım daha var elimde.... burayı keşfedince onlarıda buradan satışa çıkaracağım kısmetse...
hem alan sevinir, hemde bana ek gelir olur.... çoğu markalı, yepyeni.... alanlar çok şanslı olacak...
umarım tekrar almayız canım... sürekli tartının başındayım.... hep kalori hesabı falan... zor bizim işimiz canım....
metabolizma herşeyi vücuda almaya programlanmış bir kere...
Aynekilo almaya yatkin daha ncede verdim aldim akillandim ama artik sporu bırakmak yok varsa rsim ekle 42 44 lere ihtiyacım var bakarım
öylemi hallediyorum hementatlım mesaj kutun dolmuş...
özelden yazdım ama göndermedim sana
öylemi hallediyorum hemen
Hakikaten biz napiyodukcanım biz n
apıyoruz şimdik:))
Hakikaten biz napiyoduk![]()