Merhaba arkadaşlar...
Baştan söyleyeyim benim öyle markalı tarz giysılerim yok ( kilolular beni anlar:))
Haa birtane Strems pardesum var onunda hüzünlü bir hikayesi var sırası gelince dertleşiriz.
Ben 17 kilo verdim emin değilim 44 beden rahat olur sanırım artık(mezuralar hazır olsun) kısacası size dar gelen bana uyacak benimkilerden begenirseniz takas yapmak istiyorum.
Dolap boşalttım sözde değil gerçekten 1 elbise 2 yine bol gelen kot dışında tüm mevcut bu
Yazlık pardesü, ferace, çanta,40 no taraklı ayakkabılar kot, tunik vs. Vs. İhtiyaç listem.
Hadı hayırlısı bakalım .
(İnş foto yüklemeyi başarırım)
Merhaba arkadaşlar...
Baştan söyleyeyim benim öyle markalı tarz giysılerim yok ( kilolular beni anlar:))
Haa birtane Strems pardesum var onunda hüzünlü bir hikayesi var sırası gelince dertleşiriz.
Ben 17 kilo verdim emin değilim 44 beden rahat olur sanırım artık(mezuralar hazır olsun) kısacası size dar gelen bana uyacak benimkilerden begenirseniz takas yapmak istiyorum.
Dolap boşalttım sözde değil gerçekten 1 elbise 2 yine bol gelen kot dışında tüm mevcut bu
Yazlık pardesü, ferace, çanta,40 no taraklı ayakkabılar kot, tunik vs. Vs. İhtiyaç listem.
Hadı hayırlısı bakalım .
(İnş foto yüklemeyi başarırım)
Aaaa canim ne güzel kilo vermiştin tebrikler bende esnek se kumaş 42 değilse 44 giyiniyorum 44 beden kiyafetlerim var ama sen herhalde takasla almak istiyorsun takas istiyorsan senin kiyafetlerin bana olmaz kiyafet dişinda kozmetik aksesuar çanta felanda ekleyebilirsin kullanmadigin takas için bence
Canım ben takas düşünüyorum satmayı düşünmedim tunik kazak doreli olwn L beden hediye 1 defa giydim 44 e iyi olur en fazla digeride beden falan yok sanırım incecik salaş birsey.
Teşkkur ederim kozmetikle pek işim olmuyor çanta aksesuar işe yarar bişiy yok
Kot yelek L beden 46 ya olur
Zaten takas için ekliyorum bakarım tabi amacım takas ddiğim gibi bikaç bişıyim kaldı gözlerm kayıyor artık bitiricempekı fıyatı nekadar ayrıca takas dusunurmusun benımde kıyafetlerım wart buyuk beden olarak konum war bakarsan belkı bısıler begenırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?