- 14 Aralık 2007
- 2.740
- 318
- 723
- 40
Merhaba arkadaşlar...![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Baştan söyleyeyim benim öyle markalı tarz giysılerim yok ( kilolular beni anlar:))![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Haa birtane Strems pardesum var onunda hüzünlü bir hikayesi var sırası gelince dertleşiriz.![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Ben 17 kilo verdim emin değilim 44 beden rahat olur sanırım artık(mezuralar hazır olsun) kısacası size dar gelen bana uyacak benimkilerden begenirseniz takas yapmak istiyorum.
Dolap boşalttım sözde değil gerçekten 1 elbise 2 yine bol gelen kot dışında tüm mevcut bu
Yazlık pardesü, ferace, çanta,40 no taraklı ayakkabılar kot, tunik vs. Vs. İhtiyaç listem.
Hadı hayırlısı bakalım .
(İnş foto yüklemeyi başarırım)
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Baştan söyleyeyim benim öyle markalı tarz giysılerim yok ( kilolular beni anlar:))
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Haa birtane Strems pardesum var onunda hüzünlü bir hikayesi var sırası gelince dertleşiriz.
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Ben 17 kilo verdim emin değilim 44 beden rahat olur sanırım artık(mezuralar hazır olsun) kısacası size dar gelen bana uyacak benimkilerden begenirseniz takas yapmak istiyorum.
Dolap boşalttım sözde değil gerçekten 1 elbise 2 yine bol gelen kot dışında tüm mevcut bu
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
Yazlık pardesü, ferace, çanta,40 no taraklı ayakkabılar kot, tunik vs. Vs. İhtiyaç listem.
Hadı hayırlısı bakalım .
(İnş foto yüklemeyi başarırım)