• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük beden (takaslık 44-52)

kUtahya

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
2.740
318
723
40
Merhaba arkadaşlar...:3:
Baştan söyleyeyim benim öyle markalı tarz giysılerim yok ( kilolular beni anlar:)):ssz:
Haa birtane Strems pardesum var onunda hüzünlü bir hikayesi var sırası gelince dertleşiriz.:14:
Ben 17 kilo verdim emin değilim 44 beden rahat olur sanırım artık(mezuralar hazır olsun) kısacası size dar gelen bana uyacak benimkilerden begenirseniz takas yapmak istiyorum.
Dolap boşalttım sözde değil gerçekten 1 elbise 2 yine bol gelen kot dışında tüm mevcut bu:5:

Yazlık pardesü, ferace, çanta,40 no taraklı ayakkabılar kot, tunik vs. Vs. İhtiyaç listem.
Hadı hayırlısı bakalım .

(İnş foto yüklemeyi başarırım)

Bu takım 44 beden ama bl lastikli 46 48 lerede olur.Aldiğım gün keşke her rengini alsaydım diye işman olmuştum ama şimdi sevip svmediğimdn emin değilim hiç giyilmedi .

Eklentiler

Son düzenleme:

İşte hüzünlü hikayesi olan paresüm
İlk görüşte aşk gibiydi kenarda köşede kalmış tozlanmış beni bekliyordu fiyatıda uygundu hafiften bol gelmesi engel olamadı kavuşmamıza ilk giyişimde kapı koluna takmak suretiyle yırttım çoook üzüldüm bugun yarin tamir ettiririm derken kış geldi sonra ben kilo verdim daraltmayla falan olacak gibi değil çok büyük kaldı bana S5 yzıyor bilemedim ama 48 50 belki daha fazla metre bulabilirsem ölcerim belki ilgilenen olur bana uygun yazlık pardesü takasına açığım boyum 172 eetay fotolar gelecek...

Son düzenleme:
Baştan söyleyeyim benim öyle markalı tarz giysılerim yok ( kilolular beni anlar:)):ssz:
Haa birtane Strems pardesum var onunda hüzünlü bir hikayesi var sırası gelince dertleşiriz.:14:
Ben 17 kilo verdim emin değilim 44 beden rahat olur sanırım artık(mezuralar hazır olsun) kısacası size dar gelen bana uyacak benimkilerden begenirseniz takas yapmak istiyorum.
Dolap boşalttım sözde değil gerçekten 1 elbise 2 yine bol gelen kot dışında tüm mevcut bu:5:

Yazlık pardesü, ferace, çanta,40 no taraklı ayakkabılar kot, tunik vs. Vs. İhtiyaç listem.
Hadı hayırlısı bakalım .

Aaaa canim ne güzel kilo vermiştin tebrikler bende esnek se kumaş 42 değilse 44 giyiniyorum 44 beden kiyafetlerim var ama sen herhalde takasla almak istiyorsun takas istiyorsan senin kiyafetlerin bana olmaz kiyafet dişinda kozmetik aksesuar çanta felanda ekleyebilirsin kullanmadigin takas için bence

Hadı hayırlısı bakalım .

slmlar benmde kıyafetlerım war buyuk beden bı bak ıstersen belkı begendıgın bısıler olur..ayrıca senın kıyafetlerıne de baktım bıtane gorebıldım sadece.

Aaaa canim ne güzel kilo vermiştin tebrikler bende esnek se kumaş 42 değilse 44 giyiniyorum 44 beden kiyafetlerim var ama sen herhalde takasla almak istiyorsun takas istiyorsan senin kiyafetlerin bana olmaz kiyafet dişinda kozmetik aksesuar çanta felanda ekleyebilirsin kullanmadigin takas için bence

Teşkkur ederim kozmetikle pek işim olmuyor çanta aksesuar işe yarar bişiy yok

46 beden fitilli kadife işlemeli mat değil parlak hafiften 2.fotoda daha belli

Son düzenleme:

Bu elbiselere bayılıp iki tane almıştım deneme fırsatı yoktu biri 52 biri 48 beden karışıklık olmuş bolerolar ikiside 52 gelmiş alınca yıkadım 1 er defa giydim şımdi çok bollar pudra gri kurdelalı krem olan kahve kurdelalı

Son düzenleme:

42 beden ama 44 te giyer düsük bel

lcw 46 beden genis kalıp 50 kadar olur bir iki defa giyilebildi

Anne kotu tadında birsey 48 beden licralı ben evde eşofman niyetine giydim digerleri yeni gibi bu degil

Son düzenleme:
pekı fıyatı nekadar ayrıca takas dusunurmusun benımde kıyafetlerım wart buyuk beden olarak konum war bakarsan belkı bısıler begenırsın..
Zaten takas için ekliyorum bakarım tabi amacım takas ddiğim gibi bikaç bişıyim kaldı gözlerm kayıyor artık bitiricem

Back