Cevahir Evans kapandı diye biliyorum
başak büyük beden marka olarak c&a var
selam canim topigin hayirli olsun bol muhabbetler dilerim
bence siyah olan tam size göre. yeşilin rengi ve modeli güzel ama diğeri daha hoş durmuş
Bugün cevahirdeki evansa gittim ve bu iki kıyafet arasında kararsız kaldım. Hangisini alsam hangisini alsam
Elbise 120tl
Eki Görüntüle 221113
Tulum 39 tl
Eki Görüntüle 221114
yesil elbiseye bayildimmm cok güzel, siyahliyi günlük kiyafet olarak kullanabilirsin bence.. ikiside cok guzel yalniz elbise daha cok guzellll
esradlr nin tavsiyesiyle geçtiğimiz çarşamba cevahirdeki c&a ya gittim. Fiyatlar çok uygun çokta güzel şeyler var. Ben gittiğimde 3 al 2 öde kampanyası vardı. Bunları aldım.
Eki Görüntüle 208684
2li şekilde satılıyorlar ve 2 tanesi 29 tlydi. Kardeşimede 1 tane şort aldım. 3 al 2 öde olduğu için şort hediye oldu
Benim eminönünden 5 tl ye aldığım fların tıpatıp aynısı 25 tl ye satılıyordu şok oldum. Kumaş model herşey aynı. Yanyana koysam ben bile ayırt edemem. C&A da satılan aksesuarlar çok pahalı. Fakat gözlükleri çok hoşuma gitti. Gözlük fiyatları çokta uygundu.
Ayrıca cevahirdeki Evansı Debenhamsın içine almışlar ve ufacık minnacık bir alan. Doğru dürüst hiç birşey yok. Arkama bile bakmadan çıktım ordan
Aklım siyaha kayarken şimdi bu yorumla yeşile kaydı.Ay allahııım çok kararsızım ben çok Tavsiyen için sağol canım
uyguna almissin canim, ya ben nedense c&a dan hic birsey bulamiyorumbunlarda siyah pantolon/etek veya kota cok güzel gider güle güle giyin canim
Sağol canımBende kot üzerine giyip üstüne bolero giyiyorum güzel oluyor. Kollarımı açıkta bırakmayı sevmiyorum. Kilolu olunca kötü duruyor bence.
Bugün c&a ya 2. kez gittim. %50 indirim var diye facebook sayfalarından duyuru yapmışlar. Bir gittimki peeh abuk subuk şeylerde indirim var. Büyük beden reyonunda %50 indirim falan yok.+ hiç adam gibi bişeyde yoktu. 40 50 yaş arası bayanların giyebileceği tarzda bluzlar pantalonlar falan. Boğuluorum sandım İlk gidişimde hoşuma gitmişti ama bu sefer hayal kırıklığna uğrattı beni c&a. Birdaha gidermiyim bilemiyorum. Evansın gözünü seveyim. Biraz pahalı ama en azından adam gibi şeyler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?