• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük aşk hikayemiz...

canım benim allah analı babalı büyütsün anca fırsat bulabildim arkamdan sırayla dökülmüş herkes bende 3 kasımda sezeryanla doğurdum inanılmaz memnun kaldım çok iyiyim hiç acı hissetmedim ve şuan allaha şükür herşeyimi kendim yapabiliyorum bir emzirme problemim var o kadar :D

Canım ya çok sevindim güzel bir hikayeyle gelmene.En kısa zamnda da Banu Su nun resimlerini bekliyorum.İnan çok merak ettim.
Allah analı babalı büyütsün inşallah bahtıda tahtıda hep açık olur minik tatlı kelebeğimizin.

julicim canım arkadaşım allah uzun sağlıklı ömürler versin hepinize..banusu hatun la bol kakalı , çişli :) çookkk mutlu günler diliyorum :))) ( biz şu an öyleyizde )..kokla güzel meleğini foto bekliyoruz ...( daha biz koymadık :) ))

Tebrikler.Allah analı babalı büyütsün.Sarılığı bir an önce geçsin de sağlıklı büyüsün inşallah.

canım cok geçmiş olsun...41,5 kere maşallahhhhh allah nazarlardan saklasın...çok güzel kızın.bu arad hangi hastanede dogum yaptın...bide 2,ci resimdeki pelus tulumunu nereden aldın cok güzelmiş...

Canım Cerrahpaşa'da doğum yaptım ben. Benim doğumdan önce yaşanan aksaklıklar için soruyorsan, o bebeğin annesi kalp hastasıydı ve acil olarak oraya getirildi. Tüm hastane ekibi seferber oldu. Ben eminimki herkes elinden gelenin kat kat fazlasını yaptı. Ben orada doğum yaptığım için bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım.

İkinci fotodaki peluşu ise :) Büyükçekmeceden bir bebek mağazasından almıştım çok aradım sonra ona benzer bir şey ama bulamadım. Peluş tulum inanılmaz bir rahatlık özellikler dışarıda. Ama bulması sorun.

ay aman allahım ne tatlı bişey buuu tam yemelik annesiiii biz talibiz oğlumla kızınıza ama bikaçgün senin kız büyük olucak olsun zengin olurlar:))allah nazarlardan saklasın canım arkadaşım bahtı ömrü güzel olsun inşallah...

canımcım kırkbirkere maşallah..
kız juli bu aynı sen..
çok şeker canım yaaa..
inş.en kısa zamanda sarılığıda atlatır.şimdi hemen hemen bütün bebekler yenidoğan sarılığı oluyo..
endişelenme canım..
bol bol emzir.
en iyi çözüm buymuş..

canım gözünüz aydın , allah hayata başladığı gibi güzel rahat bir hayat geçirmesini ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin ,
ayrıca geçmiş olsun umarım sorunsuz bir şekilde sarılığıda geçirirsiniz aynı sorun şuanda bizde de var o yüzden nasıl bi mesai harcadığının farkındayım .

Azo haklısın canım hastanede fotokopi kağıdı mı koydun nasıl bu kadar kendine benzettin diye dalga geçtiler benimle. O tam bir küçük Banu oldu yani :))

julicim maşallah senin kuzucuğuna..ne ttalı bişey bu yaa,Allah şansını güzel yapsın cnm.bu arada bencde sana inanılmaz benziyo :D

Canım Cerrahpaşa'da doğum yaptım ben. Benim doğumdan önce yaşanan aksaklıklar için soruyorsan, o bebeğin annesi kalp hastasıydı ve acil olarak oraya getirildi. Tüm hastane ekibi seferber oldu. Ben eminimki herkes elinden gelenin kat kat fazlasını yaptı. Ben orada doğum yaptığım için bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım.

İkinci fotodaki peluşu ise :) Büyükçekmeceden bir bebek mağazasından almıştım çok aradım sonra ona benzer bir şey ama bulamadım. Peluş tulum inanılmaz bir rahatlık özellikler dışarıda. Ama bulması sorun.

canom bi mahsuru yoksa b.çekmecede hangi mağaza...bende avcılarda oturuyorum gider bakarım...

Back