• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük aşk hikayemiz...

julianne

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
3.062
3
316
İstanbul
Hepimiz sırasıyla meleklerimize kavuşuyoruz. Her birinizin o çok özel olan hikayelerini heyecanla okudum ve her birinde de çok heyecanlandım kızlar. Hep birlikte geçirdiğimiz 9 ay gözlerimin önünden geçti ve onun en büyük eseri Banusu'yum artık kollarımda. Canım benim o kavuşmamız öyle sorunsuz oldu ki umarım tüm hayatı boyunca talihi de öyle gider.

Bildiğiniz gibi 5 Kasım Çarşamba günü hastaneye yattım. Tüm gün tahliller, oda ayarlaması derken akşam oldu ve ertesi sabahı heyecanla beklemeye koyulduk. O sırada ne kadar çok bekleyeceğimizi bilmiyorduk tabii ki. Ertesi sabah benden önce biri girdi sezeryana henüz doktorum gelmemişti çünkü. Saat 11 olduğunda artık iyice sabırsızlanmaya başladık. Saat 12'ye gelirken doktorum heyecanbla içeri girerek, acil bir kalp hastasının başına gelen kötü şeyleri anlattı. Bebeği kaybetti.... senağlama Doktorum ekibin moralinin sıfır oldığunu beni ertesi gün sezeryana alacağını söyledi. Bu kez ertesi günü bekledim hala moralim bozulmamıştı. Sonunda o saat, o dakika geldi. Ben ameliyathaneye girerken sapsarı olmuş eşim ve anneme moral veriyordum. Önce bir yerde önlüğü giydirip sondamı taktılar. Asansörle üst kata çıkacakken o da ne asansör bozuldu kaydirigubbakcemile4 Dedim çıkarım merdivenleri. Nasıl komikti. Tutamadım kendimi gülüyorum merdiven çıkarken sondalı. Doktorlar gülerek sezeryana giren hastayı ilk kez görüyoruz dediler. Anestezi uzmanlarıyla da şakalaşırken de miden bulanacak şimdi bayılacaksın dediler. Tamam hazırım dedim. Kızım geliyordu.... Neredeyse sevinçten ağlayacaktım bayılırken..Ayıldığımda yine aynı masadaydım her şey bitmiş beni sedyeye alıyorlardı. İlk sorduğum kıızımın kilosu oldu. Çıkışta ise önce eşimi gördüm..

Banusu 7 Kasım günü 3340 kilo 48 cm doğdu. Odama getirildiğimde kızımla buluşmamız da gerçekleşti. Aman Allahım dedim biz aşkı bilmiyormuşuz. O günden beri de kızıma bakmaktan ona hayran olmaktan kendimi alamıyorum. Daha ayrıntılı yazmak isterdim kızlar ama kızımda yeni doğan sarılığı çıktı mesaim çok ağır. Hastaneye yatmadık ama değerlerimiz tam sınırda. Bugün kızım hastaneye yatacak diye hastanede saatlerce ağladım. Neyseki şimdi evimizdeyiz tek yapmam gereken onu sıkıca beslemek. İşte böyle kızlar. Ha unutmadan ayağa kalkmam da çomk sorunsuz oldu. Herkes benim normal doğum yaptığımı sandı hastanede. :nazar: Ben sezeryandan çok memnun kaldım yani. Hepinizi öpüyorum. Fotoğrafı bu yazının altına ekleyeceğim ilk fırsatta.

MAŞALLAH DEYŞN TEYZELERİ. HASTALIĞI İÇİN DE DUA EDERSENİZ BENİ ÇOK SEVİNDİRİRSİNİZ....

:nazar::nazar:
foto1849aw8.jpg

w600.png

:nazar:
foto1859eb6.jpg

w800.png

Son düzenleme:
canim arkadasim co ksevindim Banusu`nun sorunsuz kollarina gelmesine.Allahim her güznünüzü böyle devam ettirsin insl.Bizim icinde kokla annesi kücük cimcimeyi.

canım benim gözünüz aydın ne güzel yazmışsın allah daha güzel günlerini göstersin inşallah hayata başladığı gibi güzel bir hayat geçirsin banusu kızımız, ayrıca geçmiş olsun umarım sorunsuz bir şekilde sarılığıda geçirirsiniz:Saruboceq: darısı başımıza

hayırlısıyla bebeğini kucağına almış olmana çok sevindim. Umarım en kısa zamanda sarılığı da atlatıp mutlu güzel günlere devam edersin..

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömürler versin yavruna

julicim allah analı babalı büyütsün canım benim darısı başımıza inşallah

Sağlıklı, mutlu, şanslı bir kız olsun Banusu... Arkadaşı Bengisu da gelsin artık peşinden :)
Julanne'cim, çok tebrik ediyor, güzel kızının fotğraflarını merakla bekliyorum.

ohh çok sevindim canım negüzel geçmiş doğumun darısı biz doğurmayanların başına:))banusuyu çok merak ediyoruz çok bekletme fotoğraf için bizi bak:))ikinizi de kocaman öpüyorum allah nazarlardan saklasın bir ömür sizleri ayırmasın inşallah...

canım arkadaşım seni çok çok tebrik ediyorum.allah prensesine sağlıklı uzun ömürler versin;analı babalı büyüsün inş.
doğumunun güzel geçmesinede çok sevindim.inşallah ben ve doğurmayan diğer kızlarda kolay doğum yaparız..
uzun saçlı mavi gözlü kızının fotolarını görmek için sabırsızlanıyorum.ee nede olsa bizim gelin adayımız..(: :)

julicim çok tebrik ederim allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah hepimize ben henüz doğum hikayemi yazamadım güzel birşeyler yazmak istiyorum ama henüz o havada değilim bebeğinin resimlerini bekliyoruz kendinize çok iyi bakın iyi mesailer:)))

Julicim allah analı abablı büyütsün ne güzel hepimiz yavaş yavaş kavuşuyoruz meleklerimize darısı bizim başımıza:)

her ikinize de masallah.
Allah analı babalı buyutsun..
Darısı da biz bekleyenlerin basına olsun..
Ben gittikce sabırsızlanmaya baslıyorum..

Back