büyük arter transpozisyonu

merve_omer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
4
0
1
35
merhaba herkese,6 aylık hamileyim ve bebeğime büyük arter transpozisyonu teşhisi koyuldu damarlarının yerleri ters durumdaymış.izmirde yaşıyorum ege üniversitesindeki doktorlar çok ümitsiz konuşmakta hatta bebeğimi aldırmam gerektiğini belirttiler ama internetten baktığımda bu şekilde doğup ameliyat olan bebekler bulunmakta.çok çaresiz durumdayız eşimle birlikte ilk gebeliğim.konuyla ilgili bilgisi ve tecrübesi olan yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır:?şimdiden teşekkürler

Konuyla ilgili kimsenin bilgisi yok mu?

Merhaba bende 6 aylık hamileyim ve büyük arter transpozisyonu tanısı konuldu. Ama benim doktorlarım hiç olumsuz birşey söylemediler başarı şansının %95 olduğunu belirttiler. Böyle doğup ameliyat olup yaşayan çok bebek var niye size bu şekilde söylendiğini anlamış değilim. İstanbulda ameliyat önerdiler bize

Merhabalar bebeğiniz iyidir inşallah bende şuan 6 aylık hamileyim bizim bebeğimizde de aynı tanı var siz ne yaptınız bebeğiniz nasıl acaba merak ettim

Merhabalar bebeğiniz iyidir inşallah bende şuan 6 aylık hamileyim bizim bebeğimizde de aynı tanı var siz ne yaptınız bebeğiniz nasıl acaba merak ettim
Malesef yeni gördüm mesajınızı keşke daha önce görebilseydim biz çok iyiyiz bebeğim ameliyat oldu ve iyileşti umarım sizde de durumlar iyidir

Malesef yeni gördüm mesajınızı keşke daha önce görebilseydim biz çok iyiyiz bebeğim ameliyat oldu ve iyileşti umarım sizde de durumlar iyidir
İrtibat numaranız varsa konuşabilir miyiz benim bebeğimde yeni oldu ameliyatı

Merhabalar benim oğlum da aynı operasyonu geçirdi şimdi kayıt oldum buraya umarım bebekleriniz iyidir

Merhaba bebeginizin durumu nasıl iyisinizdir inşallah

Merhabalar benim bebeğime de o teşhis konuldu suan 23 haftalık hamileyim özelden iletişime geçebilirmiyiz bir umut arayışındayım umut Allah tan süreçleri bilmek isterim ameliyat ve sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…