• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi büyüdükçe mama

• Konu Sahibi Konu Sahibi kadis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
kızlar benim oğlan epey ters ya 10 ayılk olduk
küçükken mama hayatta yemezdi peynir et ne versek yerdi
şimdi sadece mama yiyo şaşırdım kaldım 8 tanede dişimiz var ama pek işe yaramıyor
:1hug:

canım aynı sorun bende de var, çok iştahsız ve sadece biberonla mama yemek istiyor. şubatta bir yaşını dolduracak. ne yapsam bilmiyorum-tatlicadiarzu-

bazı mamalar çocukları şişirmek için tasarlanmış malesef ( o yüzden dikkatli mama seçmenizi tavsiye ederim ) mamanızı değiştirin öncelikle bazen bebekler farklı mama yemiyorlar o zaman yemek yedirirsiniz diye düşünüyorum

bilemiyrum sabah için kahvaltı mamasını veriyorum
öğlen çorba içiriyorum
akşam 8 tahıllı bir mama var onu veriyorum
bazende elmalı pirin unu veriyorum
içine cicibebe falan tayıroum muz eziyorum
benimki sıvı yemek istiyor onu anladım
çorbanın içine tavuk falan atıyorum
biraz toparlandı ama 3 aydır kilo almıyodu bende mama vermek istemiyoduma ma sonuç mamada oldu yiyo napalım
ezerek veriyorum yine yuyo gibi bezelye verdim ezerek yedi yinede napılm dişlerden sanırım

Back