Büyüdükce hareketlenıyor!!!!!

kader_metin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
26
0
slm arkadaslar bende 2010 nisan annesiyim suanda bebegim 4,5aylik nisanin 20de dogacak ins. sagligi yerinde bir oglan cocugu adinida evren koymayi düsünüyoruz bakalim hayirlisi...

büyüdükce icinizdeki histe büyüyor artik hic yerinde durmuyor dönüyor karnimi cok sert yapiyor elledigimde onun kafasinin yada bacaklarini nerde oldunu biliyorum tekme atiyor cok aktiv hic durmuyor dün gecede hic durmadi birakmadi yatiyim hic uyuyamadim ama onun cani sagolsunda ben cekerim acisini tekme atinca mutluluktan ucuyor insan cok hareketli oldu eminim sizlerinkide öyledir cok tuaf bir duygu heray bu duygu artiyor dimi??? evet fazlasiyla artiyor göbek büyüdükce büyüyor onu kendinize daha yakin hissediyorsunuz artik biliyorum...hihoyyyt

oo daha dur bak nasıl hareketler edicek ilerde.ben 30 haftalık hamileyim oğlum olacak acayipp yaramaz olcagı belli yani..kafasını çıkartıyor tekme tekme butun gece uyuyamıyorum.çok süper bir duygu annesi çok güzel şeyler hissetceksın daha...

walla ben 27 haftamın ıcındeyım hareket ettıgı saatler belırlı. gunun belırlı saatlerınde uyuyor belırlı saatlerınde hareketlı kızım :ecrin_bebek:
ama oyle elını ayagını kafasını hıssedemıyorum henuz yada ben anlamıyorum walla

33. haftadayım gün geçtikçe tekmeleri dahada sertleşiyo canımı acıtıyo bazen ama çok çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:

benim de oğlum inşallah 21 nisanda doğacak.ama ben hala bişey hissetmiyorum.1-2 kere göbek deliğimin yanında bi yerde bi pıtırtı hissettim ama sürekli hissetmiyorum.ben de artık tekmelerini hissetmek istiyorum.acaba bi problem mi var diye endişeleniyorum :sinifsinif: ya da biraz miskin bi oğlan bu.

bende 21+3 deyım.. nısan bası yada mart sonu gelıcek gıbı bızım oglandan.. bende artık cok rahat hareketlerını hıssedıyorum ama kol bacak kafa ayıramıyorum.. pıt pıtlıyor sadece ıcerden.. ve artık karnımda cıkmaya basladı, cok hosuma gıdıyor.. kızlar acaba karnımız ne zman hızla buyumeye baslıycak bılen var mı??

canım 6.ayın bıtsın o zaman hızla buyucek.ben suan 34 haftalıgım karnım kocaman.teleslanma senınde buyur.hayırlı dogumlar...

benim kızım da 28 nisanda doğacak inşallah ama daha hareket duymuyorum ben eşim karnıma kulağını dayadığında içerdeki hareketlerini duyduğunu söylüyor ama bekliyoruz ilk tepiği ne zaman yiyeceğimi...

bizimde 20 haftamız bitti ama ben bişi hissetmiyorum açıkcası korkuyorum terslik varmı die galiba bizim oğlanda biraz tembel

bence bizim bebekler gayet sağlıklı ve hareketli ama bizde iş yok.. eşim dün akşam da kulağını dayadı karnıma "glup glup" sesler duyuyor, elini koyunca hareketlerini hissediyor.. tam o anda ben elimi koyuyorum yok anacım hiçbi şey duymuyorum, ne içerden ne de dışardan.. çözemedim gitti benneyaptımki

17. haftamdayımm garip garip seyler olmaya basladı bugun ,, ufak bır kıpırdanma sanki adını tam koyamıyorum ama bebeğimi hissetmeyi çok istiyorm..

bende 2010 nisan annesi olacağım kısmetse ama benim bebeğimin hareketleri o kadar net değil daha...öyle eli-sırtı-bacağı ayırt edilmiyoo...sadece küçük pıt pıtları varr...:çok üzgünüm:

opuyorumnanaktanbenim minik prensesim de belli saatlerde daha hareketli.büyüdükçe daha çok hissediliyor.

ben mayıs annesiyim fakat nisanda gelebilir bebişim. bende son üç gündür hissetmeye başladım içimdeki küçük mucizeyi. günden güne daha da hareketleniyor sanki. ya da hep öyleydi de ben yeni hissediyorum.

Canım ben 9 ay evvel 4 buçuk aylık bebeklerimi kaybettim..Zamansız bir şekilde doğurdum bebişlerimi..Karnımdaki şişlikleri bebek hareketleri sanıyordum ama daha o aylarda karında bebek hareketinden şişlik olmazmış..Onlar rahim kasılmalarıymış...Doktoruna danışsan iyi olur..

23 haftalığım belli saatlerde hareketli ve genelde sırt üstü yattığımda çok hareketli oluyo. acaba sırt üstü yatmak denildiği gibi zararlı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…