Büyüdükce hareketlenıyor!!!!!

bende 23+4 oldum ve hareketlerı artık minik pıtlardan daha ote olmaya basladı zaman zaman... bır kere artık sırt ustu uzanıp tatlı bır seyler yemeden ve onu dınlemeden de duyar oldum.. mesela tv ızlerken yada bır sohbet anında ıcerde boyle kelebek gıbı gezınıyor ve kızlar karnımı acıp baktıgımda bır kac kere dısardan da gordum hareketını.. cok guzel bır hıs bunu her anne yasamalı.. annelık dedıklerı cıdden baskaymıs, daha sımdıden bu kadar mutlu edıyor ınsanı...

ya kızlar 20. haftamız bitti bugün ama ben hala hareketlerini hissedemedim artık hissetmem gerekmezmi sabırsızlıkla bekliyorum

bende korkutmak istemem ama başını yada başka bi yerini hissetmen için bence de çok erken..drunla bi görüşsen ii olur..tecrübe yaşamış olanların dediği gibi bi sıkıntı olabilir..hayırlısıyla bebeğini kucağına alman dileğiyle..

Bebek anne karnında çok hareketliyse çıktığında da aynı hareketlilik devam ediyor. Kızım öyleydi, 4 ay boyunca kolikti. Hep ağlıyordu.. Ablamın bi çocuğu çok hareketliydi, doğduktan 6 aya kadar hep ağladı. oda kolikti. Diğer çocuğunda tık yoktu gerçektende şuanda çok sessiz bir çocuk. Kızkardeşimin kızıda karnındayken fazla hareketli değildi şimdide öyle.

arkadaslar bişey soracam 1-2 gündür içimde bişeyler hissediyorum ama elimde dokundugumda elimle hissetmiyorum içimde böyle bişey batıyomus gibi bagırsak yada gaz agrısı filan degil siz ilk hareketleri nasıl hissettiniz yardım edin lütfen

bu haftalarda dahada hareketlendi.Önceden bu kadar sık değildi yada ben fark etmiyordum.Şimdi ya yeri dar kızıyor bir o yana bir bu yana tepikliyor.Yada halinden memnun şımarıyor kızım :)

arkadaslar bişey soracam 1-2 gündür içimde bişeyler hissediyorum ama elimde dokundugumda elimle hissetmiyorum içimde böyle bişey batıyomus gibi bagırsak yada gaz agrısı filan degil siz ilk hareketleri nasıl hissettiniz yardım edin lütfen

Kaç haftadasın canım?

canım bugün 20+5 olduk

Canım bebek hareketleri olabilir.Yada ayaklarını falan üşüttüysen kasıkların ince ince sızlıyorda olabilir.Ben bebişin hareketini ilk olarak baskı şeklinde toparlanma olarak hissetmiştim.Kimiside ince ince batıyor diyordu bebek hareketi için.Ama tabii üşütüncede o batmalar oluyor....

benimde 19hafta 5 günlük ama bende öyle tam hissedemiorum ama karnım çok şiş gibi acaba normalmiki yada banamı öyle gelior :KK43:(

Kızlar anne karnında çok hareketli olan bebek çıktığında da çok yaramaz oluyor hatta kolik bile olma ihtimali çok yüksek. Çevremde çok gözledim. Ama fazla hareket etmeyen sakin bebek oluyor

X