Evetgömlek evindemiy miş kaynananın ?
Böyle bir sorunla gitmemiştim ama oraya kendisi söyledi önceSaka misiniz? Fal bakmaya gerek yok bu isin ticaretini yapan biri olsam ve bana biyle bir sorunla gelseniz ayni seyi soylerim
Az mantik cok degil :)
Böyle bir sorunla gitmemiştim ama oraya kendisi söyledi önce
Yuva mı yıkmak degil zaten amac sadece oglu kendisinin sözünden cıkmasın diye yapılmısKahvemi icmeye devam ederdim,napacam.
İnsanlarında işi gücü yok,oğlunu ayırmaya çalışacak,hem bı kere oğlunu ayırmaya kalksa daha çok masrafa girecek olan oğlu yada kendisi. Hazır kurulu yuva varken niye bozsun.
Var ama biraz riskli onun planını yapmaya calısıyorum nerde oldugunu söyledi cünkükeşke evi bi arama şansınız olsa gizlice . buluncada hiç bişey yokmuş gibi ' aa bunun burda ne işi var bunu arıyoruz bayadır' falan diyemez misiniz ? bakalım suratı nasıl olcak
Yasak olsaydı acılmaz diye uyarı verirdi zaten sen işine bak benceFal bakmıyorum, dolandırıcının teki olsam gelir aynı şeyi söylerim. Ne diyecek sana kafe falcısı? Ya kayınvaliden yapmış ya görümcen yapmış diyecek, çünkü tüm gelinlerin azılı düşmanı birinden biri hahsjsjs. Bu arada herkesin bir eşyası kayıp olabilir, benim yüzüğüm kayıp valla nereye kayboldu hala bilmem. Bir eşyan mı kayıp dediyse sen de "Hee eşimin gömleği kayıppp" diye atladıysan oradan yürümüştür. İnanmayın şöyle şeylere, ayrıca bu tarz konular forumda yasak.
Yasak olsaydı acılmaz diye uyarı verirdi zaten sen işine bak bence
Sen okuma o zamanBöyle konular yasakMune
Sensin terbiyesiz sanane benim konumdan rahatsız olduysan defol gitOff terbiyesizlik yapma, forum kuralları diye sitenin en tepesinde yazıyor bir zahmet açıp okuyun. Kim nereden bilecek senin açtığın konuyu da sana uyarı verecek? Yönetime bildirdim, onlar okuyunca yasak mıymış değil miymiş anlarsın.
Ne çirkin bir uslubunuz var. Açtığınız konudan da nasıl bir düşünce yapısına sahip olduğunuz belli oluyor zaten.Forumda fal, büyü konuları açmak yasaktır ve arkadaşlar düzgün bir şekilde uyarmışlar. Verdiğiniz tepkiler çağ dışı.Sensin terbiyesiz sanane benim konumdan rahatsız olduysan defol git
Herkes önce kendi uslübuna baksın benimkini yargılamak kimsenin haddine değildirNe çirkin bir uslubunuz var. Açtığınız konudan da nasıl bir düşünce yapısına sahip olduğunuz belli oluyor zaten.Forumda fal, büyü konuları açmak yasaktır ve arkadaşlar düzgün bir şekilde uyarmışlar. Verdiğiniz tepkiler çağ dışı.Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?