Büyü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Linalya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
309
257
53
Bir derdim var arkadaslar bana akıl verin ben ne yapacagımı bilmiyorum artık gecen gün tesadüfen bir cafe de fal baktırdım ve biraz tuaf seyler oldu bende fark edince cok merak ettigimiz biraey vardı eşimin bir yıldır bir gömlegi kayıptı bulamıyorduk ve esimle artık süphelenmeye baslamıstık birisinde ve bize baeyler yaptıgına dair. Tabi bu sürecte de evligimizde bir çok sorun yasıyoruz

Ve fal bakan kişi bana gömlegin yerini ve kimin yaptıgını söyledi eşimin annesi yapmış. Şuan ne yapacagımı bilmiyorum söylesem bir dert söylemesem ben böyle yasamaya devam edemem kesinlikle. Ama bunu da ispatlayamam eşimin gözü annesinden baskasını da görmüyor zaten ne yapacagımı bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız?

Kahvemi icmeye devam ederdim,napacam.
İnsanlarında işi gücü yok,oğlunu ayırmaya çalışacak,hem bı kere oğlunu ayırmaya kalksa daha çok masrafa girecek olan oğlu yada kendisi. Hazır kurulu yuva varken niye bozsun.

Saka misiniz? Fal bakmaya gerek yok bu isin ticaretini yapan biri olsam ve bana boyle bir sorunla gelseniz ayni seyi soylerim
Az mantik cok degil :)

Yuva mı yıkmak degil zaten amac sadece oglu kendisinin sözünden cıkmasın diye yapılmıs

Fal bakmıyorum, dolandırıcının teki olsam gelir aynı şeyi söylerim. Ne diyecek sana kafe falcısı? Ya kayınvaliden yapmış ya görümcen yapmış diyecek, çünkü tüm gelinlerin azılı düşmanı birinden biri hahsjsjs. Bu arada herkesin bir eşyası kayıp olabilir, benim yüzüğüm kayıp valla nereye kayboldu hala bilmem. Bir eşyan mı kayıp dediyse sen de "Hee eşimin gömleği kayıppp" diye atladıysan oradan yürümüştür. İnanmayın şöyle şeylere, ayrıca bu tarz konular forumda yasak.

keşke evi bi arama şansınız olsa gizlice . buluncada hiç bişey yokmuş gibi ' aa bunun burda ne işi var bunu arıyoruz bayadır' falan diyemez misiniz ? bakalım suratı nasıl olcak
Var ama biraz riskli onun planını yapmaya calısıyorum nerde oldugunu söyledi cünkü

Mune büyü konusu geldi ablacım inanmayın böyle şarlatanlıklara.çok biliyo olsalardı şimdiye kendilerini milyoner yapmışlardı kafe köşelerinde fal bakıyor olmazlardı.eşinizle sorunlarınız varsa karşılıklı oturun konuşup çözün, sorunlarınızı büyüye fala bağlamayın.

Yasak olsaydı acılmaz diye uyarı verirdi zaten sen işine bak bence

Yasak olsaydı acılmaz diye uyarı verirdi zaten sen işine bak bence

Off terbiyesizlik yapma, forum kuralları diye sitenin en tepesinde yazıyor bir zahmet açıp okuyun. Kim nereden bilecek senin açtığın konuyu da sana uyarı verecek? Yönetime bildirdim, onlar okuyunca yasak mıymış değil miymiş anlarsın.

Sensin terbiyesiz sanane benim konumdan rahatsız olduysan defol git

Sensin terbiyesiz sanane benim konumdan rahatsız olduysan defol git
Ne çirkin bir uslubunuz var. Açtığınız konudan da nasıl bir düşünce yapısına sahip olduğunuz belli oluyor zaten.Forumda fal, büyü konuları açmak yasaktır ve arkadaşlar düzgün bir şekilde uyarmışlar. Verdiğiniz tepkiler çağ dışı. Mune

Sahtekar oluyorlar genelde. Sen birşey söylemeden onun bildiğini sanırsın ama senin ruhun duymadan ağzından lafları alır sana geri satarlar. Mimiklerinden bile bir sonuc çıkarırlar... Bence bunlarla beynini meşgul etme

Herkes önce kendi uslübuna baksın benimkini yargılamak kimsenin haddine değildir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…