• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Falların yarısında üç vakte kadar yol, yarısında da büyü vardır.
He bir de hep bir kalabalık görünür ne hikmetse.
Sizin falda baya bir agresiflik de gördü mü falcı?
Siz söylemeden cevap da vereyim defolup gitmeyeceğim konudan!
Benim anlamadıgım sey sizi rahatsız eden ne bu kadar cok mu korkaksınız yoksa herseye bu kadar muhalefet olmaktan mutlu mu oluyorsunuz

Herkes önce kendi uslübuna baksın benimkini yargılamak kimsenin haddine değildir
Kimse size, sizin verdiğiniz tarzda cevap vermedi. Ayrıca milyonlarca kadının olduğu bir sitede konu açıp hadsizce insanlara hakaret boyutuna varan sözler söylerseniz, bizde yargılama hakkına sahip oluruz bilmem anlatabildim mi?

Kimse size, sizin verdiğiniz tarzda cevap vermedi. Ayrıca milyonlarca kadının olduğu bir sitede konu açıp hadsizce insanlara hakaret boyutuna varan sözler söylerseniz, bizde yargılama hakkına sahip oluruz bilmem anlatabildim mi?
Siz bana yazmadan ben size yazmadım konuyu saptırmayın baştan okuyun bi mesajları

Gömlek büyüsü çok zor bozulan bir büyüdür. 46 yaşından gün almış bakire kadın çişi gerekir bozmak için. Ama kadın bakireyim diye yalan söylerse büyü daha da kuvvetlenir haberiniz olsun. Büyü bozma aşamalarını özelden yazabilirim isterseniz.

Size bsey söylüyeyim mi hata bende sizin gibi aptallar sürüsüne sordum
Ben genel olarak sordum ama bi düşünün o kadar gereksiz ve boşsunuz ki gerçek hayatta insanlar neler yaşıyor farkında bile degilsiniz beni mi kınıyorsunuz smdi dilerim siz daha kötüsünü yaşarsınız

Ben genel olarak sordum ama bi düşünün o kadar gereksiz ve boşsunuz ki gerçek hayatta insanlar neler yaşıyor farkında bile degilsiniz beni mi kınıyorsunuz smdi dilerim siz daha kötüsünü yaşarsınız
Biz aptallar sürüsü olarak, muhteşem bir bilim dalı olan "büyü" hakkında bilgimiz olmadığı ve paylaşamadığımız için özür dileriz. Ne de olsa siz çok çok gerekli ve dolu dolu yaşayan bir birey olarak büyü alanında master yaparak dünya için çok faydalı işler yapıyorsunuz. Bir nasaya falan gönderin bakalım projelerinizi belki kabul ederler.

o kadar dolusun ki...

Cok hak verdim size simdi hee valla onca derdimin arasinda neden bir cafede fal baktirmiyorsam hayyy benim aptal kafam :KK53:
Dusenemedim ben hic :KK70:

Sensin terbiyesiz sanane benim konumdan rahatsız olduysan defol git
ne biçim bir üslup bu.sitede FBI ın filmlerdeki üstün zeka teknolojisi yok insanların yazdığı içeriği algılayıp uyarı versin.Hayatınızdaki sorunları büyüye bağlayacağınıza önce üslubunuzu düzeltin belki sorunlarınız düzelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X