Merhaba. esimle 3senedir evliyiz bir birimizi gercekten cok severek evlendik, sevgili, nisanlilik donemimizde ve evliligimizin de ilk zamanlarinda hic bir sorunumuz yoktu. sevgililik donemimiz 3 sene oldu o zamanlarda da cok gorusurduk ve cok iyi anlasirdik zaten islerimiz hobilerimiz de cok benzer. ama son aylarda asla gecinemiyoruz ve sebep tamamen benim.. ben kendisini eskisi gibi sevemiyorum, eskisi gibi guzel davranamiyorum ona, asla ailem gibi goremiyorum sürekli aklımda boşanma düşünceleri var ve bu benim icin cok yipratici bir hal aldi. 1 ay once ilk bebegimi aldirmak zorunda kaldim gelisimsel anomali sebebi ile bu surec beni dagitti zaten. su anki sorun ise su, ben bana büyü yapildigi ile ilgili bir ruya gordum ve linclemeyin ama hayatimda ilk kez bir hoca ile böyle bir şeyi konuştum, kendisi adimi sordu sadece ve sonrasında kurana baktı okudu ve bana cok ciddi bir buyu oldundugunu, bu buyunun hristiyan mezarligina gomuldugunu ve esimle ayrilmam icin, islerimin yolunda gitmemesi icin ve sagligimin bozulmasi icin olundugunu dedi. bu dediklerinin hepsini de yaşıyorum zaten. benim hisslerimi halimi oyle bir anlatti ki inanin ben kendi su anki ic dunyami o hoca kadar detayli anlatamiyorum. benim kalbim bu hocanin dediklerini onayliyor ama beynim asla almiyor cahil misin sen kim yapar ki bunu diyor icimdeki bir ses.. lutfen boyle seyler yasamis birileri bana ne yapmam gerektigini soylesin rica ediyorum. Allahtan korkuyorum