• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyü mü değil mi nedir bu bilen var mı okuyun lütfen

Merhabalar.
Birkaç seferdir başımıza bir iş geliyor.
Daha doğrusu evde babamın çorabını biri dikmiş kimin diktiği belli değildi.
Annemle babamın arasının açılmasına sebep oldu.
Daha sonra aynı şekilde babamın gömleği düğmesinin yanında dikiş bulduk. Kimin diktiği belli değil.
Annemle babam arasında yine bir sorun çıktı.
Şimdi en son olarak annem bugün mutfakta en alt çekmecede en köşede bir bez bulmuş. bez bir iple bağlı. ipin üzerinde 3 tane düğüm var. Annem ipi açmış. Bir poşet çıkmış. İçinde kum toprak gibi birşey ve 3 tane bozuk para. 2 tanesi bantlanmış. 1 tanesi normal.
Bu nedir. Büyü müdür? bir bilgisi olan var mı? Etrafımızda tanıdığımız bildiğimiz bizimle uğraşacak kimse yok. Nasıl oluyor da o bez evimize giriyor.
Bir fikri olan paylaşsın lütfen...

Ürkütücü.

Bir bilene danışsanız, bu işlerden anlayan hoca vs gibi.

Çok ilginç cidden, normal değil paralar sarılı falan, yani bence büyüdür, başka ne açıklaması olablir
Ne bekliyorsunuz, bir bilene danışın

Ürkütücü.

Bir bilene danışsanız, bu işlerden anlayan hoca vs gibi.

Bizde öyle düşündük. Fakat daha önce hiç böyle olaylara tanık olmadığımız için kime gitmek gerekir bilemiyoruz. Şimdi bir kaç kişiye falan soruyor annem tanıdık hoca var mı gidelim diye. Bakalım ne olacak bilmiyorum bende. Gerçekten ürkütücü ve sinir bozucu bir durum...

büyümü değil mi bilmiyorum fakat bi hocaya yada bilene sormanızda fayda var. Sizin yakın gördüğünüz ama size hiç de yakınlık beslemeyen birileri olabilir.

kim neden uğraşsınki böle şeylerle hem babanızın gömleğinin yanına dikiş dikecek kadar kim yakinki bence siz bunu düşünün anneniz hem bu yüzden kavga ediyodur

Merhabalar.
Birkaç seferdir başımıza bir iş geliyor.
Daha doğrusu evde babamın çorabını biri dikmiş kimin diktiği belli değildi.
Annemle babamın arasının açılmasına sebep oldu.
Daha sonra aynı şekilde babamın gömleği düğmesinin yanında dikiş bulduk. Kimin diktiği belli değil.
Annemle babam arasında yine bir sorun çıktı.
Şimdi en son olarak annem bugün mutfakta en alt çekmecede en köşede bir bez bulmuş. bez bir iple bağlı. ipin üzerinde 3 tane düğüm var. Annem ipi açmış. Bir poşet çıkmış. İçinde kum toprak gibi birşey ve 3 tane bozuk para. 2 tanesi bantlanmış. 1 tanesi normal.
Bu nedir. Büyü müdür? bir bilgisi olan var mı? Etrafımızda tanıdığımız bildiğimiz bizimle uğraşacak kimse yok. Nasıl oluyor da o bez evimize giriyor.
Bir fikri olan paylaşsın lütfen...

çok ilginç ama burada pek kimse yardımcı olamaz herhalde. bir hocaya felan gidip sorun... ayrıca eve giren çıkan insanlara dikkat edin... heryere rahatça giren birisi sonuçta... oturup gömlek çorap dikebilcek kadar rahat kim bu ?

kim neden uğraşsınki böle şeylerle hem babanızın gömleğinin yanına dikiş dikecek kadar kim yakinki bence siz bunu düşünün anneniz hem bu yüzden kavga ediyodur

Bu tarz işlerle uğraşanların niyeti belli. Uğraşanlar yok değil mi elbette var. Bize yapılanın bir büyü olduğunu düşünüyorum. Ve belki daha önce başına gelen bir bilen vardır diye buraya yazdım. Bu çorap gömlek ve en son ki olayın arasında baya zaman var. çorap belki 1 yıl önce oldu. gömlek 4-5 ay olmuştur belki. Ve bugün de bunu buluyor annem. Babama yakın olan biri olsaydı kokusu mutlaka çıkardı diye düşünüyorum. Aralarındaki kavga tabiki bundan çıktı. Anneminde ilk aklına gelen başkası mı var sorusuydu. Ama dediğim gibi olsaydı bu zamana dek çıkmaz mıydı ortaya...

çok ilginç ama burada pek kimse yardımcı olamaz herhalde. bir hocaya felan gidip sorun... ayrıca eve giren çıkan insanlara dikkat edin... heryere rahatça giren birisi sonuçta... oturup gömlek çorap dikebilcek kadar rahat kim bu ?

Aynı sorular bizim de aklımızı kurcalıyor. Cevaplarını bir bilsek zaten..

Büyü ne kadar gercek olabilir?
Ama anlatiklarin cidden korkunç
Geliyor kulağa.
Bulunan bezden bahset meseydin, başka biri vardi derdim, ama düşündüğünuzde olabilir, yakin akramabakardan biride olabilur. Pamuğu n dedigi mantikli.

Son düzenleyen: Moderatör:
ürktüm şu anda...

büyü yapmak da yaptırmak da en büyük günahlardan biriymiş..bunu bile bile insanlar neden böyle bişeye kalkışır ki..

onlar evinize kendiliğinden gelmiş olamaz,sık sık eve gelen-giden kimler var? akraba,komşu...

bence bilen bir hocaya danışın.

Aynı sorular bizim de aklımızı kurcalıyor. Cevaplarını bir bilsek zaten..

eve öıkıp gireni biliosunuzdur.. yani benm basıma böyle birşey gelse hemen aklıma 2 3 isim gelebilir. sonuçta herkez mutfağa giremez. yada yatak odasına girip çorap gömlek dikemez dimi:)

istanbulda iseniz bir hoca efendi var.her konuda çok yardımcı.
ismi SALİH GEDİK.devlet diyanet bakanlığı onaylı bir yer.
numara ile randevu alınıp gidiliyor.eğer isterseniz numarasını veririm.:34:

öncelikle allah yardımcınız olsun....

evinizi silerken mutlaka suyunuzun için sirke koyunuz. evi bir güzel siliniz. şampuanlarınızın içine, duş jellerinizin içinede bir kaç damla sirke koyunuz. bol bol dua ediniz. kötü niyetli insanlar çok aramızda. birde gerçekten bakışlarından ve evinize gelmesinden huzursuz olduğunuz insanları kesinlikle evinize almayınız. kapınızın eşigine kadar kapılara kadar silin evinizi.

birde bol bol bol bol dua edin. felak nas ayetel kürsi...

ürktüm şu anda...

büyü yapmak da yaptırmak da en büyük günahlardan biriymiş..bunu bile bile insanlar neden böyle bişeye kalkışır ki..

onlar evinize kendiliğinden gelmiş olamaz,sık sık eve gelen-giden kimler var? akraba,komşu...

bence bilen bir hocaya danışın.

Gömlek olayında annem bir kaç kişiye gitmiş danışmaya. 3 harfliler yapar demişler. alır getirir eve bile demişler. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. ama eve gelen kişilerden bir kişi bile gelmiyor aklıma. fazla misafirimiz olmaz. gelenlerde en yakınlar anneannem babaannem. onlarda öyle mutfakta iş yapmazlar ki. bırakmaya koymaya vakit olmaz. evimize gelen birinden şüphelenemiyorum bu yüzden..

Bu tarz işlerle uğraşanların niyeti belli. Uğraşanlar yok değil mi elbette var. Bize yapılanın bir büyü olduğunu düşünüyorum. Ve belki daha önce başına gelen bir bilen vardır diye buraya yazdım. Bu çorap gömlek ve en son ki olayın arasında baya zaman var. çorap belki 1 yıl önce oldu. gömlek 4-5 ay olmuştur belki. Ve bugün de bunu buluyor annem. Babama yakın olan biri olsaydı kokusu mutlaka çıkardı diye düşünüyorum. Aralarındaki kavga tabiki bundan çıktı. Anneminde ilk aklına gelen başkası mı var sorusuydu. Ama dediğim gibi olsaydı bu zamana dek çıkmaz mıydı ortaya...
En yakın camii hocası canım. Öğlen ezanından önce gidin bekleyin hocayı, o da birseyler söyleyecektir. Geçmiş olsun inşaallah kötü birsey degildir

Bursadayız. Yinede çok teşekkür ederim

En yakin camiye gidin cami hocasina danisin.Ayrica bol bol dua edin duaalarimiz en guzel silahlarimizdir.Evinize gelen misafirlere dikkat edin bizim evimize gelen misafirler yatak odamiza giremez sade e oturduklari alan ve mutfaga girebilirler mutfaga girdikleri takdirde yanlarinizda bizlerde oluruz cekmecelerimizi acamazlar.

Büyü olduğunda genelde bir kağıt içinde bir şeyler yazar, arkadaşım da evinin balkonunun dibindeki ağaçta bantlanmış bir şekilde bir şey bulmuştu üstünde; bunu ağaca as yazıyormuş. İçini açtıklarında pis bir koku ve üçgen içinde yazılmış arapça kelimeler varmış, bir de yorganın içinde bulmuştu..

Tabiki farklı çeşitlerde de olabilir, ama çekmecenin içinde bantlanmış ve bantlanmamış olmak üzere para bulmakta ilginç..
Her şey olabilir, bol bol dua okuyup allaha sığının, evinizi sirkeli suyla silin, eşyalarınızı yıkarken deterjan gözüne bir kaç damla sirke damlatıp yıkayın..

canım tehlikeli işler aman dikkat edin her hocayada gidilmezki:50: bence en güzeli dua etmek evinizede dua yazıp asın bilindik dualar yani

Back
X