• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buyrunuz Edoshs ' un evine

edoshs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
389
2
96
İstanbul
hosgeldinizzzzz opuyorumnanaktan

minik kediciklerimmm

mutfagımmm cokacimcoook

güzel salonumsengözlerimebaksanab

kızlar dün gece salon ve mutfagımı cekebildim. bu aksamda yatak odası ve banyo cekicem

hakikaten güzel salonun ama şu koyu renk mobilya beni çok boğuyo yaa koltuklar çok hoş ama o eskitme tarzı masa fln evine uysada bana uymuyo :)
allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

Çok güzel canım güle güle otur.Hemde göz yoran hiçbişey yok.Tam benim sevdiğim gibi.Sade ve ferah.boshayallersmile

cok teşşekkürler yorumlar için =)
cok seviyorum ben evimi cok abartılı esyalardan cavcafadan hoslanmam klisikte diildir asıl tarzım ama cok spor evleride sevmemm böle degiş bi tarzı oldu eviminn..

salon güsel evet eklenti ekledenmi yükledinsen canım
yok hayır hızlı resim.com ekledim resimleri ama üzerindeki k.k ları ben yaptım eger onlar için soruyosan :)

özellikle koltuklarının rengini çok beğendim canımm
güle güle mutlulukla huzurla eskitin inşallah opuyorumnanaktan

Duvar stickerları çok hoş ve çok dekoratif olmuş..tek uyumsuz unsur mutfaktaki yeşil çöp kovası çok uyumsuz ve ortada kalmış..

yolluklara bayıldım çalsam sakıncası var mı markası ne. iyi günlerde huzurla yaşa.

tşekkür ederimm =) dinarsu cakıl koleksiyonu 6508 desen num a.s

özellikle koltuklarının rengini çok beğendim canımm
güle güle mutlulukla huzurla eskitin inşallah opuyorumnanaktan

cok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun :utangac:

güle güle oturun edoşşşş zemuszemus

teşekkürler opuyorumnanaktan

Güle güle oturun canım gerçekten güzel olmuş evin:)

salonunu çok beğendim,güle güle otur.

cok saol dagcı =)

Duvar stickerları çok hoş ve çok dekoratif olmuş..tek uyumsuz unsur mutfaktaki yeşil çöp kovası çok uyumsuz ve ortada kalmış..

duvar stickerını kendim yaptım sayılır kaydirigubbakcemile2 söledinde fark ettim benimde gözüme carptı onada bişi bulucaz artıkk :lepi:

gule gule oturun arkadasıma.s.

teşekür ederim arkadasım opuyorumnanaktan

Back
X