Buyrun Size Sanal Tarot

gerçekten çok karamsar çıkıyor ben iki kere yaptım ilki berbattı ama ikincisi çok güzeldi şaştım yaw

Eski karışıklıklarınızdan ve devam eden sorunlarınızdan kurtulacağınızın habercisidir. Yeni bir şey keşfedebilir ve harekete geçebilirsiniz.Bir mesleki değişim söz konusu olabilir. Sağlık probleminizin çözülmesi sizi sevindirecektir. Karanlıktan gün ışığına çıkacağınız bir gerçek. Hakettiğiniz hazineyi bulacaksınız. İnsanlarla olan diyaloglarınızda bir doyuma ulaşacaksınız.
----------------------------------------------en cok bu kısmı sevdim........:icecream: emegıne saglık canım...........

sanal tarot tarot değildir, kart çekip manasını kitaptan okumak da tarot falı bakmak değildir.
çekilen kartı bi falcının yorumlaması lazım "tarot falı" olması için.

bu falın sonucuna inansam;

aileme karşı sürekli şüphe ile yaklaşmam,CADIARZU
sevgilimdien direk ayrılmam,kafamçokkarıştı
arkadaslarımla fazla samimiyetimi kesmem,yasakkelime
hiç 1 işe kalkışmadan ölümü beklemem gerekecek :1shok:

:teytey: yalancı kartlar:teytey:

YA GENEL ŞEYLER YAZDIĞI İÇİN kendi hayatınıza uyarlayabiliyorsunuz bir çoğunu ama alaksız gene de ya

hadi bak bakalım nasıl olacak?

:CüvCüv:ben de bir aralar tarot bakıyordum ama sonraları pek ilgilenmedim bu işle. sezgilerim acayip kuvvetliydi. kahve falı bakardım, insanın ağzı uçuklardı. ama her faldan sonra içime bir sıkıntı dolardı. sonraları pek üstüne düşmedim ve körelttim biraz bu yeteneğimi. böylelikle de arkadaşlarla otururken diğerleri konuşup eğlenirken ben fal bakmak zorunda kalmıyorum. tarot hakkında ise bildiğim bir şey varsa asıl iş kağıtları yorumlama sanatındır. tarot bir faldan öte bazı ifadeleri içerir, fala bakanda baktıranda kartların anlamına göre yorumunu kendi yapar

şakkıdıcidden çok salakça içimi karatmaya çalışıyo ama bu kadar basit numaralara kanmam

aynen ya... büyük bir iştahla açtım kartları bu ne negatiflik böyle içim karardı gerçekten pis falcı...:)) yinede emeğine sağlık teşekkürler arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…