-buyrun şimdi de benim çeyizime- :)

canım güzel günlerde kullan hepside birbirinden güzel
hisarlarımız aynı bu arada:23:

Çok beğendim canım çeyizini bir dünya şey almışsın hemde çok zevkli şeyler almışsın, iyi ki paylaştın bizimle. Temizlik robotunu bizde kullanıyoruz, acayip memnunuz annemle. Rabbim her şeyini ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah...

bir de çok fazla çeyizim yok demişsin, benim çeyizimi görsen acıyıp ağlarsın heralde bana :)

bayıldım canım hepsi çok güzel zaten ben bernardonun herşeyini çok beğeniyorum, çok modern oluyor. seninkiler de hem modern hem de cıvıl cıvıl çok güzeller. nevresim takımlarını da çok beğendim. inşallah kesen dolar daha fazlasını alırsın sonra da bir güzel, ağız tadıyla kullanırsın :nazar:

resimleri görünce şevke geldim, hemmmmen çeyiz düzmeye gitmem lazım :66:

$Tac-Bambu-Bornoz-Aile-Seti-Carlin-Kargo-Dahil__32707433_0.webp
(taç bambu bornoz takımı,bunu unutmuşum) :D

bir de çok fazla çeyizim yok demişsin, benim çeyizimi görsen acıyıp ağlarsın heralde bana :)

bayıldım canım hepsi çok güzel zaten ben bernardonun herşeyini çok beğeniyorum, çok modern oluyor. seninkiler de hem modern hem de cıvıl cıvıl çok güzeller. nevresim takımlarını da çok beğendim. inşallah kesen dolar daha fazlasını alırsın sonra da bir güzel, ağız tadıyla kullanırsın :nazar:

resimleri görünce şevke geldim, hemmmmen çeyiz düzmeye gitmem lazım :66:

seni bilmiyorum ama benim düğünüm yaza allah kısmet ederse,o yüzden hızlandırmam lazım tabi bunun içinde senin dediğin gibi kesemin dolması lazım:D
evet hiç vakit kaybetme,düzecek imkanın varsa düz bacım :51:

valla benim de kısmetse 2 ay içinde nişanım yaza da düğünüm olacak, bu zamana kadar hiç çeyiz yapmadım modası geçiyor, daha güzel modeller çıkıyor aklım kalmasın diye ama çok sıkışıcam heralde :(

sizlerden fikirleri kapıcam artık ;)

cicilerini çok mutlu günlerde kullanmanı dilerim :nazar:

canım herseyın cok ozenle secılmıs bellıkı RABBIM verdıgın ozen kadar güzellikle sgalıkla huzurla kullanmayı nası etsın herseyını.nazarlardan korusun ALLAH ım mutluluklar diliyorum şimdiden..

Sonradan eklenenler de çok güzelmiş. Çok zevklisiniz :)

Bir sorum var, görememiş de olabilirim ama günlük yemek takımına rastlamadım. Henüz alamadığınızdan mı yoksa zaten almayı düşünmediğinizden mi ? :)

Bizim göçebe bir hayatımız olacağından 12 kişilik yemek takımı kafidir fazladan bir yemek takımına gerek yok diye düşünüyorum ki muhtemelen ailelerimizin olduğu yerlerde de olmayacağız. Ama bu sitedeki çeyizler insanın aklını öyle bir karıştırıyor ve insana öyle cazip geliyor ki ihtiyacın olmasa da alasın geliyor bazı şeyleri :)
Fikrinizi merak ettim. Güle güle kullanın tekrar.

Temizlik robotu çok mantıklı ve doğru bir seçim, kesinlikle çok memnun kalacaksın.
Yalnız fiyatı bence yine de biraz yüksek söyleyip canını sıkmak istemiyorum.
Bütün çeyizlerin süper nevresimlerin çok güzel mutfak aksesuarlarında aynı derece.

Güzel günlerde kullanman dileğiyle...

Nevresim takımların tam benim zevkime göre :)
İLk kırmızılı takımdan alacaktım ne yazikki tek kişiliği kalmıştı..
Güle güle kullan hepsini

sonunda açtın topiğini canım benim:54:

herşey çok güzelll rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin o nevresim takımları heleki kahve fincanları ile kedili takıma bayıldım ben onu tek kişi olarak gördüm hep ya. başka değişik modelleride var mı?

Back
X