-buyrun şimdi de benim çeyizime- :)

merhaba.çok hoş ürünler almışsın.beğendim gerçekten.
sana sormak istediğim birşey var.Bu dreamland yastığın özelliği var mı,varsa nedir?ortopedik yastık türlerinden mi?daha önce de başka yerlerde gördüm ama anlayamadım:26:

çift kılıf özelliği var,içindeki boncuk elyaf miktarı kullanıcıya göre ayarlanabiliyor,mikrofiber kapitoneli kumaş özelliğine sahip.. ve benim için en önemli olan da ne çok yumuşak ne de sert olması.. o kadar güzel ve rahat ki kesinlikle tavsiye ederim canım..;)

herşey çok zevkli çok güzel Rabbim ağız tadıyla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inş.
bu arada temizlik robotundan çok memnun kalacaksın elin elektrik süpürgesine gitmeyecek sen hele bi kullanmaya başla ne demek istediğimi o zaman anlarsın :34:
bu arada şuan ki fiyatını merak ettim cnm taksitli taksitsiz ne kadara aldın???
ben bekarken kullanıyordum evimizde vardı kendi evime almadım ama şuan almayı çok istiyorum arıyorum resmen 1 senede pes ettim onsuz temizlik olmuyorda :50:

amin canım hepimize nasip etsin inşh..
ve robot ile ilgili bunları duyduğuma inan çok sevindim,memnun olan birilerini görmek yanlış yapmadığımı hissettiriyor bana:)
canım astım hastalarına 300 tl indirim yapıyorlarmış,kardeşim astım diye ben 1.800 tl ye aldım,ayda 150 ödemek şartıyla taksit yaptılar..

bu arada çoklu alıntı yapmayı bilmediğim için böyle tek tek yazıp dolduruyorum sayfaları kusura bakmayın arkadaşlar:) hepinize tek tek tşkkr diyorum,mevlam aldığımız herşeyi,hepimize huzurluca kullanmayı nasip etsin inşh;):16:

aa çok ilginç astım hastalarına indirim he vay bee pazarlama konusunda sınır tanımıyor cleanmax bravo valla iyi almışsınız hemde çok iyi biz 2 sene oluyodur alalı 1600e almıstık taksitli 250 tlydi taksit miktarı 6 ay ödemiştik yok yaa ne olursa olsun değer bence şahsen bana onsuz bastığım halı kapı önü paspası yattığım yatak bakteri yuvası gibi geliyor :1:

Masallah canim hepside hos ve zevkli seyler. Gülle gülle mutlu ve huzurlu kullan canim insallah...

tşkkr ederim fikirler gerçekten önemli;)
ya hazır sende de varken sorayım ; ben elimin altında hemen bulunsun diye günlük elektrik süpürgeside almak istiyorum,hani günlük toz alırken filan zor olur diye.. sence ne yapmalıyım??? inşh bende memnun kalırım,teyzem zorla aldırdı çünkü:D

elinin altında pratik bir süpürgede bulunsun bence. misal birşey dökülür veya vaktin çok kısıtlıdır ve evi hemen süpürmen gerekebilir. o zamanlarda robotu açmak, içinin suyunu doldur boşalt biraz zor olabilir.
ama onun dışında temizliği çok güzel olduğu için (derin dövücüsüyle süpürünce halılar parlıyo sanki)çoğunlukla robotu tercih edeceğine eminim.
:81:

aa çok ilginç astım hastalarına indirim he vay bee pazarlama konusunda sınır tanımıyor cleanmax bravo valla iyi almışsınız hemde çok iyi biz 2 sene oluyodur alalı 1600e almıstık taksitli 250 tlydi taksit miktarı 6 ay ödemiştik yok yaa ne olursa olsun değer bence şahsen bana onsuz bastığım halı kapı önü paspası yattığım yatak bakteri yuvası gibi geliyor :1:

evet güzel bi kampanya bencede,etkili:)
hmm ozaman gerçekten baya iyiye almışım..
ozaman benim evim parıl parıl parlicak desenize:)

elinin altında pratik bir süpürgede bulunsun bence. misal birşey dökülür veya vaktin çok kısıtlıdır ve evi hemen süpürmen gerekebilir. o zamanlarda robotu açmak, içinin suyunu doldur boşalt biraz zor olabilir.
ama onun dışında temizliği çok güzel olduğu için (derin dövücüsüyle süpürünce halılar parlıyo sanki)çoğunlukla robotu tercih edeceğine eminim.
:81:

dimi.. evet bulunsun belki dediğin gibi hızlıca yapmam gereken bişeyler olur;)
ayyyyyyy çok merak ettim yaz gelsede evlenip hemen kullansam:D

canım çok güzel aldıkların güle güle kullan
en önemli eşyalarını almışsın zaten gerisi gelir merak etme

Çatal bıçak takımınn çok zariifff çok beğendım gerçektenn ve nevresim takımların cıvıl cıvılll çok hoşş hepsiii:66: :66: :66: :66:

evet büyükleri aldım çok şükür:) hep sadeliği sevmişimdir,çatal kaşık da çok sade oldu beğenmene sevindim:) ve nevresimlerde indirimdeydi ne bulduysam kaptım:D:33:

çok teşekkürler arkadaşlar...

Back
X