- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- 363
- Konu Sahibi mavimavimavi
vovvvv cok hoş bernardo takımların
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonradan eklenenler de çok güzelmiş. Çok zevklisiniz :)
Bir sorum var, görememiş de olabilirim ama günlük yemek takımına rastlamadım. Henüz alamadığınızdan mı yoksa zaten almayı düşünmediğinizden mi ? :)
Bizim göçebe bir hayatımız olacağından 12 kişilik yemek takımı kafidir fazladan bir yemek takımına gerek yok diye düşünüyorum ki muhtemelen ailelerimizin olduğu yerlerde de olmayacağız. Ama bu sitedeki çeyizler insanın aklını öyle bir karıştırıyor ve insana öyle cazip geliyor ki ihtiyacın olmasa da alasın geliyor bazı şeyleri :)
Fikrinizi merak ettim. Güle güle kullanın tekrar.
Temizlik robotu çok mantıklı ve doğru bir seçim, kesinlikle çok memnun kalacaksın.
Yalnız fiyatı bence yine de biraz yüksek söyleyip canını sıkmak istemiyorum.
Bütün çeyizlerin süper nevresimlerin çok güzel mutfak aksesuarlarında aynı derece.
Güzel günlerde kullanman dileğiyle...
sonunda açtın topiğini canım benim
herşey çok güzelll rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin o nevresim takımları heleki kahve fincanları ile kedili takıma bayıldım ben onu tek kişi olarak gördüm hep ya. başka değişik modelleride var mı?
ooooo lal serisi benimde öyle
kırmızı aşığıyımgüle güle kullan canım
maaşallah maaşallah hepsi çok güzel... Güle Güle kullan. bayıldım.![]()
ooo desene zevklerimiz bir
bende kırmızı aşığıyım,çok belli ediyor muyum???![]()
![]()
![]()
hepsi çok şık yatak örtülerimiz aynı bu arada
bütün eşyaların çok güzel.güzel günlerde kullan canım.bu arada kızlar hiç aklımda yokken temizlik robotu düşürdünüz aklıma.bende mi alsam ne!:44: