-buyrun şimdi de benim çeyizime- :)

mavimavimavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
2.576
0
116
Diğer
pek fazla bişeyim yok ama olduğu kadarıyla zevkinize sunuyorum arkadaşlar,umarım hoşunuza gider...:16:

2. ve 9. sayfada devamı var:P

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 121434 Eki Görüntüle 121435
(bernardo kahve seti)

Eki Görüntüle 121439 $11108b2.webp
(noble lıfe misafir kahvaltı takımı)

Eki Görüntüle 121436 Eki Görüntüle 121438
(by luyano kedili kahvaltı takımı) (bernardo kahve seti)

Zevklerimiz benzer olduğu için keyif aldım bakarken çeyizine . Allah mutlu günlerde kulanmayı nasip etsin cnm .

Son düzenleme:
Merhaba,
Pek fazla bir şeyim yok demişsiniz ama aldıklarınız daha nice güzel şeylerin geleceğinin habercisi. Çok beğendim. Sağlıkla güle güle kullanın.

:16:

Maşallah canım benim.Kahve takımlarına özellikle bayıldım.Bernardo markasını bilmiyordum ben.yeni yeni reklamlarda görüyorum.Benim içinde güzel fikir oldu :34:
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşaallah.

Merhaba,
Pek fazla bir şeyim yok demişsiniz ama aldıklarınız daha nice güzel şeylerin geleceğinin habercisi. Çok beğendim. Sağlıkla güle güle kullanın.

merhaba:) teşekkür ederim,aslında çekinmiştim paylaşmaya ama tepkiler hoşuma gitti:) amin inşh güzel günlerde kullanırız...

:16:

Maşallah canım benim.Kahve takımlarına özellikle bayıldım.Bernardo markasını bilmiyordum ben.yeni yeni reklamlarda görüyorum.Benim içinde güzel fikir oldu :34:
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşaallah.

bende bernardoyu yeni keşfettim ama tam keşfettim:) evlenmeden önce o mağazaya uğramanızı şiddetle tavsiye ediyorum :16: amin inşh canım..:)

Canım öncelikle beni kırmayıp, kendine topik açtığın için çok teşekkür ederim.:16:
Çeyizlerin çok güzel, orada arada kaynasın istemedim, hem orda yorum yapmamıza pek izin verilmiyor, burdan rahatça istediğimizi sorabiliriz..:13:

Zevkin çok güzel, benim tarzımı yansıtıyor, hepsini Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin canım. Hepsi çok güzeller ama bende olmayan yatak oda örtüne, ve şu kedili kahvaltılığa bayıldım:16:
İnternet sitesinde baktım, sadece 2 kişilik olarak geçiyor, bir takımda set halinde, çaydanlıksız fiyatı 200 felan, senin aldığın takım kaç kişilik canım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X