Buyrun Kahve ve Çay Falınıza Bakayım :) İddialı Değilim Ama İyi Yorumcuyum :)

sevimistanbul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
821
3
Tövbe etmeyene kadar benimde çok iyi kahve falı baktığım çevrem tarafından söylenirdi...

Yanlız kötü rüyalar, kabuslar, (( rüyamda ölülere fal bakışım ... )) o kadar artmıştı ki, Allah'a yalvarmıştım bu özelliğimi elimden alması için..

Psikolojik midir bilmiyorum ama o gün bu gündür eskisi gibi değilim. Hatta hiç değilim..

Eskiden bırakın 3 vakte kadar klasiklerini, kayınvalidenin gelini ile oğlu arasına girip yatışını, sevgililer arasında geçen cümlelere kadar okuyordum...
ilginçtim.. bende hala anlamış değilim.... Yanlız rüyamda kendimi kaptırışlarımın cezasını çok çektim ve tövbe ettim..

Şimdi bi insanın gerçekten iyi şeyler duymaya ihtiyacı olduğunu hissedince " kahve iç sana fal bakayım " diyorum...
En son yaklaşık 2 yıl önce, okuduğum şehirde, hocamın yardımcısı vardı... Feride Abla.. nedense ona kahve falı bakmak istemiştim ki keşke bakmasaydım
(( eşi ile ablasının kızı kaçıp evlenmiş ve birde cocukları olmuştu... ve en acısı oğlunda kalp problemi vardı, koşmaması yorulmaması lazımdı..
oğlu gözlerinin önünde kaybetmişti... o kadar üzüldüm ki o ablama... ablasının kızı eşi ile kaçmış olmasına rağmen alası ile görüşüyordu
aslında o oda cok iyi bi kadındı.. Ablasının adı : Ayşegül.. Ayşegül Abla'nın da oğlu vefat etmişti.. aynı yıl içinde.. çok zordu...
Allah yardımcıları olsun... )) işte o Feride Ablaya demiştim...

yani ayda yılda bi fal bakma isteiği doğuyo işte..

iddialı değilim ama yorumlayabilirim fallarınızı... Resim yükleme nasıl bilmiyorum.. Editörlerimizden bilgi alın, resim yükleyemesseniz görüdüğünüz şekillerin adlarını yazın sırası ile... o şekilde yorumlayayım....

Dipnot : arkadaşlar hemen dönüş yapamassam kusuruma bakmayın olur mu ?? hepinizi öpüyorumm:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

$003.jpg $004.jpg $005.jpg $006.jpg $007.jpg $008.jpg $009.jpg

İlk ben yükleyeyim dedim. Artık ne görebilirsen yorumlarsın. Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:

choles'cimm merhabalar...

çok sıkıntılı bi dönemden geçiyorsun, iç çalkantılar haylilye fazla... bi takım istemedğin olaylar gelişiyo ve duymak istemedeğin şeyler duyuyorsun..
bunlar canını fazlaca sıkmış... bu yüzden gercekleştirmek istedğin bişeyi yapamamışsın.. küçük bi kuş var sıkıntılar içinde eli kolu bağlı...
evle ilgili sıkıntılar var anahtar deliği çımış, gercekleşşse cok sevineceksin ama sanki halledilmesi gereken şeyler biriktiği için sıkıntılar büyümüş
ya da olaylar birike birike sıkıntıya dönüşmüş.. içine atma bişeyleri hareket geç..
hafif kaçlalı bi kadın çıkmış iki şey arasında kalmış yüzünü birine dönüş karar aşaması gibi bi şeyle ilgili.. verdği karar hayrılı gibi gözüküyo..
kafan karşıksa yada o tarif ettiğim kadın kimse artık verdiği karar onun için hayırlı..
bayrak çıkmış iş ile ilgili şeyler canını sıkabilir..
ama üzülme güzel günler yakınıdr Allah dua niyetine kabul etsin...
aslında içine köreklenen bi sıkıntın yok ama küçükl seyleri büyütmeyi nede güzel beceriyosun :) içinde büyük bi sıkıntı göremedim ..
sıkıntın su gibi akacak..
isteğin dışında kendini olayların içinde bulduğun bi dönemdesin, bol bol dua et.. bi sürü olaylar cıkmış bi sıyrılsan.. enerjini başka şeylere bi verebilsen....
Rahmet kapıların açık bol bol dua et ama bana da dua et oldu mu???

güzel şeyler hissettim... Allah dua niyetine kabul etsin

choles'cimm merhabalar...

çok sıkıntılı bi dönemden geçiyorsun, iç çalkantılar haylilye fazla... bi takım istemedğin olaylar gelişiyo ve duymak istemedeğin şeyler duyuyorsun..
bunlar canını fazlaca sıkmış... bu yüzden gercekleştirmek istedğin bişeyi yapamamışsın.. küçük bi kuş var sıkıntılar içinde eli kolu bağlı...
evle ilgili sıkıntılar var anahtar deliği çımış, gercekleşşse cok sevineceksin ama sanki halledilmesi gereken şeyler biriktiği için sıkıntılar büyümüş
ya da olaylar birike birike sıkıntıya dönüşmüş.. içine atma bişeyleri hareket geç..
hafif kaçlalı bi kadın çıkmış iki şey arasında kalmış yüzünü birine dönüş karar aşaması gibi bi şeyle ilgili.. verdği karar hayrılı gibi gözüküyo..
kafan karşıksa yada o tarif ettiğim kadın kimse artık verdiği karar onun için hayırlı..
bayrak çıkmış iş ile ilgili şeyler canını sıkabilir..
ama üzülme güzel günler yakınıdr Allah dua niyetine kabul etsin...
aslında içine köreklenen bi sıkıntın yok ama küçükl seyleri büyütmeyi nede güzel beceriyosun :) içinde büyük bi sıkıntı göremedim ..
sıkıntın su gibi akacak..
isteğin dışında kendini olayların içinde bulduğun bi dönemdesin, bol bol dua et.. bi sürü olaylar cıkmış bi sıyrılsan.. enerjini başka şeylere bi verebilsen....
Rahmet kapıların açık bol bol dua et ama bana da dua et oldu mu???

güzel şeyler hissettim... Allah dua niyetine kabul etsin

Çok teşekkür ederim. Ağzına, eline sağlık. Sana da dua edeceğim inşallah. Hakkımızda hayırlısı...

Süperr yaa hemen ekliyorumm :KK16: ben iş için kapattım canım yeni mezun oldum iş bulabilecek miyim diye az sonra erkek arkadaşımınkini de ekleyeceğim :KK48:

$k2.JPG $k1.JPG $k3.JPG $k4.JPG $k5.JPG $k6.JPG

Bu da erkek arkadaşımın falı canım şu an biryerde geçici olarak çlışıyor ya kadroya alınacak ya da işten çıkartılacak bunun için kapattı.Yorumların için şimdiden teşekkürler:KK16:

$y1.JPG $y2.JPG $y3.JPG $y4.JPG $y5.JPG $y6.JPG $y7.JPG

$IMG_8707.jpg $IMG_8708.jpg $IMG_8709.jpg $IMG_8711.jpg $IMG_8713.jpg $IMG_8714.jpg $IMG_8715.jpg $IMG_8722.jpg

cnm öncelikle çok teşekkür ederim.
ben platonik olarak birine resmen abayı yakmış durumdayım =( bu kişi beni daha görmedi bile =(( onunla bi ilişkimiz olacak mı ?:KK43:
olmayacaksa bana başka kısmet ne zaman ühühü:KK14:

$Görüntü0169.jpg
$Görüntü0170.jpg $Görüntü0171.jpg canım vaktin olur da bakabilirsen bunlar da benim buguku kahvemden,tşkler şimdiden..
en $Görüntü0166.jpg $Görüntü0167.jpg

$Görüntü0168.jpg

Eklentiler

• $Görüntü0165.jpg
    $Görüntü0165.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 65
Süperr yaa hemen ekliyorumm :KK16: ben iş için kapattım canım yeni mezun oldum iş bulabilecek miyim diye az sonra erkek arkadaşımınkini de ekleyeceğim :KK48:

Eki Görüntüle 220142 Eki Görüntüle 220141 Eki Görüntüle 220143 Eki Görüntüle 220144 Eki Görüntüle 220145 Eki Görüntüle 220146

işle ilgili sevinçli bi haber var.. bir hafta içinde inşallah....
sonuçş olumlumu ya da beklediğin gibi değil mi bilemem ama sonuç gayet hayırlı çünkü bak sevinç gözyaşısı cıkmış...
türkiye çıkmış falında yani o iş için ne yap ne et çok caba sarfet çünkü iş için açılan falda tc haritası cıkması çık kısmetli :)
iş anlamında zor süreçlerden gececeksin ama tabağın yaniş gelecek aydınlık cnm ALLAH dua niyetine kabul etsin dularında bana da yer wer öpüyorummuck :79:

Bu da erkek arkadaşımın falı canım şu an biryerde geçici olarak çlışıyor ya kadroya alınacak ya da işten çıkartılacak bunun için kapattı.Yorumların için şimdiden teşekkürler:KK16:

Eki Görüntüle 220152 Eki Görüntüle 220153 Eki Görüntüle 220154 Eki Görüntüle 220155 Eki Görüntüle 220156 Eki Görüntüle 220157 Eki Görüntüle 220158

canım pek iyi şeyler yaşamasada sonu aydınlık, çok caba sarfetmesi lazım adımları hep boşa çıkmış bi dönem sanki bırakmış mücadele etmeyi
buda yıldızını kötü etkiliyo yerinde olsam kafasında yardım almayı ama çekindiği biri war onunla irtibata gecerim
inşallah alınır kadroya.. ama işte çıkış göremedim
Rabbim hayırlısını versin
üzülme oldumu.. dua et bol bol:80::80::80:

ben ekliyorum bakılmazsa aynı fala iki kere bakmayın ama bakılıyorsa bekliyorum yorumlarınızı:)
Eki Görüntüle 220232 Eki Görüntüle 220233 Eki Görüntüle 220234 Eki Görüntüle 220235

canım bakanlığın tebliğine baktım bi fala iki kez bakılmaz die bi ibare yok :KK70::KK70:
bugün baktığım falların içinde en iyi enerjiyi senin falında ladım...
sıkıntım var vs geç bunları.. gayette yıldızın yükse
ve atılımların başladığı sürece giriyosun. sakın kendini güçsüz hissetme.. falı her neye cevirdin bilemem ama çok güzel oluşumlar yakındır Allah dua niyetine kabul etsin..
ev ve maddi konularda gelişimler söz konusu... ev ile ilgili bişeyler var ama hayırlı
at çıkmış bilirsin murattır.. at evinizin içinde cok cok iyi yani..
parça parça kısmetler alcan inşallah ama iç sıkıntından kurtul artık !!!!!!!!!!!!!!!! :80::80::80::80::80::80:

eyvahh fallar birikti hangi birimize bakcan canım ya nolur banada bak evlenebilcemmi sevdiğimle eklicem canımbende

Eki Görüntüle 220273 Eki Görüntüle 220274 Eki Görüntüle 220275 Eki Görüntüle 220276 Eki Görüntüle 220277 Eki Görüntüle 220278 Eki Görüntüle 220279 Eki Görüntüle 220280

cnm öncelikle çok teşekkür ederim.
ben platonik olarak birine resmen abayı yakmış durumdayım =( bu kişi beni daha görmedi bile =(( onunla bi ilişkimiz olacak mı ?:KK43:
olmayacaksa bana başka kısmet ne zaman ühühü:KK14:

canım ya çok karışık ve sıkıntılı bi fal enerjimizi bu fala üzülmek yerine hiç bakmayalım sen yarın bidaa iç bende sana en gec iki günm içinde dönüş yaparım
Allah bilir ama o kişi ile bi gelecek göremedim bu falda
bidaa iç sen başka bakayım bu fal iç karartıyo:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

etrafında hakkında dewamlı dedikodu var ve nazar cok sende !!! nsr ve felak oku hergünb hergün !!!! ve evini sirkeli su ile sil
evinizdede nazar cok
((( ev sildiğin suya 1 kaşık sirke at nazaraq ii gelir )) sende banyo suyuna 1 kaşık at

ah be canım bi iyisin bi, kötü..
bi harekete geciyosn bi bırakıyosn ipin ucunu... bi silkin bi toparlan ne istiyosan biraz mücadele et... çift karakterin var sanki..
o yuzden oluşumlarda hep çift.. bi ley oluyo seviniyosun ardından ktötü bişi..
diikatli olmassan büyük bi kayuıp var
senin kısmetini artık neyye cewrdin bilemem ama onu almak isteyen azılı bi düşman var !!
biriken illerini bitir sonra bi kahve daha iç buna veremedim kendimi:KK50::KK50:

X