• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Buyrun ince orapla kvrtrdz San resimli anlattm

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
çok teşkr ederim burada okuyup uyguladım.. imaj değiştirdim resmen tam yüzüme göre bir saçım oldu kıvır kıvır oluyor sadece nemliyken yapıyorm. yıkamadığım sürece de geçmiyor.. gören hayran kalıyo.. biraz kilom var ve yüzümde toplu bu saç modeli çok güzel oldu.. resimli anlatım fikri olmasa kesilikle anlayamazdım.. emeğinize sağlık opuyorumnanaktan

gazeteyla daha kalın dalgalar oluyo die biliyorum bu resmen kıvırcık hatta bn meraktan evde olduğum bi gn işi abartıp ince ince üst taraflrıda sardım bonus oldu resmen ama o halde okula gidemedim malesef yoksa çok beğendim kaydirigubbakcemile3

Bir arkadaşım da alüminyum folyo ile yapardı, sarıp içe doğru katlayınca şeklini koruyabiliyor diye. Ama naylon çorap fikri gerçekten çok zekice, ve saçın açılmış hâli çok doğal olmuş.

eLlerine saglik yengoosssopuyorumnanaktan
bi ara banada yap emi joleyle :asigim:

süpersiniz kız nerdende buluyosunuz ulen ztn ne varsa eskilerde var herşeyi eskiler biliyo valla...çok güzel olmuş....

Ben bunun değişik yontemini yapıyorum.Gazete kagıdı kesiyorum uzunlamasına.ortasına corap koyup sarma gibi sarıyorum.sigara boregi gibi ya da.sonra gazetenin ucundan azcık açıp saçın ucunu oraya sıkıştırıp öyle sarıyorum.böylece yatarken dagılmmıyor saç çıkmıyor

:) teşekkür ederim yöntem için :) uyguladık ve gerçekten sonuca inanamadık :) hem sarması kolay hem de sonuç mükemmel :) teşekkürlerrr :)

çok güzel olmus yaa :asigim: bende çok severim kıvırcık saçıı denemek lazım ama anneminnn diyeceklerinden korkuyorum :)) diğer deneyenlerde foto eklerse daha güzel olur

çok teşekkürler arkadaşım,harika bişe bu.bende denicem :))) saçlarım belimin de aşağısında,epey uzun yani.umarım güzel durur, :/

resımdekı joleyı ne zaman surdun onu yazmamıssın
canım yazmasına gerek yokki saçı eline al önce qaz ıslat sonra jöleyi sür ve sarr ben eşime yaptırıcam az sonra bakalım nasıl olcekk:roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X