• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Buyrun ince orapla kvrtrdz San resimli anlattm

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende kıvırcık saça bayılıyorum herzaman teyzeme sardırırdım gazete kağıdı bez parçası onlarlada oluyo ama kendi kendime yapabilirmiyim acaba saçımda ensemde:((((((((((

bende gazeteyle yapardımm.ama bukadar düzgün olmuoduu.makineyle yapıorumm.oda çk zarar werio.konuyu açan arkadaşa tşkler.mutlka denicemm.kıwırcık saça bayılıorum

ben de gazete kağıdıyla yapardım liseye falan giderken... sonra saçlarım dalgalandı ve gerek kalmadı kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok güzelmiş be..kız ellerine sağlık... benimde bir halttan haberim yok ha..evden şekil şekil maşalarla yaşıyorum...ee marifetli kadınlar işte aferin size

cok dogal durmus
ellerinize saglik
ben zaten saclarim ister fön ister dalgali ilk gün pek sevmem
ikinci gün dogalligini aliyo
denicem bakalim insallah basarili olurum
paylasim icin tskler canim

çok güzelmiş daha önce de yapılmış halini görmüştüm ama şimdi nasıl yapıldığını eklemişsiniz çok yardımcı oldunuz emeğinize teşekkürler :)

ya kızlar çorap çok uğraştırıcı ya ben bunu saçı bir tutam alıp kendi etrafında yukarda simit şeklinde durana kadar döndürüp döndürüp tel tokatla tutturuyorum. saç kuruysa suyla hafif nemlendirin öyle yapın 20 dk sonra açın su dalgası gibi oluo benim saçım düz bu arada. eğer böyle diosanız daha çok bekleyin. daha da çok beklerseniz bonus oluo :D ama korkmayın öyle olursa suyla elinizi ıslatıp saçınıza bastıra bastıra düzleştirin bonus hali geçio. sonra jöleleyin vs.

bende yaptım ve çook güzel oldu.hayatımda hiç kıvırcık olmamıştım.fön vb hariç.
gerçektende konuyu paylaşan arkadaşa çok teşekkkür ederim.

eline saglık güzel gözüküyo ama benim sacım cabuk bozuldugundan tutmuyo kıvırcıgı

Back