maşallah canım da bu uzun saçlarının daha nesine çıtçıt alcan sen
bebeğim çıt çıt demişsin fakat bence alma. neden dersen gördüğüm kadarıyla saçlarında hiç kat yok kat olmadığı için zaten kendi saçların bir yere kadar oradan sonra tekrar bir saç inecek ve kötü görünecek. nasıl bu kadar emin konuşuyorsun diyorsan bende 5 adet çıt çıt var saçlarım uzadığından beri kullanmıyorum çünkü kötü duruyor. fönde çektirsem kötü duruyor yani. en son kaldırdım çıtçıtlarımı geçen hafta saçımı boyatırken onları boyatmadım bile tecrübe ile sabittir emin ol
selam kızlar uzuuun araştırmalar ve alınamayan sonuçlardan sonra bi konu açıp sizlerden öyle akıl alayım dedim..saçlarım röfleli ve aslında uzun sadece biraz daha fazla ve uzun bi görüntü oluşturması açısından çıtçıt almak istiyorum(gerçek saç).saçlarımın fotosunu ekliyorum bana yardımcı olursanız çook sevinirim nerden almalıyım hangi renk uyar vs..şimdiden herkese çook teşekkürler
tam olarak nerdensın bılmıyorum benımde saçlarım iki renk balyajlı suan ve yenı kaynak yaptırdım ama bursada yada yakında bıyerdeysen kesın bı bilgi alıp görüs derım yerleri fsm de sadece kaynak ve cıtcıt yapıyolar.ben mikro kaynak yaptırdım ama süper rahat bişey.benım sacım gür biraz 650 tuttu senınkı ne tutar bılemem :) ama sor bence cok rahat 0530 115 02 16 iletişim numaraları
çıt çıt almayı bnde düşünüyorum
benimki kesin de kuaför bi getiremedi canım yaa
saçlarım röfleli ve beni bezdirdi taranmıyor yolunuyor saç resmen
o yüzden tek bi renge boyayıp ona göre yarım ay alıp kullanıcam
alabilirsem inş resimlerini paylaşıcam burdan
canım en iyisi düz renge boyayıp almak röfleli saça sıkıntı çünkü
ne kadara getirtiyor kuaförün canım kaç parça
kurabiyem sen yarımay mı düşünüyosun yoksa 8parça olanlardan mı
canım netten hem kaliteli hemde uygun güvenilir olan 2 site biliyorum özelden yazayım sana alanlar hep memnun kuaförüne hiç getirtme derim çünkü onlar üzerine epey kar ekleyip satıyorlar
ben 8 parça olanlardan düşünüyorum tatlım at kuyruğu falan yapmak için daha ideal bence
heh güvenilir yerler varsa ordan bakayım canım yaa bende bi iki site buldum ama bilgim yok haklarında
kuaförden alıp biraz biraz öderim diyodum gerçi nettekilerde fiyatlı
ben huyumu biliyom canım yaa hep açık bırakmak yada arada toplamak istiycem o yüzden kullanışlı bişi almam lazım
evet canım her zaman salmıyoruz ki saçlarımızı topluyoruzda o sebeple 8 parçalar çok ideal sen yinede kuaföründen fiyat alıp verdiğim 2 site ile karşılaştırmasını yap hangisi işine gelirse ordan al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?