• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buyaz evlenince ama ablalarim

Napayim a dostlar benimde mutlu olmak hakkim degilmi okuyamadim saglik sorunum.nedeniyle bari sevdigimle evlenim 2009yilindan beridir saglik sorunlarinla bogustum durdum ablada kiskaniyomus insani hayret okadar emek doktumki bu iliski icin resmen tirnaklarimizla yolumuzu kazidik sozlumle
niye bu kadar abarttın. ablanın her söyledği doğru mu, onun evliliği olmadı diye seninki de olmayacak diye bir sey yok.
zaten 6 yıldır birlikteysen sorun yok demektir evlilik de iyi olur (düzmantık)

Google translate'ten mi yazılmış bu anlamadım ben
Ahahah yorumunuzu görmeden yazmıştım ben de.. Konuyu bile bitirmeden yoruma gecmiştim hatta,
Ve yorumu bitirip cevaplaya basınca sizin yorum önce göründü , biran afalladım yazdıgımı telefon mu degistirdi diye :) hani oluyorya yazarken kafasina gore benzerini yaziyor :):) :)

Ahahah yorumunuzu görmeden yazmıştım ben de.. Konuyu bile bitirmeden yoruma gecmiştim hatta,
Ve yorumu bitirip cevaplaya basınca sizin yorum önce göründü , biran afalladım yazdıgımı telefon mu degistirdi diye :) hani oluyorya yazarken kafasina gore benzerini yaziyor :):) :)
Isin in komiği benden önce de on kişi falan aynı yorumu yapmış :)

Şayet gerçek hayatta da buradaki gibi kendinizi ifâde edemiyorsanız çok ciddi iletişim problemi yaşıyorsunuz demektir.

Bosver evlenince kurtulursun gunun gelene kadar sabret sonra esin senın arkanda olur nisanliYken bisey diyemez ama evlenince tum soz hakkina sahip olup laflarini verir

Zekamı parçalayarak resmen did you mean çekerek okudum ya...Olmadı...
Ablalarınız haksız yere sizi kıskanıyo hatta dalga geciyolar galiba..Boşverin ablanızdır cahillik işte ..siz evlenin yolunuza bakın evlenincde mesafenizi koruyun...
Yada mahalleden bikaç kız toplayıp dövün
Ne diyeyim

Hiç bir şey anlamadım konu sahibi yabancı falan mı? translate yapılıp direk yazılmış gibi. Kompleksli kıskanç bir abla var onu anladım.

Konu sahibi gel bu cümleyi anla: Abla bu atsan atılmaz satsan satılmaz.

bi de seni çalıştırcaklar diye dalga geçmiş ablaları bu kızcağızla..
korkma kuzum bu türkçeyle hiçbiyerde çalıştırmazlar zaten seni

Kadın hala derdini anlatamamış:KK45:

Back
X