• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buyaz evlenince ama ablalarim

Yazim seklini degistirmezsen kimse sana bi yardimda bulunamaz.

Ne yapmam lazim.nisanlim he de deyip geciyor buyuk ablam.beni hep kucuk goruyor maddi.durumu iyi slnisanlimin ailesini kucumser gibi davraniyor surekli benide assaliyo.diyo mesela nisanlinin.ailesinde herlez calisiyo suda calisiyo kadinlardan buda senide kole gibi calistircaklar merak etme evlenmeden.izte bulmuslardir sana dedi bugun cat diye telefonu kapatti.suratima

Nurnumdan getirecekler yani hep bu tarz seyler yasiyorum.napim kafayi yemek uzereyim

Bir kere göndermeden önce okuyun ya konuları :110:

Bu kadar düzeltebildim, çare; evlenince kurtulursunuz, sabredin.

Mrb arkadaşlar sırf derdimi kimseye anlatamıyorum diye yeni üye oldum
3 kız kardeşiz biri evli 25 yaşındayım 2009 yilindan beridir süre gelen bir ilişkim var
allah nasip ederse bu yaz dugunum var. benim sorunum en büyük ablam zamanında birine platonik aşık oldu peşinden koştu çok kendini de bizi de yıprattı bu yüzden. sonra bir evlilik yaptı. ilk zamanlar mutluydu sonradan "ben eşimi sevmiyorum mutlu değilim" demeye başladı. Bu arada ben sevdiğim insanla flört aşamasında ciddi sağlık sorunları geçirdim. hep yanımda idi onun sayesinde bu sorunları aştım, nişanlanan büyük ablamın kıskanç tavırları hareketlerini farkettim, benimle sürekli uğraşıyordu ağlatıp duruyordu, ben nişanladım, neyse bir sorun yaşamadım, kaynanam uzatmayın fazla diyip sözümüzü kestiler yaza ama bu sefer küçük ablamın beni kıskandığının farkındayım
büyük ablamla bir olup o sürekli pata küte olumsuz konuşuyorlar. artik kaldırmakta zorlanıyorum bunları.
nisanlim uzakta olduğu ve yıllarca sağlık sorunum yüzünden bizi ne olacak diye düşündüğüm için hergün ağladım
onu kaybederim korkusuyla ve benden vazgeçer diye. 25yasinda yetişkin bir bayanım. annem sürekli ortamda ablama itaat etmemi istiyor aramızda 4 yas var illa abla abla diye söyleyeceğiz, biz 3 kız kardeşiz , bu tarz yetiştirilmeseydik hep arada diyorum, bazen diyesim gelmiyor. bugün ablam sana secenek sunuyor kaynana sunmayacak diye höt höt konuşuyor annem de ona saygı göstermemi istiyor, söz günüm belli oldu kesilebilir ablana iyi davran deyip duruyor öyle kıskandım ikisini de çatlakların biliyorum 25 yaşındayım hiç demiyorlar "büyük ciddi sağlık sorunu geçirdi, hala sorunları var mutlu olsun kardeşimiz" diye dusunmuyorlar

Neyse ben anlatayim anlamayanlara..

Konu sahibinin 2009dan beri guzel bi iliskisi var nisanli yaza evlenecek. Buyuk ablasi platonik sevdalisina kavusamamis mutsuz evlilik yapmis bi kadin, konu sahibini kiskaniyo. Ortanca abla da nisanli o da konu sahibini kiskaniyo. Surekli evlilikten korkutuyolar ablalar kizi. Annesi de ablalarina saygi duy diyo. Neden herkes bunu kiskaniyo cunk iliskisi guzel nisanlisiyla. mevzu bu

Allah razi olsun tercuman oldun derdime ortsnca ablamin hayatinda kimse yok belli etmese saklamaya calissada anliyorum kiskanildigimi

Iki ablanin birden seni kiskanmasi tuhaf değil mi? Belki kendilerince iyiligini dusunuyorlardir ancak yanlis uslup kullaniyorlardir. Calismak köle olmak demek mi ben calisirm uretirim esimd bana destek olur parami harcamama karismaz vs deseydin. Oyle her denileni kendine dert etme

Evlilik piskolojisine kendimi alistiramadan bunlarla ugrasiyorum hepten sinirlerim altust oldu cok sabrettim yillarca sözlumle beraber

Aslında metin ingilizceymişte google translateden türkçeye çevrilmişçesine, beni benden alan bir yazım şekli. Beynim acıdı anlıycam diye, bize de günah yapma böyle

Tam şu konuyu okuyayım da uyuyayım diye başlayıp ciddi ciddi okurken kahkaha attırdın bana :KK53:

Google Translate çevirisi gibi olmuş. Hiç bir şey anlamadım.Bakıyorum bizim hatunlar anlamış da cevap bile vermiş :KK45:

Bugun de böyle anlasilmayan konularin acildigi gün :KK53:

Napayim a dostlar benimde mutlu olmak hakkim degilmi okuyamadim saglik sorunum.nedeniyle bari sevdigimle evlenim 2009yilindan beridir saglik sorunlarinla bogustum durdum ablada kiskaniyomus insani hayret okadar emek doktumki bu iliski icin resmen tirnaklarimizla yolumuzu kazidik sozlumle

Senin meselen ailenden cok evlilik korkusu bence. Sevdiginden eminsen cesaret toplamaya calis cogu insanda olur evliliğe yakin.

Bunu bu kadar büyük bir sorun haline getirme, ablanda olsa kendini ezdirme (saygı sınırı aşmadan tabii) az kalmış bu kadar sabretmişsin biraz daha sabret..

Back
X