bende iktisat ve uygarlık tarihinden kesin kalıcam.zor sorarlarmı acaba bütte ya?senağlama
acaba sadece çıkmış sorulara çalışsak geçermiyiz??
nıyezor sorsunlar konular bellı sorular sadece degısık tıpte olabılır o kadar sen calısta ıktısat ınan cok kolay anlamadıgın yer olursa sor burda uygarlık tarıhını kardesım goruyor bol test cozmen gerekıyormus onun botu 85 dı yanı oyle dıyor sıkma canını =))
tamam sorarım canım.zaten bu hafta başlarım çalışmaya artık .gerçi çok erken ama ne yapıyım korkudan başlıycam şimdiden
kesın kalacagından emınsen yavas yavas calıs zararı olmaz tavsıyem karalanmıs eskı kıtabından soru bankası vs onlardan calısma yenı bır kaynak al derım cunkı canın ıstemez kafan karısır.. bırde korkma denenmıs sabıt yanı korkunca yapamazsın.. vahıba ben mattan hep korkuyordum ama gectım rahat bıraktım kendımı sınavdada heyecan ıyı olmuyor
kızlar not hesaplamada final sonuçları gibi bütünleme sonuçalarınında yüzde yetmişimi alınıyo
yani sadece ara sınavala bütünleme sınavımı esas alınıyo
büte kaldığında = ara sınav yine %30 + bütünleme %70 alınıyor. final sınavı dikkate alınmıyor.
benim 9 dersim vardı bu sene. korkarımki 6-7 dersten büte kalıyorum. bu kadar çok ders verebilen oldumu içinizde? napcam bilmiyorum.offf :bbo:
kesin kalıcam canım eminim.nasıl çalışmamı önerirsin?çıkmış soruları indirdim bilgisayarıma.konularamı çalışıyım mı ?