Bütünlemeye kalanlar yada kalırım heralde diyenler buraya

nıye yapamıycaksınız kı bute daha cok var farzedın kı fınallere hazırlanıyorsunuz degısen ne hemde fınallere hazırlıktan suan vakıt daha cok duzenlı olursa olur

en az 15 gun daha beklememız gerek sonunclar ıcın bende merak etmıyor degılım bilmiyorumkismile

sağol tatlım bende kendi isteğim üzerine sadece 3 dersi verdim geri kalan 4 tanesi eylüle bıraktım malum bizim formasyon sıkıntımız var notların yüksek olması lazım eyvahedigeldismile

merhaba,
sınav cevaplarını nerden görüyoruz... eöğrenme portalına giriyorum ancak bir türlü beceredim cevapları bulmayı? yardımcı olabilir misiniz?

merhaba,
sınav cevaplarını nerden görüyoruz... eöğrenme portalına giriyorum ancak bir türlü beceredim cevapları bulmayı? yardımcı olabilir misiniz?

Fakülte seçimi bölümünden sınav soruları başlığını tıklarsan ulaşabilirsin..

e öğrenme portalına girip sınav sorularını seçiyorsunuz sonra 2009-2010 yılını seçin.ders yazan kısma da yılsonu sınavını seçin.karşınıza çıkan sayfadan e kitabı tıklayın.ilk önce kitapçık koduna bakın.orda her bölümün kitapçık kodları yazıyor.kendi bölümünüzü bulmanız ve kitapçık kodunuzu bi kağıda yazmanız gerekir.mesela işletme 1.oturum(1100)hukuka giriş ders kodu(1410)bu şekilde kodunuzu bulduktan sonra.ekranın sol tarafında sayılar göreceksiniz orda 1.oturum 1100 olan kitapçığı bulmanız gerekiyor.bide kitapçık kodunu biliyorsanız.eğer c kitapçığı ise sayfayı aşağıya doğru indirince bütün kodları bulursunuz.o şekilde sınavda işaretlediğiniz cvpları da bi kağıda yazın.cevap anahtarı için hukuka giriş dersi diyelim 1410 nolu kitapçığı bulmanız gerekiyor.cevap anahtarı kısmında.farkındayım çok karışık oldu ama ben bile yeni yeni çözdüm.umarım yardımcı olmuşumdur

sanırım bende bilgisayardan kalabilirim. hiç ilgimi çekmeyen bir ders olduğu için çalışmamıştım :umursamaz:

Fakülte seçimi bölümünden sınav soruları başlığını tıklarsan ulaşabilirsin..

çok saolun arkadaşlar.... kaç defa uğraşmıştım...kaydirigubbakcemile3 meğer ne kolaymış .... tekrar teşekkürler....

Bence süper yardımcı olmuşsun...Bravo alkisalkisalkis

Son düzenleme:
kıslar bende 2 dersten gircem büte ama nasıl oluyo ben hiç bilmiyorum ücret yatırcaz heralde nereye ne zman yatrcaz bana bilgi verirmisiniz nasıl oluo bu büt :S

cvp verdiğin için tşkr canm yani o zaman biz bişey yapmıycaz ölemi onlar göndercekler bize yne normal sınavda olduğu gibi zamnı gelnce nerde girceğimizi falan

haziran ayının 15ile 20si arsında final sonuçları açıklanır.bütünleme 3-4 eylüldü sanırım işte 2 hafta önceden gönderilmeye başlar bütünlemeye giriş kağıtlarının.ben de bu gidişle iktisattan girecem 30 falan geliyor.işte 58 almam lazım.ya iktisattan geçen var mı bana yardımcı olabilecek.yani çıkış sorulara mı çalıştınız vs.gibi

canim gecen sene iktisattan büte kalmistim ve ilkumutun yardimci kitabindan calistim ayrica bol bol gecmis sorulari cözdüm yanliz benim extra olarak ders almisligim var fakülteye yil icinde gidip dersleri düzenli dinledim bu yüzden iyi anliyorum iktisati ama sen genede eski 2005 ten sonraki sorulara cokca calis tanimlarada iyi calis ins gecersin

ya ben de formüller vs var diye.hep sona bıraktım doğru dürüst çalışmamıştım bile.2.üniteye kadar anca çalışmıştım.bakalım eylüle kadar e televizyondan,ilk umuttan,çıkmış sorulardan çalışırım.tşk ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…