- Konu Sahibi randomlife
bende türkiye ekonomisi dersinden 48 almışım 50- 48 yani bir soruyla mezun olamadım tek ders diye bişimi var kızlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde şöyle bir yazı buldum
DETAYLI BÜTÜNLEME BİLGİSİ :
Merkezi açıköğretim programlarının 2011-2012 eğitim-öğretim yılı güz dönemi bütünleme sınavları 08-09 Eylül 2012, bahar dönemi bütünleme sınavları ise 13-14 Ekim 2012 tarihlerinde yapılacaktır.
Bütünleme sınavına girecek öğrencilere ayrıca sınav giriş belgesi postalanmayacaktır. Öğrencilerin sınav giriş belgelerini (SINAVDAN 1 HAFTA ÖNCE YAYINLANACAKTIR) http://ogrenci.anadolu.edu.tr/ adresinden veya illerde bulunan AÖF Bürolarından sınavdan önce almaları gerekmektedir.[/QUOTE
canım bahar dönemi büt temi var ben yıllıktım bu dönemlikler olabilirmi ?
ankarada bir aöf bürosunu aradım az önce..
Evet bahar bütleri varmış ekim ayında ama maalesef kredili sisteme geçmiş olan bölümler içinmiş bu bütler yani biz yıllıkları kapsamıyor....
böylelikle kaderime boyun eğmekten başka çarem kalmamış oldu .. son umudumuda kaybettim..
sınıfta kalanlar için kayıt yenileme kasım da mı başlıypr du kızlar bilen var mı?
ya birde biz şimdi kredili sisteme geçtiğimize göre yarım dönem soınra mezun olucaz değil mi? yani bu sene 2 kayıt parası yatırmamıza gerek kalıcak sanırım öyle değil mi?
sizin bölümünüz hangisi? kredili sisteme geçmiş olan bölümler varmış onlardan biriyseniz sınava girmeye hakkınız var bahar bütlerine yani
ama yıllıksanız giremiyorsunuz...
bugün eskişehir büroyu aradım . sınıfta tek dersten kaldığımı söyledim.
dönemlik sistemde olduğumu belirttim,benim ocak ve şubat aylarındaki sınava gireceğimi ,ve mezun olabileceğimi söyledi bayan.birde ,22 ekimde kayıtlar başlıyormuş.