• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bütünleme sonuçları

bende türkiye ekonomisi dersinden 48 almışım 50- 48 yani bir soruyla mezun olamadım tek ders diye bişimi var kızlarrr

birde şöyle bir yazı buldum

DETAYLI BÜTÜNLEME BİLGİSİ :

Merkezi açıköğretim programlarının 2011-2012 eğitim-öğretim yılı güz dönemi bütünleme sınavları 08-09 Eylül 2012, bahar dönemi bütünleme sınavları ise 13-14 Ekim 2012 tarihlerinde yapılacaktır.

Bütünleme sınavına girecek öğrencilere ayrıca sınav giriş belgesi postalanmayacaktır. Öğrencilerin sınav giriş belgelerini (SINAVDAN 1 HAFTA ÖNCE YAYINLANACAKTIR) http://ogrenci.anadolu.edu.tr/ adresinden veya illerde bulunan AÖF Bürolarından sınavdan önce almaları gerekmektedir.[/QUOTE

canım bahar dönemi büt temi var ben yıllıktım bu dönemlikler olabilirmi ?

[-

canım bahar dönemi büt temi var ben yıllıktım bu dönemlikler olabilirmi ?
[/QUOTE]

böyle bir sınav varmış ama ayrıntısını bende bilmiyorum bugün aöf bürosunda böyle bir sınav olduğunu söylediler..bende tek ders yüzünden mezun olamadım..
kesin bilgiyi nasıl öğrenicez ya off.. :43:

Son düzenleme:
ankarada bir aöf bürosunu aradım az önce..
Evet bahar bütleri varmış ekim ayında ama maalesef kredili sisteme geçmiş olan bölümler içinmiş bu bütler yani biz yıllıkları kapsamıyor....
böylelikle kaderime boyun eğmekten başka çarem kalmamış oldu .. :43: son umudumuda kaybettim..
sınıfta kalanlar için kayıt yenileme kasım da mı başlıypr du kızlar bilen var mı?
ya birde biz şimdi kredili sisteme geçtiğimize göre yarım dönem soınra mezun olucaz değil mi? yani bu sene 2 kayıt parası yatırmamıza gerek kalıcak sanırım öyle değil mi?

ankarada bir aöf bürosunu aradım az önce..
Evet bahar bütleri varmış ekim ayında ama maalesef kredili sisteme geçmiş olan bölümler içinmiş bu bütler yani biz yıllıkları kapsamıyor....
böylelikle kaderime boyun eğmekten başka çarem kalmamış oldu .. :43: son umudumuda kaybettim..
sınıfta kalanlar için kayıt yenileme kasım da mı başlıypr du kızlar bilen var mı?
ya birde biz şimdi kredili sisteme geçtiğimize göre yarım dönem soınra mezun olucaz değil mi? yani bu sene 2 kayıt parası yatırmamıza gerek kalıcak sanırım öyle değil mi?

dönemlik olanlar yine eskisi gibi bir ara bir yıl sonu sınavına girmeyecek mi ? neden krediliye geçmiş olalım ki?
açıköğretim bürosuna gidip enine boyuna konuşmak lazım,arayıncada çıkmıyor,kayıtlar yoğun.

sizin bölümünüz hangisi? kredili sisteme geçmiş olan bölümler varmış onlardan biriyseniz sınava girmeye hakkınız var bahar bütlerine yani
ama yıllıksanız giremiyorsunuz...

Merhaba arkadaşlar, epeydir giremiyordum siteye. Bütünleme sonuçları açıklandı evet. Çok şükür mezun oldum sene kaybetmeden. Şimdi sıra geldi smmm staj başlatma sınavına hazırlanmaya. Hayatımız sınav oldu artık. Ama hep bir amacın hedefin olması çok güzel. Herkes için hayırlısı olsun inş.

kpsshayali merhaba,

ulasamadim malesef ogrenemedim hicbisey. resmi gazetede yayinlalnanlari okudum ardan da bi anlam cikaramadim. ama bana ilginc gelen biseyi sizle de paylasmak istiyorum. BÜRO-WEB HİZMETLERİ Öğrenim Durumu bolumunde 1. sinif icin 1 DERSTEN BORÇLU GEÇTİ -
3. sinif icin (gecen yil) DERSTEN BULUNDUĞU SINIFI TEKRAR- simdi ise1 DERSTEN KALDI yaziyor. orda da belirtmemisler sinif tekrari mi degilmi. anlamadim valla bisey

sizin bölümünüz hangisi? kredili sisteme geçmiş olan bölümler varmış onlardan biriyseniz sınava girmeye hakkınız var bahar bütlerine yani
ama yıllıksanız giremiyorsunuz...

benim bölümüm işletme,inşallah krediliden faydalanıp baharda bitiririm.
ya ben en dandik ders diye bunu bilerek bıraktım,şimdi şu başıma gelene bak :(

kızlar bu sınıf tekrarı yapanlar için kayıtlar nezaman başlıypr yada başladı mı?
netteki sınav tarihi listesinden hiçbirşey anlamadım..

bugün eskişehir büroyu aradım . sınıfta tek dersten kaldığımı söyledim.
dönemlik sistemde olduğumu belirttim,benim ocak ve şubat aylarındaki sınava gireceğimi ,ve mezun olabileceğimi söyledi bayan.birde ,22 ekimde kayıtlar başlıyormuş.

bugün eskişehir büroyu aradım . sınıfta tek dersten kaldığımı söyledim.
dönemlik sistemde olduğumu belirttim,benim ocak ve şubat aylarındaki sınava gireceğimi ,ve mezun olabileceğimi söyledi bayan.birde ,22 ekimde kayıtlar başlıyormuş.

çok sevindimmm..demekki şubatta mezun oluyoruz...şurda şubata ne kaldı canım :46:

evet temmuza kadar bekleyip strese girmiycez en azından ,birde ne kadar yatıracağımızı bilsem daha iyi olucak,yazın sıcakta çalışmak çok zor olurdu.

haklısın canım..birde en azından 2. dönemparası yatırmak zorunda kalmıcaz..kredli sisteme geçmek aslında sanırım işimize yaradı..
205 tl yatırıcaz sanırım..

Back