• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bütünleme sonuçları

soruma cevap veren olursa çok mutlu olurum. ben kamu yönetimi blümündeyim 1. sınıftan matematik dersinden 1 soru ile kaldım 2. sınıftande 2 dersim var.. kredili sistemde durumum ne olacak 3. sınıfın derslerini de alabilecek miyim matematik ile birlikte... bu konuda bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.

Benim durumda buna benzer. 2. Sınıftan dersim kaldı. Yarın telefon açıp sorucam. Umarım olabiliyodur. Öğrenirsem buraya yazarım

Benim durumda buna benzer. 2. Sınıftan dersim kaldı. Yarın telefon açıp sorucam. Umarım olabiliyodur. Öğrenirsem buraya yazarım

çok teşekür ederim benim matematik işte beni düşündüren... bu konuda bilgilendirilmek istiyorum ama 1. sınıftan olması... haberlerini bekliyorum..

1 ders yüzünden mezun olamadım..1 dersten 1 yılım uzadı..alt tarafı 2 soru daha yapsaydım bitiyordu şu aöf illeti...ben şimdi sinirden ağlamayım da napayım ya :43:

1 ders yüzünden mezun olamadım..1 dersten 1 yılım uzadı..alt tarafı 2 soru daha yapsaydım bitiyordu şu aöf illeti...ben şimdi sinirden ağlamayım da napayım ya :43:

Tek dersiniz varsa ekim ayı sonunda bir sınav daha olmalı.
Tek ders bütünlemesi adı altında.
Bir araştırın derim, boşuna gitmesin 1 yılınız.

Tek dersiniz varsa ekim ayı sonunda bir sınav daha olmalı.
Tek ders bütünlemesi adı altında.
Bir araştırın derim, boşuna gitmesin 1 yılınız.

gerçekten mi ??? hemen yarın aöf yi arıyorum .. çok teşekkür ederim ya inş vardır inş....

gerçekten mi ??? hemen yarın aöf yi arıyorum .. çok teşekkür ederim ya inş vardır inş....

Bu tüm üniversitelerde varolan bir şey.
Tek ders muafiyeti diye ekim sonunda yapılır yök kararı ile neden aöfde olmasın değil mi?
Umarım vardır ve biran önce bitirirsiniz.

arkadaşlar ben işletme 3.sınıfım.hazırlık derslerinide 3.sınıfa katmışlardı.toplam 10 ders olmuştu.iktisada giriş ve genel muhasebeden kaldım.4.sınıfa geçebilirmiyim acaba.yoksa hazırlık dersi diye 3.sınıfımı tekrarlayacağım.ü

bilgisi olan bana cevap yazarmı.

bi soruda benden şimdi ben 3 dersten kaldım 1 yıl daha gidicem yani e şimdi kredili sisteme geçtiğimize göre üst sınıftan ders alabiliyormuyum

birde ortalama neye göre alınıyor sırasıyla notlarım şöyle
30 53 53 bu dersten kalmışım yani finalle bütün ortalaması alınsa geçicem öyle olmuyormuydu

ben kpss ye önlisansla girebilmek için tek dersi bilerek bırakmıştım,bana göre kolay bir dersti,48 ortalama ile tek ders yüzünden mezun olamıyorum,şimdi ben ne yapayım? kredili değil dönemlik sistemdeyim.of ki of.

Bu tüm üniversitelerde varolan bir şey.
Tek ders muafiyeti diye ekim sonunda yapılır yök kararı ile neden aöfde olmasın değil mi?
Umarım vardır ve biran önce bitirirsiniz.

bugün aöf bürosuna gitmeyi düşünüyorum..netten araştırdım da bazı yıllar yapmışlar..eğer varsa da şimdiden oturup çalışmam lazım..Bakalım umarım vardır da tek dersten mağdur olmayız...

Kızlar işletme 3. sınıftayım 1 dersten kaldım kredili sisteme göre 4. sınıfa geçtimmi . Üstelik 48 le kaldım çok üzgünüm.

bugün aöf bürosuna gitmeyi düşünüyorum..netten araştırdım da bazı yıllar yapmışlar..eğer varsa da şimdiden oturup çalışmam lazım..Bakalım umarım vardır da tek dersten mağdur olmayız...

canım bende telefonla ulaşmaya çalışıyorum,sen yüzyüze iyice sor burayada yaz,ona göre hareket edelim,koca bir yıl 1 ders için beklenir mi.geceden beri içim yandı ,sıkıntı oldu durduk yere.

canım bende telefonla ulaşmaya çalışıyorum,sen yüzyüze iyice sor burayada yaz,ona göre hareket edelim,koca bir yıl 1 ders için beklenir mi.geceden beri içim yandı ,sıkıntı oldu durduk yere.

Bugün gittim..aöf bürosu acayip kalabalıktı sanırım kayıtlar başladığı içim..çalışan bayanlardan birine sordum..ilk başta öyle birşey yok dedi..
yani bir sınav hakkı daha yokmuş ama 13-14 ekimdi sanırım bahar bütünlemeleri olucakmış..onu takip edin dedi...kızda pek birşey bilmiyordu sanki..
daha bir sürü soru vardı sormak istediğim...bir dersten kaldığımız için ozaman yarı dönem de biticek okulumuz ..yani ikinci dönem para yatırmıcaz dimi 1 kredili sisteme geçtiği içi..en azından şubatta filan biter..bunu da sorucaktım kalabalıktan soramadım..ama bahar bütleri olucakmış bunu takip edelim yarın ankarayı arayıp sormak lazım...

birde şöyle bir yazı buldum

DETAYLI BÜTÜNLEME BİLGİSİ :

Merkezi açıköğretim programlarının 2011-2012 eğitim-öğretim yılı güz dönemi bütünleme sınavları 08-09 Eylül 2012, bahar dönemi bütünleme sınavları ise 13-14 Ekim 2012 tarihlerinde yapılacaktır.

Bütünleme sınavına girecek öğrencilere ayrıca sınav giriş belgesi postalanmayacaktır. Öğrencilerin sınav giriş belgelerini (SINAVDAN 1 HAFTA ÖNCE YAYINLANACAKTIR) http://ogrenci.anadolu.edu.tr/ adresinden veya illerde bulunan AÖF Bürolarından sınavdan önce almaları gerekmektedir.

Son düzenleme:
Back