- 26 Eylül 2012
- 190
- 33
- 118
- Konu Sahibi randomlife
-
soruma cevap veren olursa çok mutlu olurum. ben kamu yönetimi blümündeyim 1. sınıftan matematik dersinden 1 soru ile kaldım 2. sınıftande 2 dersim var.. kredili sistemde durumum ne olacak 3. sınıfın derslerini de alabilecek miyim matematik ile birlikte... bu konuda bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.
Benim durumda buna benzer. 2. Sınıftan dersim kaldı. Yarın telefon açıp sorucam. Umarım olabiliyodur. Öğrenirsem buraya yazarım
1 ders yüzünden mezun olamadım..1 dersten 1 yılım uzadı..alt tarafı 2 soru daha yapsaydım bitiyordu şu aöf illeti...ben şimdi sinirden ağlamayım da napayım ya
1 ders yüzünden mezun olamadım..1 dersten 1 yılım uzadı..alt tarafı 2 soru daha yapsaydım bitiyordu şu aöf illeti...ben şimdi sinirden ağlamayım da napayım ya
Tek dersiniz varsa ekim ayı sonunda bir sınav daha olmalı.
Tek ders bütünlemesi adı altında.
Bir araştırın derim, boşuna gitmesin 1 yılınız.
gerçekten mi ??? hemen yarın aöf yi arıyorum .. çok teşekkür ederim ya inş vardır inş....
kızlar şükür mezunum
tebrik ederim canım benim
e artık bana güzelinden bir ev ayarlarsın
Bu tüm üniversitelerde varolan bir şey.
Tek ders muafiyeti diye ekim sonunda yapılır yök kararı ile neden aöfde olmasın değil mi?
Umarım vardır ve biran önce bitirirsiniz.
bugün aöf bürosuna gitmeyi düşünüyorum..netten araştırdım da bazı yıllar yapmışlar..eğer varsa da şimdiden oturup çalışmam lazım..Bakalım umarım vardır da tek dersten mağdur olmayız...
canım bende telefonla ulaşmaya çalışıyorum,sen yüzyüze iyice sor burayada yaz,ona göre hareket edelim,koca bir yıl 1 ders için beklenir mi.geceden beri içim yandı ,sıkıntı oldu durduk yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?