bütünleme sonuçları

belli olmuş kızlar büt.ler 2.sınıftan bir dersten 3.sınıftan bir dersten kalmışım gene 4.sınıfa bu durumda geçemiyorum değil miaöfde dondurma nasıl oluyor birde harç parası ödüyor muyuz dondurunca gene kızlar?

Selam kızlar birşey sorucam size ama yardımcı olabilir misiniz? İş arkadaşım açıköğretimde lisans tamamlama yapacak, büro yönetimi bölümü, internetten başvuru yapıyoruz ama bölümü yok :S Acaba bu bölüme lisans tamamlama kalktı mı?

O arkadaşın adı Rabia mı

Kuzenim olur kendileri

Ankara Devlet Planlama da memur ve anlattığın bölümden mezun olup lisans için çaba harcıyor şu sıralar Olur mu olur dedim

ahahah bu kadar denk gelir

Var mı yok mu acaba. Sistemde bölüm gözükmüyo :S

arkadaşlar millet geçip geçmediğini öğrenmiş.ben öğrenemedim daha benim resimde gitti niye ki?:44:

link hata veriyor aa aa, kızlar arama çubuğuna aöf yazın alt başlıktaki aöfye tıklayın oradan çıkıcak ben girebiliyorum, tc veşifre isteyen yerden girmiceksiniz sadece tc isteyenden girin, sınav sonuçları yazın olmadı

yanlışlıkla yüklenmiş.şimdi güncelleme yapılıyorms.akşama doğru görebilcekmişiz.offff yaa
arkadaşlar resim neden gittiki sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…