bütünleme geliyor

neden bütünleme sınavına kalıyoruz.

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
niye hatırlattın yaa :) ben daha başlamadım çalışmaya.iktisattan kaldım.57 almam lazım.bi arkadaşım çalıştırcak bana.murat yayınları konu anlatımlı kitabım ve egem yayınları çıkmış sorular kitabım var.ha bir de ilk umut hepsinden çalışacam bakalımm.offf

5 dersten kaldım bütünlemeye :) bence en etkili kaynak yardımcı kitaplar tabii ki...Hangi yayın diye sorarsan Murat yayınları derim ben... kaydirigubbakcemile2

5 dersten kaldım bütünlemeye :) bence en etkili kaynak yardımcı kitaplar tabii ki...Hangi yayın diye sorarsan Murat yayınları derim ben... kaydirigubbakcemile2

ALLAH kurtarsın.hangi dersler bu arada. inş hepimiz geçeriz de mezun oluruz engellere takılmadan.

bencede murat yayınlar bu konuda ilgili ve başarılı bir yayın. bütünleme finallerden daha basit oluyor. arkadaşlar çıkmış sorulara bakın mutlaka

ben tek dersten kaldım çalımada etkılı yonten konuyu calıs ardından test coz bence bu yoksa sadece sorularla gecılseydı ben tıcaret hukukundan kalmazdım

ben finale giremedim , 1. üninin sınavlarıyla aynı döneme geldi ,,olsun ilk üniyi bitirdim sıra ikincisinde inşallah ,,8 dersten bütteyim murat yayınlarının özet kitaplarını aldım ama hiç çalışasım gelmiyor ya

aöf bütünleme sınavına girecek olan arkadaşlara başarılar.inşallah kaldığımız derslerden geçeriz

Ben bütünleme sınavına giremiycem yarın.İki dersim var.Yine de ikinci sınıfa geçip önümüzdeki sene verebiliyorum değil mi onları

evet 2 dersin varsa bütünleme sınavına giremiyorsan,2çsınıfa 2 dersten borçlu olarak geçiyorsun

evet diyelim iktisat ve hukuktan kaldın seneye bu derslerden sınava giriyorsun ara sınav final,bütünleme şeklinde 1.sınıf dersleri sabah oluyor bildiğim kadarıyla.2.sınıf dersleri de öğleden sonra

büte tek dersten kaldım stratejik yönetim.2 gün çalıştım geçmiş yıl sorularına 22 doğrum var 30 sorudan.konu çalışmak yerine geçmiş yıl sorularına çalışsaydım çoktan mezun olmuştum geç oldu aöf mantığını anlamak soracak bişey yokki zaten aynı konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…