- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 855
- 398
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.901
Çok sağolun kızlar son kanama olduğunuz günden sayıyorsunuz dimi adet gibi başından değil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah bidaha göstermesin cnm saglıklı bebişler nasip etsin
ben normalde 28. gün oluyordum. 26. gün oldum ondan sonrada erken olmaya başladım
ama ağrılarım azaldı bununda yararı buymuş dedimhatta son adetimde hiç ilaç kullanmadım düşükten önce majezik anca durduruyodu bazen günde 2 tane aldığımda oluyodu
eşim bile dedi artık eskisi gibi olmuyosun farkında mısın diye:44:
amin canımm... o 1 haftalık annelik duygusu bile güzeldi ama
Bende hap kullanmadim cnm ya inan benimde bilgim yok. Ama netten olduğum hap kullanırken hic ata vermediysen yumurtanın oluşmaya basladigi için olabilir. Hap yumurta oluşumunu engellermis. Bitakince yeniden oluşuyor bu iyiye işaret. İstersen adetin uçuncu günü çörek otu başla cnm.
Tabi cnm paha biçilmez o duygu rabbim inşallah tekrar yaşatsın sağlıklı olup doğum yapmayı da nasip etsin rabbim
Gunaydin cnm adetin 7. Günü yani kanama bitince baslaniyor canim. Bence başlayabilirsiniz cnm. Şifa olsun inşallah.
Kızlar günaydın,
Size bir şey soracağım bilginiz var mı? Benim yumurtlama günüm 15 mayıstı. Hem kk nın sayfasından hesapladım hem de ovi testi çift çizgiyi vermişti. Neyse sonra ovi yaptığımda da silikleşti ve tek çizgiye düştü. Aradan işte 5 gün falan geçti dün akşam bi ovi yapayım dedim. Eee yine 2 çizgi çıktı??? 2. çizgi çoook koyu değil ama çoook silikte değil.Neredeyse yumurtladığım günlerdeki gibi.. Niye böyle oldu sizce?Bugün de çalışma yapsam mı ki?
Kızlar günaydın,
Size bir şey soracağım bilginiz var mı? Benim yumurtlama günüm 15 mayıstı. Hem kk nın sayfasından hesapladım hem de ovi testi çift çizgiyi vermişti. Neyse sonra ovi yaptığımda da silikleşti ve tek çizgiye düştü. Aradan işte 5 gün falan geçti dün akşam bi ovi yapayım dedim. Eee yine 2 çizgi çıktı??? 2. çizgi çoook koyu değil ama çoook silikte değil.Neredeyse yumurtladığım günlerdeki gibi.. Niye böyle oldu sizce?Bugün de çalışma yapsam mı ki?
Canım çok sağol. Peki bu arada adet görürsem devam edeyim mi bırakayım mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canımmm benim çörek otu ?? Nasıl uygulayacağım ki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
24.Eyl30 gün
24.Eki
24.Eki41 günkimyasal gebelik
03.Ara
03.Ara26 gün
28.Ara
28.Ara33 gün
29.Oca
aralıklarım böyleydi canım.. Kimyasal gebelik yaşadığımda ilk reglden 41 gün sonra regl oldum.Sonraki reglim erken geldi. sonraki normal.
günaydın kızlar hepimize ......................
Adet görünce birakmalisin cnm bitince devam edersin yine.
Gunaydin leylacim çörek otu bitti mi senin? Aksam calisma yapamadim ama benim gogusler indi yahu yumurtladim mi Acep ya bu ay hic anlamadim seninde öyle mi leyla? Keşke ovi test kullansaydim yaaa
Kendinizi nasil hissediyorsunuz bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?