Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Çok sağolun kızlar son kanama olduğunuz günden sayıyorsunuz dimi adet gibi başından değil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

24.Eyl 30 gün
24.Eki

24.Eki 41 gün kimyasal gebelik
03.Ara

03.Ara 26 gün
28.Ara

28.Ara 33 gün
29.Oca

aralıklarım böyleydi canım.. Kimyasal gebelik yaşadığımda ilk reglden 41 gün sonra regl oldum.Sonraki reglim erken geldi. sonraki normal.

Eeee her şer de bi hayır vardır tatlım :)))
bir kaç ay sonra normal gününde olursun canım. Vücut kendini topluyor..

Kızlar günaydın,
Size bir şey soracağım bilginiz var mı? Benim yumurtlama günüm 15 mayıstı. Hem kk nın sayfasından hesapladım hem de ovi testi çift çizgiyi vermişti. Neyse sonra ovi yaptığımda da silikleşti ve tek çizgiye düştü. Aradan işte 5 gün falan geçti dün akşam bi ovi yapayım dedim. Eee yine 2 çizgi çıktı??? 2. çizgi çoook koyu değil ama çoook silikte değil.Neredeyse yumurtladığım günlerdeki gibi.. Niye böyle oldu sizce?Bugün de çalışma yapsam mı ki?

İnşallah canımmm benim çörek otu ?? Nasıl uygulayacağım ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin cnm adetin 7. Günü yani kanama bitince baslaniyor canim. Bence başlayabilirsiniz cnm. Şifa olsun inşallah.

Canım çok sağol. Peki bu arada adet görürsem devam edeyim mi bırakayım mı

günaydın cnm yap tabiki biz bilimsel bakıyoz herşeye rabbim öyle değil:)))

Canim bildiğim adet dönemine yakin yine çift çizgi veriyor diye okumuştum KK de ama eninde değilim sen calis istersen cnm ihmal etmeyelim..

İnşallah canımmm benim çörek otu ?? Nasıl uygulayacağım ki

Listemizin olduğu sayfanin altında detaylarnmevcut cnm sana yardimci olacaktır.

Canım 41 gün kimyasal gebelik sonrası kanamandan adete kadar geçen süre mi

günaydın kızlar hepimize ......................

Gunaydin leylacim çörek otu bitti mi senin? Aksam calisma yapamadim ama benim gogusler indi yahu yumurtladim mi Acep ya bu ay hic anlamadim seninde öyle mi leyla? Keşke ovi test kullansaydim yaaa

cnm bendede kasık ağrısı devam ediyor ama göğüsler indi. bu arada benim tek yumurtam solda sabah soldan kramplarla kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…