- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.881
Ya valla espiri olsun diye demedim.oranti kurunca oyle olmuyomu ams kiz bitli .sen git bitlerini ayikla
Bir is görüşmesi için n cagirdilar yarin gitsem mi gitmeden mi karar veremedim. Karar veremememin nedeni cumartesi yarim gün olusu hic olmasa...
Yada gitsem calissam ben isi birakali 4 ay oldu evde olmak güzel ama calismak daha mi tertipli daha.mi iyi poff beni de l ne stresi aldi simdi yaas
bence görüşmeden karar verme
Çok kararsizim ya kaç sene calistim on sene en az oğlum olunca 3 sene ben buyuttum sonra yine calistim. 7 ay surdu çok yorucu ve stresli bi dönemdi. En son hafta sonu tatil olursa bakicam dedim ama gidiyim mi görüşmeye bilmiyorum.
Help me!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar arkadaşım nasıl hamile kalmış anlatıyorum :)
Eşiyle birlikte oluyorlar ve eşinin menisini tertemiz bir kaba almış. Sonra eczaneden temin ettiği enjektörle meniyi iğnesiz tabi çekiyor ve vajinadan içeri atıyor. ovulasyonla yumurtlama gününü saptamış ve o günlerde bu yöntemi denemiş. Tabi o zaman mı tuttu yoksa sonrası mı bilmiyorum dedi sizce mantıklı birşey mi valla kız yanımda şimdi ben yazıyorum bi yandan da gülüyor bana sende böyle yap diyor. bu yöntem spermlerin işini kolaylaştırıyor sadcee diyr.
Help me!
your_app_me uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
I can help you?
Kızlar nasılsınızzzzzzzz :).
Kan testide negatif 4. Adet oldum zaten en azından fazla uzamadı :) kontrol hapını 1 sene kullandım bırakalı 3 ay oldu hap öncesi sancım fazlaydı hapta sancı yoktu 3 aydırda yoktu ama bu ay sancım var sizce hapın etkisi geçiyo demek mi bu ?
iyiyiz cnm sen nasılsın
benim hiç bi bilgim yok arkadaşlar yardımcı olurlar buralardaysalar
İyiyim canım teşekkür ederim sizleri takip ediyorum süpersiniz.
Yardımcı olun banaaa :) bi arkadaşım dedi onu ben sancıyla yatarken bak işte ne güzel hapın etkisi kayboluyo iyicene diye o an sancıma sevindim :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hanımlar günaydın :)
Ben soğan kürüne başlayacağım ama i. Saracoğlu'nun sitesine baktım ne zaman başlanacağı yazmıyor. Kanamam bitti gibi kimyasal gebelik sonrası. Ara ara lekelenmelerim oluyor. Ne zaman başlamalıyım sizce. Ne zaman regl olacağım belli değil beklemek istemiyorum o yüzden. Regl başladıktan sonrada çörek otu kürünü uygulayacağım. Hemen başlasam mı acaba soğana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?