Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

enteresanmış ıyk

yok canım bana daha gel demedı ıste ay basını beklıyoruz ınsallah hayırlı haberlerle gıderım ınsallah yanınaa:26:

peki ne zmn ilişki önerdi? ya benim hatlar düşükten sonra iyice karıştı o yüzden soruyorum bat sanırım 5 haziranda olabilir.

hahahaha Allahım sen nelere kadirsin :))))))) caresızlıkten ınsan neler yapıyo ya ıse yaramasına sewındım

msj geldımı canım ben yollarken donduda ekran

bu gidişle aynı gün doğurursak hiç şaşırmam
ya netten hesapladım benim periyotlar kısalmış 25 güne düşmüş düşükten önce 28 di...
25 olursa 5 haziran 28 olursa 8 haziran
belkide doktorum o yüzden bana bu kadar çok test yaptırıyo:44:

anam o ne öylenin kısaltılmış hali

anam ne çok güldüm

inşallah canım ALLAH duysun:))) olabılır sakın ıhmal etme bol bol çalısalım bu aralar

Kizlar durumlar nedir bakim.moralleri sormama gerek yok zaten iyi olmak zorundasiniz.

Hoşgeldin canım çok şükür Rabbime moraller tavan. Eşimi bekliyorum müsafirleri evlerine bırakmaya gitti gelsin çalışmaya tam gaz devam valla. Yeni bir formül buldum benim rahmim ters bir arkadaş rahim tersliği topiğinde paylaşmış bugun o pozisyonu deniycem

Sen nasılsın topiğimizin neşe kaynağı :)

inşallah canım ALLAH duysun:))) olabılır sakın ıhmal etme bol bol çalısalım bu aralar

7. testi yaptım yine negatif çatlamadı gitti yahuu

Kizlar durumlar nedir bakim.moralleri sormama gerek yok zaten iyi olmak zorundasiniz.

hoşgeldiiinnnn
nereye kayboldunuz kızlar herkes çalışmaya mı gitti?

Unutmuyoruz aman haa

AYAKLAR FORA...

ben malesef bu hafta hep burdayım çalışma yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…