- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- 128
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.841
Kızlar arkadaşım nasıl hamile kalmış anlatıyorum :)
Eşiyle birlikte oluyorlar ve eşinin menisini tertemiz bir kaba almış. Sonra eczaneden temin ettiği enjektörle meniyi iğnesiz tabi çekiyor ve vajinadan içeri atıyor. ovulasyonla yumurtlama gününü saptamış ve o günlerde bu yöntemi denemiş. Tabi o zaman mı tuttu yoksa sonrası mı bilmiyorum dedi sizce mantıklı birşey mi valla kız yanımda şimdi ben yazıyorum bi yandan da gülüyor bana sende böyle yap diyor. bu yöntem spermlerin işini kolaylaştırıyor sadcee diyr.
yok canım bana daha gel demedı ıste ay basını beklıyoruz ınsallah hayırlı haberlerle gıderım ınsallah yanınaa:26:
ıyk ne kıss
Bittikten sonra saymıştım cnm.
İnşallah şifa olsun bebiş olsun bitanem
KIsss nasıl yapıcan onu ya bizimle de paylaşır mısın?
canım abdest alıp 2 rekat ıstıhare namazı kılıcam en sonunda ıstıhare duasını edıp namazı bıtırcem. sonra da tek bır kelıme etmeden sag tarafıma yatıcam.ruyamda yesıl we beyaz gorursem olumludur sıyah ya da kırmızı gorursem olumsuz demektır :)
peki ne zmn ilişki önerdi? ya benim hatlar düşükten sonra iyice karıştı o yüzden soruyorum bat sanırım 5 haziranda olabilir.
Kızlar arkadaşım nasıl hamile kalmış anlatıyorum :)
Eşiyle birlikte oluyorlar ve eşinin menisini tertemiz bir kaba almış. Sonra eczaneden temin ettiği enjektörle meniyi iğnesiz tabi çekiyor ve vajinadan içeri atıyor. ovulasyonla yumurtlama gününü saptamış ve o günlerde bu yöntemi denemiş. Tabi o zaman mı tuttu yoksa sonrası mı bilmiyorum dedi sizce mantıklı birşey mi valla kız yanımda şimdi ben yazıyorum bi yandan da gülüyor bana sende böyle yap diyor. bu yöntem spermlerin işini kolaylaştırıyor sadcee diyr.
msj geldımı canım ben yollarken donduda ekran
ovulasyon testi kullanan arkadaşlar testleriniz nerden aldınız ve memnun kaldınız mı acaba?
anam o ne öylenin kısaltılmış hali
anam ne çok güldüm
Bittikten sonra saymıştım cnm.
İnşallah şifa olsun bebiş olsun bitanem
KIsss nasıl yapıcan onu ya bizimle de paylaşır mısın?
canım abdest alıp 2 rekat ıstıhare namazı kılıcam en sonunda ıstıhare duasını edıp namazı bıtırcem. sonra da tek bır kelıme etmeden sag tarafıma yatıcam.ruyamda yesıl we beyaz gorursem olumludur sıyah ya da kırmızı gorursem olumsuz demektır :)
Saol canım bende deneyeyim bari ay heyecan geldi şimdi bana :)
hahahaha Allahım sen nelere kadirsin :))))))) caresızlıkten ınsan neler yapıyo yaıse yaramasına sewındım
Sorma valla canım ya şaştım bende hala şoktayım
Canımcım ben laboquick aldım. Geçen ay geç kalmışım almaya ama adetten sonra bu ay kullanacağım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol canım.
bu gidişle aynı gün doğurursak hiç şaşırmam
ya netten hesapladım benim periyotlar kısalmış 25 güne düşmüş düşükten önce 28 di...
25 olursa 5 haziran 28 olursa 8 haziran
belkide doktorum o yüzden bana bu kadar çok test yaptırıyo:44:
nereye kayboldunuz kızlar herkes çalışmaya mı gitti?
Unutmuyoruz aman haa
AYAKLAR FORA...
Kizlar durumlar nedir bakim.moralleri sormama gerek yok zaten iyi olmak zorundasiniz.
inşallah canım ALLAH duysun:))) olabılır sakın ıhmal etme bol bol çalısalım bu aralar
Kizlar durumlar nedir bakim.moralleri sormama gerek yok zaten iyi olmak zorundasiniz.
nereye kayboldunuz kızlar herkes çalışmaya mı gitti?
Unutmuyoruz aman haa
AYAKLAR FORA...
ben kocişle yürüyüşe çıktım dış falan anca :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
http://www.youtube.com/watch?v=MQt3fGsHQl4
izlenesi valla :)
Rabbim bizlere de yaşatsın bu duyguyu tekrardan inşallah.
7. testi yaptım yine negatifçatlamadı gitti yahuu
hoşgeldiiinnnn
ben malesef bu hafta hep burdayımçalışma yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?