Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Yani cnm o kel bizde saç cikartti :)))) ezel bu incirle havuc kurunu duydunmu hic catlatmaya yardimciymis?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

duydum canım soğan küründen sonra kullanılıyo insanın içini bayan bi kür :) bir iki kere yaptım bende çatlatmak için yapılıo ewet ama bazıları kuru inciri öylece yemeninde faydası olduğunu söylüo

İnanin hareket etmekte zorlaniyorum kasklarim fena bide incir havuc kaynattim icsemmiki?

Acilll yardımm kızlar adetime beş gün var az önce test yaptım 2 tane birinde çok silik çift çizgi çıktı diğerinde bişi çıkmadı kafam karıştı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kacirirmiyim hoc ama inanin kipirdayamiyorum....havuclu inciri icmeyeyimmi olurmu ki zarari....

Cnm bu testleri ayni anda mi yaptin silikligi gorebiliyorum bence adete kadar bekle tatlim hadi hayirlisi olsun.....

ben de başka bişey sormak istiyorum adetime dört gün var akıntım yok denecek gibi akıntı olmdan hamile olunmaz mı ya kimi en önemli belirti akıntı diyorda kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…