- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.421
bencede bencede senden de bekliyoruz güzel haberii
inş inş canm yaaaa bı gecse saatlerrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede bencede senden de bekliyoruz güzel haberii
cnm benim bu hsg yi gecen tup merkezinde bir profdan dinledim kesinlikle ilk etapta hastadan bunu istemeliyiz sonra tedaviye baslamaliyiz diyo ama hsg den sonra bir sıkıntı yoksa hemen gebe kalinabiliyomus...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş inş canm yaaaa bı gecse saatlerrr
amın kuzum ..gittim canım pcos teshısı kondu. bıde ınsulın dırencım varmıs diaformın verdı 1000lık onu kullanıyorum 4 aydır. adetlerımı duzenledı. gebe kalmamada yardımı olcakms sanırım. hap sayesınde kılo da verdım. gecen hafta cok hafıf pembe akıntyla karısık lekem geldı. umıtlenmstım yerlesme kanamasıdır dıye. adetıme 5 gun kalayanı dun test yaptım negatıftı yıne bu ay da tutmadı heralde
ama erken canım daha , ve arkadasımda pcos vardı hamıle kaldı oda ılac kullanıyordu aynen duzene gırdı kılo verdı ve hamıle kaldı bebısın senınledır ıns canım henuz test ıcın erken bekle azıcık daha
az kaldı kaçta cıkıosun canımmm?
Zaten bu aralar memleketteyiz canim gecen ay cok aglamistim ama bu ay daha rahatim vardir Rabbimin bi bildigi diyorum hayirli saglikli evlat nasip etsin hepimize insallah
Evet canim ya bugun geldi kirmizilar onumuzdeki maclara bakicaz artik :)
evet canım benım de arkadasımın yenı bebısı oldu bız de onu sevıyoruz. eşim ole bakıyo kı bebege ıcım parcalanıyo ınanın cok zor
Aynen canim ya benimde esim oyle seviyoki bende hep onun icin dua ediyorum Allahim esime nasip et insallah diye onu bu sevgiden mahrum birakma diye
Suphesiz ki Allah sabredenle beraberdir...
6 da cıkıyorum canım :S
ama erken canım daha , ve arkadasımda pcos vardı hamıle kaldı oda ılac kullanıyordu aynen duzene gırdı kılo verdı ve hamıle kaldı bebısın senınledır ıns canım henuz test ıcın erken bekle azıcık daha
Arkadasin hangi ilacı ve ne kadar kullandı canim
Aynen canim ya benimde esim oyle seviyoki bende hep onun icin dua ediyorum Allahim esime nasip et insallah diye onu bu sevgiden mahrum birakma diye
Suphesiz ki Allah sabredenle beraberdir...
En zoru da bu ya zaten eşin için bişey yapamamak. Allah kimseyi çaresiz birakmasin
Kizlar yaa iki gunde bir hatta uc gunde bir iliski bizim icin hayal yaa( o yuzden ovu testine gore oluyo iliski .ama ovu testlerine ne kadar guvenebiliriz. Ben cok guveniyodum cift cizgimde her ay degisik zamanlarda olsada cikiyo ama cikiyo yinedee ama tik yok iste( bu ay hic birsey yapasim yok .
2 saatcikk bende 6 da cıkıyorum sonucu ancak yarın öğrenebilcem hemen yazın tamam mı?
Arkadasin hangi ilacı ve ne kadar kullandı canim
3 ay kullandı tatlım ama ılacın adını hatırlamıyorum kı
Bana 2 saate cıkar dedıler 6.30 7 gıbı orda olabılırım dedım hatta
ara mutlaka saati önemli çünkü
inşallah güzel haberlerini bekliyorum canımm
Cnm bana tedbiren dedi wvt 3 gun sık olacak dedi...bu arada eczane vurmadi bu saatte nerden gidip yaptirayim yarim saate esim geliyo igne vurabiliyor o vuracak artik hahaha cok komik olacak:)))))
Cnm sende gobektenmi vurdurdun
ben acilde wurdurmuştum eşin wurabiliosa wursun daha iyi tutar
3 ay kullandı tatlım ama ılacın adını hatırlamıyorum kı
Ay ne güzel. Benim 4.ayim ama hala tık yok. Bir yandan aacaba diyorum bi yandan umudum yok gibi test yaparken bile heyecanlanmiyorum bile sonuç hep negatif olunca hep bole olcakmis gibi geliyor