Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

puff :KK31: iki bardak mı içiodun peki ne zaman içiodun wede ne kadar süre içtin

Cnm sabah kaynatip bir sabah bir aksam 2 bardak iciyordum akinti yok koku gitti dedim ya cok faydasi oldu daha cok pkolulara oneriyorlar yada iltihaplilara.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli olsun Allah bu sefer saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin sana cok yazdim tebrikte ettim sanirim gormedin.....esim cok uzuluyo hareket ve morfoloji sorun proxed basladi keciboynuzuda iciyo dediklerine dikkat ederim...ama bunye zayif kendiside ne yerse yesin 1 gram almaz ama rabbimin takdiri tabi....Allahim o guzel duyguyu sonuna kadar yasatsin sana insallah saglikli ilerlemis degerlerin bu sefer yuzun gulecek insallah......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizde o ilaci kullandik 3 ay cokta pahaliydi tek kutusu 250 tl idi bir ay gidiyodu .ama kullandiktan sonra spermitogram daha cok dibe vurmustu.doktor ilac bi ise yaramamis deyince bizde keciboynuzu pekmszine baslamistik.sigara iciyorsa kesinlikle birakacak.asitli yasak sekerli yasak tuzlu yasak yagli yasak.birde iliskiden bir saat once turk kahvesi icecek.pekmezi ise sabah ac uc yemek kasigi.yatarkenuc yemek kasigi yiyecek.esine destek ol.

kızlar bşy sormak istiyorum bu ay ilk kez ovu.testi kullanıyorum adet bitimden yapmaya başladım bugün 18,günüm ama hala çift koyu çizgiyi bulamadım ikinci çizgi hep silik çıkıyor neden acaba dün akşam yaptım yine silikti ama bugün ek olark bşy farkettim beyaz akıntı var ve elimde uzuyor bu yumurtlama belirtisimi acaba öyle olsa akşam çift çizgi çıkmazmıydı çalışıyrm ewe gidince hemn bi test daha yapıcam ama iki gündür değerlendiremiyoruz bu akşam yapsak geç olurmukiiii :KK43: böle akıntı olunca çatladımı çatlayacakmı oluyor

kızlar bşy sormak istiyorum bu ay ilk kez ovu.testi kullanıyorum adet bitimden yapmaya başladım bugün 18,günüm ama hala çift koyu çizgiyi bulamadım ikinci çizgi hep silik çıkıyor neden acaba dün akşam yaptım yine silikti ama bugün ek olark bşy farkettim beyaz akıntı var ve elimde uzuyor bu yumurtlama belirtisimi acaba öyle olsa akşam çift çizgi çıkmazmıydı çalışıyrm ewe gidince hemn bi test daha yapıcam ama iki gündür değerlendiremiyoruz bu akşam yapsak geç olurmukiiii :KK43: böle akıntı olunca çatladımı çatlayacakmı oluyor

bıldıgım kadarı ıle o sekılde bı akıntı varsa yumurtluyorsun ve bu aksamı muhakkak degerlendır gec kalmıs olmazsın ama bugunu kacırmayın

ben hep yumurtlama hesabi yaparken hep 14 gun gosterirdi su otomatik hesaplayixilar.ama kulliyen hikayetmis.ben adetim basladigi gunden itibaren 9 ve 12 gunler arasindayms yumurtlamam.aylardir bu netteki sacma sapan hwsaplayixilarla kandirmisim kendimi.ve suan yeni hamileyim ogrwneli bi hafta oldu.bu yuzden adetin biter bitmsz iki gun sonra basla ve her iki gunde bir iliskide bulun taa ki diger adetind 3 gun kalaya kadar.yani illada o gun gircem iliskiye diye bisey yok.iki adet arasini degerlendir derim ben boyle olunca stresede girmiyo insN.

ben geldim ama şimdi yaptıramıyorum artık akşam iş çıkışına kaldı kızlar benim test.... işyerinde hamilelik testi yapmıyorlarmış artık bende Leylayı bekliyorum sabırla

ben hep yumurtlama hesabi yaparken hep 14 gun gosterirdi su otomatik hesaplayixilar.ama kulliyen hikayetmis.ben adetim basladigi gunden itibaren 9 ve 12 gunler arasindayms yumurtlamam.aylardir bu netteki sacma sapan hwsaplayixilarla kandirmisim kendimi.ve suan yeni hamileyim ogrwneli bi hafta oldu.bu yuzden adetin biter bitmsz iki gun sonra basla ve her iki gunde bir iliskide bulun taa ki diger adetind 3 gun kalaya kadar.yani illada o gun gircem iliskiye diye bisey yok.iki adet arasini degerlendir derim ben boyle olunca stresede girmiyo insN.

bizde öyle yapıyorduk canım günaşırı ama olacak ya iki gündür hep bşy çıkıyo olmadı ama testtede çıkmadı bugn işte akıntım var kasıklarımda ağrıyor inş bu akşam yaparsakta geç kalmış olmam. :KK43:

X