Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Bende 26 yasindayim istanbuldayim.hayat seni degil sen hayati degistirceksin bundan sonra

Aynen canim oyle oluyo? Nasilsin nasil gidiyo.bat ne zaman

Amaan kafam karışık valla
4 gün önce ovulasyon testi pozitifti
Bugün de göğüs uclarim aciyo karnim agriyo biraz da vucudumda huzursuzluk var bi türlü rahat oturamiyorum
Bu yumurtlama uzun bi süreç sanırım
Bat 3 haziran canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 26 yasindayim istanbuldayim.hayat seni degil sen hayati degistirceksin bundan sonra

Ay nasıl sevindim aynı yaştayız birbirimize destek olalım canım. Öyle olmalı olumsuz düşününce çok da olumlu şeyleri beklememek gerek.. O yüzden önce düşünceler ve duygular değişecek :) takip ettiğim bir blog yazarı vardı çok bekliyor bebeğini. 2 dış gebelik 4 tüp bebek.. Ne zaman farkındalık eğitimi alıyor nefes egzersizlerine katılıyor kendim değiştiğimde bebeğimin geleceğini hissettim diyor. Sonra da anne oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde 2 hz. Ama sen benden erken yumurtlamissin. Degerlendirdiniz mi insaallah geliyodur bebiskoooo

Ya canim skma canini uzme beni.sen guclu olmak zorundasin.hemen skilmak yok oyle ovulasyon donemi en fazla bir haftalik bi donem.uzun surmez.akinti olur ona takilma.psikolojinin seni yonetmesine izin verme sen psikolojini yonetceksin.istedgin muddetce yanindayim.

Ertesi iki gun üstüste denedik
Bi gun ara bi de bugun deniycez işte

Hadi bakalim insaallah birlikte alir birlikte veririz mujdeli haberi. Allah hepimizin yardimcisi olsun dualari.izi kabul etsin burdaki herkese bebis nasib etsin amin

Aslında takmamaya çalışıyorum ama yine de takiliyo kafama işte
Ovulasyon takibine bu ay basladim ya anlamaya çalışıyorum ne olup bittiğini

Cok hakli ne ekersen onu bicersin.kotu dusundgumuz bi donemden iyi seylet beklememeliyiz.Allah hepimizin yardimcisi olsun.Recep ayinin hurmetine,cennet kaisiniz ustunde yazan 5 ismin hurmetine beklemeden kavusalim artik yavrularimiza.selam ve dua ile amin.

Ya esracim soyle dusun.sayki normal bi iliski yasiyosun ve dusunu aliyosun.gayet basit.cocuk isin olan iskenceye donusen ve cok yorulup girilmesi geren mecburi bi iliski yasama.bu seni cok yipratir.ben bunlari yasadim biliyorum .lutfen.bak gozunuzun onune beni alin ben ucuzlerimi ksybettim hemde kemoterapiyle .beterin beteri var.yapna boyle.anliyorum ve destek olmaya calisyorum.bak psikoloji bir dakikada kaybedilir ve geri kazanilmasi yillar alan hatta mumkun olmayan biseydir .sana suan saglikli bi zihin lazim.kafani seriin tut az.dikkatini baska taraflara ver.demesi kolay diceksin simdi ama ben bunlari yasadim.

Âmin canım benim âmin inşallah
Senin nasıl oldu canım tabi anlatmak istersen. Yakın zamanda mı yaşadın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar, eve yeni geldim maşallah sayfalar akmış yürümüş. Yeni arkadaşlarımız var ne güzel. Hepiniz hoşgeldiniz. Listeye ekleme yapacağım şimdi. Bugünden kısaca bahsetmek istiyorum. Boğazlarım temiz çok şükür hamile kalmak için TSH sorun teşkil etmeyecek çok şükür. Aç ve tok şeker ölçtüreceğim ve tsh ölçtüreceğim. Onun harici çok şükür bir sıkıntımız yok. İnşallah bu ay hep birlikte cümbür cemaat hamiş olur canlarr :)

Arkadaslar iyi geceler yaklasik 1 yildir sadece okuyup hic yazmayan biriyim. Bu gece ilk defa yazmak istedim. Bizim evliligim temmuz ayinda 3. Yilini bitirecek. 2 sene korunduk son1 yildir bebek icin calisiyoruz fakat henuz sonuc elde edemedik her turlu kontrolu yaptrm en son rahim filmi cektrdim herhangi bir sorun yok fakat olmuyor 1 yili doldurdugumuz icin artik dr tedaviye baslayalim dedi yasim 29 haziran ayinda adet gorunce adetin 3. Gunu gel dedi dr . Sanirim klomen e baslatacak. Allah herkesin gonlune gore en hayirlisini nasip etsin. Hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…