- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.601
Canım benim vallahi öyle güzel enerjin varki seninle güçlendim sanki :) birbirimize destek olarak güçleneceğiz inşallah. 26 yaşındayım tekirdağda yaşıyorum. Senin yaş kaç neredensin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bi de bişey sorcam yumurtlama döneminde akintinizin kokusu değişiyor mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunde 2 dene. Benimki bildigin cift cizgi bugun .Ama herif beni yalvartiyor pislik yaaaaaa.
Aynen canim oyle oluyo? Nasilsin nasil gidiyo.bat ne zaman
canım ondan kolay ne var yap hafif bi makyaj sık bi parfüm giy geceliği evin içinde öyle ges bak bakıyım noluyo
Bende 26 yasindayim istanbuldayim.hayat seni degil sen hayati degistirceksin bundan sonra
Amaan kafam karışık valla
4 gün önce ovulasyon testi pozitifti
Bugün de göğüs uclarim aciyo karnim agriyo biraz da vucudumda huzursuzluk var bi türlü rahat oturamiyorum
Bu yumurtlama uzun bi süreç sanırım
Bat 3 haziran canım
Benimde 2 hz. Ama sen benden erken yumurtlamissin. Degerlendirdiniz mi insaallah geliyodur bebiskoooo
:)))) ayy ben hemen yataga girdim bekliyom ben odada o salonda mesajlasiyoruz:)
Amaan kafam karışık valla
4 gün önce ovulasyon testi pozitifti
Bugün de göğüs uclarim aciyo karnim agriyo biraz da vucudumda huzursuzluk var bi türlü rahat oturamiyorum
Bu yumurtlama uzun bi süreç sanırım
Bat 3 haziran canım
Ertesi iki gun üstüste denedik
Bi gun ara bi de bugun deniycez işte
hahhayt fantaziye bak Allah sizi ne etmesin emi
Ya canim skma canini uzme beni.sen guclu olmak zorundasin.hemen skilmak yok oyleovulasyon donemi en fazla bir haftalik bi donem.uzun surmez.akinti olur ona takilma.psikolojinin seni yonetmesine izin verme sen psikolojini yonetceksin.istedgin muddetce yanindayim.
Utandimmm:) du ben sunun yanina bi gidim... ee hadiii iii geceleeerrrr:))))
Ay nasıl sevindim aynı yaştayız birbirimize destek olalım canım. Öyle olmalı olumsuz düşününce çok da olumlu şeyleri beklememek gerek.. O yüzden önce düşünceler ve duygular değişecek :) takip ettiğim bir blog yazarı vardı çok bekliyor bebeğini. 2 dış gebelik 4 tüp bebek.. Ne zaman farkındalık eğitimi alıyor nefes egzersizlerine katılıyor kendim değiştiğimde bebeğimin geleceğini hissettim diyor. Sonra da anne oluyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslında takmamaya çalışıyorum ama yine de takiliyo kafama işte
Ovulasyon takibine bu ay basladim ya anlamaya çalışıyorum ne olup bittiğini
Cok hakli ne ekersen onu bicersin.kotu dusundgumuz bi donemden iyi seylet beklememeliyiz.Allah hepimizin yardimcisi olsun.Recep ayinin hurmetine,cennet kaisiniz ustunde yazan 5 ismin hurmetine beklemeden kavusalim artik yavrularimiza.selam ve dua ile amin.
Âmin canım benim âmin inşallah
Senin nasıl oldu canım tabi anlatmak istersen. Yakın zamanda mı yaşadın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
8 ay once yasadim.saclarim kaslarim yeni uzadlmaya basladi.hamile oldgumu ogrendim sevindik .bir gun agri bastirinca hast.gittm doktorum ikiz oldgunu soyledi ki biz o ana kadar tek bebek biliyoduk.neyse hast.odasina cikar cikmaz wc.de ikizleri dusurdum.sonraki gun beta hcg nin dusmesini bekledik ama birde ne gorelim deger uc katina cimmis.doktorum ucuncu bebek icerde dedi.ama rahimde gorunmedgi icin dis gebelikti ve sol kasigim agriyordu ama yerini tesbit edilemedi cok milimetrik oldgundan.sonra doktorum ya sezaryen gibi kesip nerde oldgunu arayip alcaz ki bu secenek sonucunsa %80 rahmimin alinma ihtimali vardi.yada kemoteraphi gorup ucuncu dis gebelik olan bebegi yakicaz eriticez dedi.tabi ben o zaman bir yillik evli oldgum icin ve hic bebegim olmadgi icin ikinci secenegi sevtik ve zaman kaybetmeden kemoterapiye girdim .ikizler 7 haftalikken dustu,ucuncusunu ise kemoteraphi 1 ayda yakip eritti vucudumda.sonra saclarim dokuldu.yani nornal cogul gebelikle dis gebeligi ayni anda gecirdim.otuz bin de bir kadinda olan bi durum geldi beni buldu.cok sukur mevlaya.atlattim.ilac vucudumdan yeni temizlendi ve simdi bebek dusunyoz.bakalim.hersey kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?