- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.521
yumurta takibi için
zaten anormallik var hepten piskopata bağlardık heralde
yumurta takibi için
Ne dedi peki ? Benim kasiklarimda azcik agri var yine. Bi de tuvalet kagidina kahve rengimsi bi akinti cokbhafifama geli sinir oldum bi grayayimdedim . en erken adet olacak galiba. Klomenden midir nedir ?
Nasillarmis yumoslar :)
50 tane test aldırmıştı onu günde 4 kez yapcam kendiside ayriyeten takip edecek. bugün için çok büyük dedi 16,5 miş
50 tane test aldırmıştı onu günde 4 kez yapcam kendiside ayriyeten takip edecek. bugün için çok büyük dedi 16,5 miş
Ne dedi peki ? Benim kasiklarimda azcik agri var yine. Bi de tuvalet kagidina kahve rengimsi bi akinti cokbhafifama geli sinir oldum bi grayayimdedim . en erken adet olacak galiba. Klomenden midir nedir ?
cnm benım de yumi gunumu yazar mısın? normalde 28 gunde goren ben bu ay34 gune cıktıı....15 hazıran denk gelıo ama 15 20 hazıran arası gelır heralde....
Peki yaptin mi testi. Benim bugun cift koyu cizgim var.
Adetin kacinci gunundesin bu boyut olmus. Ne zaman catlaaacaak acaba ki
Bat yakinmiydi tatlim
19 mayıssscnm
canım son adet tarihin ne?
cnm sen haziran 2 de başla çalışmalara tabi kendinide dinle göğüsler kasık batmaları akıntı çokluğu özellikle vajina ağzındaki adet öncesi bir yumuşama olur onunda olması gerekiyo işte haziran başı hatırlatırım yine
beklerim canim her zaman beraber gider yeriz :-*Yok cnm yumurta gelişimine yardımcı oluyor soğan kürü inşallah faydasını görursun cnm. Bu arada kestane şekerine bayılırım :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilk testi doktorla beraber yaptıktek çizgi çıktı. 11 mayısta adet oldum:44: saat 17 de 22 de gece 02 de tekrar yapcam perşembe günüde kontrolum var.
bu test benden daha hassas dedi:44:
Hadi bakalim insaallah tutar bu ay. Bende kendi kendime takip yapiyorum iste.Rabbim bu ay hepimize nasip etain insaallah
Üzülme canım Allah hepimize hayırlısını versin. Bu ay inşallah kavuşuruz meleklerimize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnsallah canimmm Amin
ben bu ay bu kurlere baslıcam kuzumda ne zamn baslıyımm regl bıtıncemı baslıyımmm
reglynin 2. günü cnm hadi hayırlısı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?