Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ne dedi peki ? Benim kasiklarimda azcik agri var yine. Bi de tuvalet kagidina kahve rengimsi bi akinti cokbhafifama geli sinir oldum bi grayayimdedim . en erken adet olacak galiba. Klomenden midir nedir ?

Nasillarmis yumoslar :)

50 tane test aldırmıştı onu günde 4 kez yapcam kendiside ayriyeten takip edecek. bugün için çok büyük dedi 16,5 miş

ben bu ay bu kurlere baslıcam kuzumda ne zamn baslıyımm regl bıtıncemı baslıyımmm

ilk testi doktorla beraber yaptık tek çizgi çıktı. 11 mayısta adet oldum:44: saat 17 de 22 de gece 02 de tekrar yapcam perşembe günüde kontrolum var.
bu test benden daha hassas dedi:44:

Hadi bakalim insaallah tutar bu ay. Bende kendi kendime takip yapiyorum iste.Rabbim bu ay hepimize nasip etain insaallah

Hadi bakalim insaallah tutar bu ay. Bende kendi kendime takip yapiyorum iste.Rabbim bu ay hepimize nasip etain insaallah

inşallah. kıslar sizde benim gibi takip etmek isterseniz testin adını nerden aldığımı yazabilirim. normalde fiyatı 300 tl yi buluyormuş doktorumun tavsiyesi üzerine 36 tl ye aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…