- 7 Ocak 2014
- 322
- 40
- 73
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.421
hoşgeldin cnm senin yumurtlama günleri belirtin varmı çünkü başlıyo seninde tarihtenn dolayı.....
hoşgeldiniz cnm listemiz uğurlu olsun inşallah....
Tşkler hoşbuldum
Ben hiç anlayamıyorum kiakıntı desem bende genel olarak hep olur az da olsa
Bu ay 5. denememiz olacak ama bu ay pek takmıyorum nedense nasıl olsa yine olmayacak diyorum
cnm çok güldüm ya yakında adamlara yalvaracağız bu gidişle...........inşallah bu ay olurda hayırlısı onlarda rahatlar:)
bi de denen de durmuo benim sonra sen beni dinlenmiyor musun diye cemkriom. Ebe arkadaşım adetinin 16_22 günleri arazi calis özellikle 19 dedi
Canim kum da doluyor olabilirsiniz enfeksiyon da olabilir gebelik belirtisi de. Ben kum dönüyordum sik sik dokerim hep tortuluydu idrarim. Umarim gebeliktendir seninki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm artık kafaya takmışız ya adamlara da yazık benimki dün yorgundu ama çok yorgun yani benimkine sulanıyorum insan açık konuşmayada utanıyor valla onlarada yazık ne diyeyim inşallah olur hayırlısı bu günleri anıp güleriz.....
Canim ben direk bugün is var haberin olsun diye randevu veriom saatler öncedenparani koyarim sabaha komodinin üstüne diyorum bi de
Bizim topiğin genel kuralı umutsuzluk yok valla Meyraaaa seni okursa zılgıtı yersin:)cnm belirtiler göğüslerde hassasiyet ve şişlik kasıklarda ara ara batmalar ve kramplar akıntı,vajina ağzının yumuşaması bunlar başladıysa 1 hafta ayakları ilişkiden sonra dikle.....kürler var incele lütfen biz listedeki herkesi gebe kalma koşuluyla alıyoz:)))))şaka tabi hayırlısı olsun blackbery kurucumuz liste altında bilgiler yazdı sağolsun onları oku derim..........
testleri eczaneden alma canım, internetten al. Çok ucuz :)
Ben eczaneden artık utanmıştım her ay al al adam yüzüme tip tip bakıyordu :))))
Şimdi evde 20 tane var, 10 gün sonra yapmaya başlarım :))
Allahta seni güldürsün hiç aklıma gelmezdi bende diyeyim artık çok güldüm cnm yaaaaaa.....................:))))))))))))işin kötüsü çalışmıyorum adamdan alıp adama vereceğim parayı:))))))
Ohhh yarasin o daha zevkliymis bakparani nasil güzel değerlendiriyorum bak dersin
merhaba arkadaşlar benim umudum da haziran.nisan ayında başarısız bir aşılamam var.Haziranda ikinci aşılamayı yaptıracağım.
süpersin ya vallahi senden alınacak çok akıl var ara ara sana danışmam gerek süper cvp olur:)))))))
Evet gülüm kusura bakma ya isim olmayınca unutu veriyom sitres yspma cnm bende 8 gün gecikti yarin bende doktora gidecem bütün teslerimi isticem sende iste cnm inşallah ikimizdede kötü bir şey çıkmaz ben bebiş oldunu düşünemiyorum ama inşallah bir süpriz olur
Pirelideve..................2 Haziran
Asikalp91..................2 Haziran
Paytipo.....................2 Haziran
Skrys........................2 Haziran
Esra_the_teacher........3 Haziran
Leylaup.....................4 Haziran
Evliyy........................4 Haziran
MEYRAAAAA.............5 Haziran
Nur48........................5 Haziran
BenimAşkPastam.........5 Haziran
Zeynep_xx..................5 Haziran
korkusuzkorkak...........6 Haziran
Blackberry34..............6 Haziran
Zambak84..................6 Haziran
Flower88...................6 Haziran
Naginagi1990.............6 Haziran
Missladybird...............6 Haziran
Mutsuz28...................7 Haziran
Beyazkedi5.................7 Haziran
Şeker pembe..............8 Haziran
Askbahcem................8 Haziran
Ayshenn....................8 Haziran
Megabitli....................8 Haziran
yumurtlama günlerimiz kimimizin bitiyor, kimimizin başlıyor,kimimizin ortasında dikkat bayanlar.............kürlerle, taktiklerle hadi bismillah.....
Canim mrb bende be oldu bu kizdan haber yok diyordum. Hastalanmamisin umarim bebegin geç yerleşmiştir cnm. Bebek yoksa da inşallah hayirli haberler olur da kotu bir durum yoktur bizi bilgilendir merakta birakma cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?