Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canım artık eczacı hocam ya bırakın bu test işini her ay diyecek

testleri eczaneden alma canım, internetten al. Çok ucuz :)
Ben eczaneden artık utanmıştım her ay al al adam yüzüme tip tip bakıyordu :))))
Şimdi evde 20 tane var, 10 gün sonra yapmaya başlarım :))

Çok sağol canım inşallah :-( ayın 26sında tekrar gidicez,tekrar test yaptırıcaz.Sonuç gene aynı olursa doktor nasıl yönlendirirse bakalım :-( Size de çok geçmiş olsun...

Canım çok sağol bende ona bakayım o zaman. Peki keçi boynuzu özünü nasıl kullanıyorsunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İsye buuuu ! Hep poziyif hep rahat olarak bunu basaricaksin.ben sana guveniyorum .kesinlikle duygularinin seni yonetmesine izin verme.sen duygularini yonet.hep yanindayim.sen guclusun unutma.

Canım benim sayende güne bomba gibi başladım. Allah razı olsun gönlüne göre versin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hemen bakayım canım Allah razı olsun,inşallah bize de nasip eder Rabbim...

cnm benim genelde yumurtlama zamanı olur o dediğin ağı ama arada olur yani sık değil tekinde olması garip doktor bişey demediyse sıkma cannını bu arada hoşgeldin aramıza......

Teşekkürler hoşbulduk umarım bır sey yoktur cunkı hala devam edıyor adet falan olunca gecerse gıtmıcem ama geçmesse bır daha gidecegim diymi tekrar gorunmekte fayda var bırde bısı sorcagım memegrafı ısterse çektirsem mi acaba 40 yaş altına pek onermıyolar ama ben

cnm doktor şüphelense yönlendirirdi bence başka bir doktora da git için rahatlayacaksa .......

Çok sağol canım inşallah :-( ayın 26sında tekrar gidicez,tekrar test yaptırıcaz.Sonuç gene aynı olursa doktor nasıl yönlendirirse bakalım :-( Size de çok geçmiş olsun...

Hayirlisi olsun canim aynen bizde bidaha test yaptiricaz ona gore yapariz artik.sagol canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm günaydın baktınmı konuya?

Okudum canım,hatta akşam eşime de okutucam.26sında tekrar test vericek,gene aynı olursa ki 10 günde değişiklik zaten olmaz ama...Mutlaka kullandırıcam.Allah razı olsun inşallah sen de o konuyu açan arkadaş da bize bahane olursunuz da Rabbim hayırlısıyla meleğimizi nasip eder...

Hayirlisi olsun canim aynen bizde bidaha test yaptiricaz ona gore yapariz artik.sagol canim

geçen gece dua ediyordum arkadaşlar aklıma gelen ilk isim sen oldun cnm bu pastadan aklımda kalmıştı galiba:)tüm bebek isteyen arkadaşlarıma dua ederken birçok ismi hatırladım ilk başta sen olunca yazayım dedim :)))))

amin cnm inşallah hamiş olurda bana dua edersin anlaştıkmı?

Canim mrb memografi değil USG vermesi gerek bende iki gogsumde kist var biri 4 mm biri 6 mm sadece her sene USG cektircem buyuyormu diye o kdrbzararsiz dedi Dr. Ama memografi olmaz dedi bana da ve öyle agri yapmiyor.

Mrb arkadaslarim ablalarim kardeslerim
Ben 27 yasindayim nikahimiz oldu gecen yil tayinler vs. dugun gecikti.
Benim derdim bebek. Esim cok geciktirmemek istiyo yasi buyuk bende kendimi hazir hissediyorum. Lakin gel gelelim her kafadan baska ses cikiyo hamilelik ile ilgili. En son bilen birine sorayim diye doktor randevusu aldim. Hamile kalma sureci icin. Simdi ilk kez gitcem. Ne testi yapacaklar? Ac mi gitmeliyim tok mu su icmelimiyim 12 de randevu ne onerirsiniz?
Genital bolgeye bakilir mi hemen? Nolur kendi surecinizi yazaemisiniz? ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…