- 23 Aralık 2012
- 629
- 103
- 323
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.381
Konuyla alakalı hiçbir bilgim yok cnm inşallah durumumiyidir.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
BlackBerry kuzum bende senin yorumunu bekliyordum ben de bilmiyorum çünkü ama çok canını sıkma cnm sonuçta sperm sayısı yüksek olur inşallah
Canım artık eczacı hocam ya bırakın bu test işini her ay diyecek
Slm canim bol lokosit enfeksiyon varligini gosterir.sayisi az biraz 6 milyon olan.en az 20 milyon olmali.bide hizi dusuk biraz yuzde 10 olan benim esimin ileri hizlisi yuzde 3.varikosel var dedi doktor.ultrason cektirdinizmi.bende anladigim bu kadar ama bence duzelir canini sikma.ilaclarla kurlerle insallah artar.benimkine amelyat dedi doktor bi doktora daha gorunucek.oda derse ol diye olacak.actigim konularda var esimin degerleri.doktorum zorlasir gebelik etki eder dedi.amelyatla ilaclarla duzeliyor insallah caninizi sıkmayin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Robottan geçir canım toz yok maalesef. Bir de keçiboynuzu pekmezi doğal bulamadım ben eczanelerde hunnap var keçiboynuzu özü tamamen doğal ondan aldım ben bilgin olsun. Marketlerdekilerde hep e işareti var doğal değil hiçbiri. Ya memleketten felan getiren olacak doğallığından emin olduğun yada eczanedeki tamamen doğal buyuk şişe 10 tl
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İsye buuuu ! Hep poziyif hep rahat olarak bunu basaricaksin.ben sana guveniyorum .kesinlikle duygularinin seni yonetmesine izin verme.sen duygularini yonet.hep yanindayim.sen guclusun unutma.
CANIM ben yaptırdım bugun test negatifffff sonra eve geldim adet oldum çok uzuldummm ağladım moralim çok bozuk bu sefer cok umutlunmıstım
Üzülme canım Allah hepimize hayırlısını versin. Bu ay inşallah kavuşuruz meleklerimize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herese günaydın arkadaşlar ......cnm erkek intertilitesi başlığında bir topik var muhteşem üçlüyle hamile kaldım diye bir konu onu aç ve oku bayanın eşinin durumu aynı senin anlattığın gibi hemen hamile kalmış hemde 2 gebeliktede aynı bazı ilaçlarla ona bir bak derim......
Hemen bakayım canım Allah razı olsun,inşallah bize de nasip eder Rabbim...
Günaydın kızlar ben bugün hiç uyumadım uykum gelmedi 11 de randevum var hadi hayırlısı
Üzülme canım Allah hepimize hayırlısını versin. Bu ay inşallah kavuşuruz meleklerimize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok üzüldüm vardır bi hayır zamanı gelmemiştir.Sonuçta doğacağımız ve öleceğimiz gün belli bebişlerimiz o günü bekliyorlardır üzülmeyin...
cnm benim genelde yumurtlama zamanı olur o dediğin ağı ama arada olur yani sık değil tekinde olması garip doktor bişey demediyse sıkma cannını bu arada hoşgeldin aramıza......
Teşekkürler hoşbulduk umarım bır sey yoktur cunkı hala devam edıyor adet falan olunca gecerse gıtmıcem ama geçmesse bır daha gidecegim diymi tekrar gorunmekte fayda var bırde bısı sorcagım memegrafı ısterse çektirsem mi acaba 40 yaş altına pek onermıyolar ama ben
Çok sağol canım inşallah :-( ayın 26sında tekrar gidicez,tekrar test yaptırıcaz.Sonuç gene aynı olursa doktor nasıl yönlendirirse bakalım :-( Size de çok geçmiş olsun...
cnm günaydın baktınmı konuya?
Hayirlisi olsun canim aynen bizde bidaha test yaptiricaz ona gore yapariz artik.sagol canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Okudum canım,hatta akşam eşime de okutucam.26sında tekrar test vericek,gene aynı olursa ki 10 günde değişiklik zaten olmaz ama...Mutlaka kullandırıcam.Allah razı olsun inşallah sen de o konuyu açan arkadaş da bize bahane olursunuz da Rabbim hayırlısıyla meleğimizi nasip eder...
Teşekkürler hoşbulduk umarım bır sey yoktur cunkı hala devam edıyor adet falan olunca gecerse gıtmıcem ama geçmesse bır daha gidecegim diymi tekrar gorunmekte fayda var bırde bısı sorcagım memegrafı ısterse çektirsem mi acaba 40 yaş altına pek onermıyolar ama ben
Günaydın kızlar ben bugün hiç uyumadım uykum gelmedi 11 de randevum var hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?