- 15 Haziran 2010
- 526
- 52
- 123
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #4.141
ya kızlar bu yumurtlama ağrısı en fazla kaç gün hissedilir ?? dün gündüz sağ kasığım, akşam sağ ve sol, şimdide sağ kasığım ağrıyo 2 gündür çatlayamadımı bu yımırta
Oyy cokmuş ya cnm Rabbım ınsallah gelmıstır bu ay bebışş
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
ya kızlar bu yumurtlama ağrısı en fazla kaç gün hissedilir ?? dün gündüz sağ kasığım, akşam sağ ve sol, şimdide sağ kasığım ağrıyo 2 gündür çatlayamadımı bu yımırta
resmen dolandırıcı bunlar canım :)
Leylaaaaaa senınde sarı mı akıntı bacımm
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
cnm benim 3-4 gün çok şiddetliydi şimdi de belimde ve ara ara kasıklarda ağrılarım var hala ama çoktan bitti kupkuruyum hatta. Hayırlısı bakalım dr ydollenme olduysa ağrı olabilir demişti,
Valla öyle ya yazık valla nerden nasıl para kırıyorlar ya allahım ellerine düşürmesin
cnm su an sanki belim ikiye ayrikiyo akintima cok dikkat etmedim koyu kivamdi aslkim yikadim hemen sonra olursa bakarim ama adette akinti olunca hissediyon ya aynen oyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu testlerde geldi anamm her yer test oldu beaaa bu ne
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkeşler burda kimse konuşmuyor sadece okumayın ya gelseniz sohbete sizde aaaa.....kızıcam hepinize ceza vercem ama :)
Akşama ne yemek yapıyonuz hadi söyleyin bakalım? Kafa dağıtalım biraz :)
kuzum benim bugünler ovu günleri doktor değerlendirin dedi 3 gün verdi işte birer gün arayla dedi sonra hamileyim diye geleceksin sen dedi ben elimden geleni yapıyorum bundan sonra Rabbime en hayırlısı neyse onu verir... ama şu ağrılarda olmasa iyi sanki ne bileyim ya kımıldamak istemiyorum oturduğum yerde bile bazen o kadar ağrı oluyo ki böyle bi durumda kımıldayamazken nasıl ilişki olacak ya off
kızlar bu kasıkta batma dediğiniz otururken giren hafif ağrımı? sağ tarafıma arada bi batıyor bugün. Yada ben batıyor zannediyorum. Çok yoğunlaştım ya üzerine kendi kendime mi hissediyorum acepp
Hamileliğin 20 küsür haftalarında ve doğumdan sonra 72 saat içinde iğne yapılıyor başkada bişey yapılmıyor canım.
sagol sekerım ben en ıyısı onumudekı ay doktora gıdeyım oda bılsın aydınlatsın ıyıce benı , hem dıyorum kı hazıranda regl olayım reglımın 10.11. gunu fln gıdeyım , bebıs calısıcam ya hem o sırada yumurta fln gorur soyler belkı =))))
Benim var tatlim birincide sorun olmaz ama ikincide mutlaka igne olacaksin demisti dr.
bu bana bı sorun yaratmasında hamılelıkte fln yeter =)
walla canım otururken, kalkarken yürürken her türlü ağrı oluyo
kızlar bu kasıkta batma dediğiniz otururken giren hafif ağrımı? sağ tarafıma arada bi batıyor bugün. Yada ben batıyor zannediyorum. Çok yoğunlaştım ya üzerine kendi kendime mi hissediyorum acepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?