Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kislaaaar en yakin sizsiniz hadi bakalim insaallah gobusunuz bebislidir. Var mi belirtiler

ben pazar gunu test yaptım negatıf cıktı ama nedense ıcımde hamıle olduguma daır bır ses var.. allahım sese kulak ver nooolluuurrrrrr...
hala adet olmadım bu arada..

cnm ya gunum gecsede cesaretim yok evdede var ama cok korkuyom

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Korkunun ecele faydası yok tatlım...:)

beni de ekler misiniz listeye 28 mayıs

Ekledim cnm uğur getirsin göbüşün bebiş dolsun inşallah cnm..

Ayyy kuzuuummm bide cikiyomus. Cok heyecanlandim senin adinaaaa.

ayyy tabiki yap,hadi bismillah de:) haber ver bekliom

Yappppp günün her saatinde yapilablir mi

Ya daha çıkmazki canım ya test ovulasyondan 10 gün sonra yapın diyor ben 21 inde felan yumurtladım. 6 gün oldu ama yarın sabahtan yapim bi tane bakalım ne olcek. sabah idrarı en garantisi. İnşallah vardır ama aslında bir o kadar da umutsuzum. Hakkımızda hayırlısı olsun tabi ki. Sanki bu ayda çok hüzran yaşayacağım gibi hissediyorum. Garip bel ağrılarım var arada kasık ağrılarım. sanki ben mi uyduruyorum ağrıları bilemiyorum. Olmadı diyorum bu ay olmazsa rahmimi çevirtiyim. tam garanti olsun.

Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Allah bizi öyle bir güçte yaratmışki bunlarla savaşabiliyoruz...inanın hepinizi çok seviyorum,anlıyorumda.hepimiz dua edelim.yumurtaya can veren bizleri de görsün

Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Allah bizi öyle bir güçte yaratmışki bunlarla savaşabiliyoruz...inanın hepinizi çok seviyorum,anlıyorumda.hepimiz dua edelim.yumurtaya can veren bizleri de görsün

Amin canım amin. Rabbim kimsenin kollarını boş bırakmasın. Beklemek çok zor vakit geçmez oldu sanki. Her ay bu zamanlar ya hamileysem tititzlik hastalığımı bile bırakıyorum hep dinlenmek sadece yemek o kadar. Süpürmeyi bile eşime yaptırıyorum ben siliyorum toz alıyorum sadece ne olur ne olmaz diye.

Allahim dualarimizi kabul etsin bugunde meryem suresini okuyacagim hepimize dua edicem insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gene gözlerim doldu,1 hafta önce fln doktora gitmiştik bebeğiniz olabilir %90 dedi yumurtalar kendi kendine şişiyor çatlıyor eşinde sıkıntı yok,doğru gün beraberlik oldu deyince eşimin gözleri doldu sevinçten,mahvoldum o an yemin ederim,dün de şehir dışından arkadaşları geldi hadi cafeye gidelim dedi,tamam dedim ama ben içicem sarhoş olmak istiyorum dedim(1 an unutarak hamile olabileceğimi) o bana hayır hayatım hamile olabilirsin dedi,oturdum çocuk gibi ağladım...o benden çok istiyor ve çaktırmamaya çalışıyor üzülmemeyim die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…