Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ben de beraber olduğumuz günden beri acaip göğüslerim ağrıyor ve acaip şiştiler,inşallah sende hamilesindir

Selam arkadaşlar misafirim vardi yazamadim önce. Bugün çok tuhafim ben ya.dünden hafif baslamisti aslında. Midem i ilginç tad yok bi şeyin suyun bile ki normalde çok su içerim ben. Uykudan oluom huzursuzum. Kasik bel bacak agrim çoktu gece. Adet olacak galiba

Ben de beraber olduğumuz günden beri acaip göğüslerim ağrıyor ve acaip şiştiler,inşallah sende hamilesindir

Hakkımızda hayırlısı canım.

Belki gebelik belirtisidir canım du bakalım hemen kötü düşünme inşallah hamişsindir.

ekurum hosgeldin seni aradi gozlerim bence hamile olabilirsin cnm bat kacti senin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ekurum hosgeldin seni aradi gozlerim bence hamile olabilirsin cnm bat kacti senin

Hosbuldum canim- canim ben en son 5 mayista oldum Dr 5 hazirana kadar olmazsan gel test yapalim dedi. Ebe arkadasim 1_5 haziran arazi dil adetin olur. 28 güne bir diye hesaplarsak 1 haziran gibi adet aslında. Ama benim hep gecikio ya Dr da 5 haziran deyince bat 5 haziran diye dusunuodum hep

Öncelikle şunu bilmeniz gerekir. Birazdan yazacağımız testlerin doğruluk payı kesin değildir. En doğru hamilelik testi için doktorunuza danışmanız tavsiye edilir.
- İdrarınızı şeffaf desensiz cam bir bardağın içine koyun ve bir süre bekletin. Eğer bardağın dibine tortular çökerse hamile olma ihtimaliniz yüksek demektir.
- Eski ve bir daha kullanmayacağınız demir bir kabın içine idrarınızı yapın. Yaptığınız idrarı kaynaması için ocağın üstüne koyun ve bekleyin. Eğer idrarınız kahvenin köpürdüğü gibi köpürürse hamilesiniz, köpürmez sadece baloncuk oluşursa hamile değilsiniz demektir.
- Bir su bardağı kadar idrarın içine 2 çay kaşığı kadar karbonat ilave edip bir süre bekleyin. Eğer idrar köpürürse müjde hamilesiniz.
- İdrarı bir su bardağının içine koyarak bir miktar çamaşır suyu ilave edin. Bir süre sonra idrarın köpürmesi hamilesiniz anlamına gelir.

Canim ya bu erken gebelik testi ne zaman yapilir bi de bu testleri sabah mi yapmaliyiz günün herhangi bi ani olur mu

cnm uyku ve sık idrar bende yok ama ben bunlarin belirti oldugunu dusunuyom iinsallah hayirli haber alirsin cnm benim oglumda bu belitiler 6 haftadan sonra baslamisti burdaki formda 3 ,4 haftada olup bu belirtileri yasayanlari gordum hakkimizda hayirlisi gelecek bebisler.....

Hepimiz aksak su mutlu haberi de hamile topigine gecsek

Canim ya bu erken gebelik testi ne zaman yapilir bi de bu testleri sabah mi yapmaliyiz günün herhangi bi ani olur mu

Adete 7-8 gün kala yapılıyor hatta 10 gün önceden bile sonuç veren var cnım.

Ben netten almıştım az önce geldi erken gebelik testi yapsam mı ki kıslarrrrr...

Adete 7-8 gün kala yapılıyor hatta 10 gün önceden bile sonuç veren var cnım.

Ben netten almıştım az önce geldi erken gebelik testi yapsam mı ki kıslarrrrr...

cnm ya gunum gecsede cesaretim yok evdede var ama cok korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…