- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.981
canım inşallah hamişsindir ben yumurtladığım günden beri bel ağrısı çekiyorum arada da kasık ağrısı ama belim çok fena. Adete 9 gün var bakalım hayırlısı. Bu kadar takma kafana canım. çok merak ediyorsan bak eczaneden al erken gebelik testi şimdi bile yapsan çıkar cnm.
Ben de beraber olduğumuz günden beri acaip göğüslerim ağrıyor ve acaip şiştiler,inşallah sende hamilesindir
Selam arkadaşlar misafirim vardi yazamadim önce. Bugün çok tuhafim ben ya.dünden hafif baslamisti aslında. Midem i ilginç tad yok bi şeyin suyun bile ki normalde çok su içerim ben. Uykudan oluom huzursuzum. Kasik bel bacak agrim çoktu gece. Adet olacak galiba
Selam arkadaşlar misafirim vardi yazamadim önce. Bugün çok tuhafim ben ya.dünden hafif baslamisti aslında. Midem i ilginç tad yok bi şeyin suyun bile ki normalde çok su içerim ben. Uykudan oluom huzursuzum. Kasik bel bacak agrim çoktu gece. Adet olacak galiba
ekurum hosgeldin seni aradi gozlerim bence hamile olabilirsin cnm bat kacti senin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hakkımızda hayırlısı canım.
Belki gebelik belirtisidir canım du bakalım hemen kötü düşünme inşallah hamişsindir.
Hakkında hayırlısı olsun cnm. Genelde arada kasık batmaları olur bel ağrısı olur. Kokulara karşı biraz hassasiyet olur. sık idrara çıkarsın. Kasıkların şiş gibi hissedersin hep. bazı arkadaşların kirpikleri karışır gözbebekleri büyür. çok uykun gelir halsizlik olur aklıma gelen belirtiler bunlar tabi herkesde aynı belirtiler olmaz. Bazısı hiç belirti yaşamadan hamiş olur yani. erken gebelk testi yaparsan bence net sonuç alırsın. inşallah hamişsindir.
Hosbuldum canim-canim ben en son 5 mayista oldum Dr 5 hazirana kadar olmazsan gel test yapalim dedi. Ebe arkadasim 1_5 haziran arazi dil adetin olur. 28 güne bir diye hesaplarsak 1 haziran gibi adet aslında. Ama benim hep gecikio ya Dr da 5 haziran deyince bat 5 haziran diye dusunuodum hep
cnm uyku ve sık idrar bende yok ama ben bunlarin belirti oldugunu dusunuyom iinsallah hayirli haber alirsin cnm benim oglumda bu belitiler 6 haftadan sonra baslamisti burdaki formda 3 ,4 haftada olup bu belirtileri yasayanlari gordum hakkimizda hayirlisi gelecek bebisler.....
Hepimiz aksak su mutlu haberi de hamile topigine gecsek
İnsallah cnm o da olacak insallah
dun dostinex gunumdu benim prolaktin yuksek. Ondan olabilir diye dusunuom bi yandan da
bu belirtileri yasatiyomu ki
Ekledim tatlım uğur getirsin inaşşah listemiz sana bu ay bebişin seninle olsun. :)
26 mayıs benide eklersen sevinirim . henuz kırmızıyı gormedım..
Canim ya bu erken gebelik testi ne zaman yapilir bi de bu testleri sabah mi yapmaliyiz günün herhangi bi ani olur mu
26 mayıs benide eklersen sevinirim . henuz kırmızıyı gormedım..
ekledim canım uğur getirsin inşallah bu ay bebişin seninle olur.
Adete 7-8 gün kala yapılıyor hatta 10 gün önceden bile sonuç veren var cnım.
Ben netten almıştım az önce geldi erken gebelik testi yapsam mı ki kıslarrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?