- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.941
kız bende onu diyorum işte bunlar küçük benimde yaş 36 bende ablayım
bak bozusmayalim abla benim taaaaaaammı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminnn inşallah artık bekletmesin dün eşimde stres oldu bu ikidir oluyor adam tam boşalcakken olmuyo mecbur iki saat sonra tekrar başlıyoruz o işe... sizin sayenizde biraz daha rahatladım ama...
hic strese girmesin sen ona olacak o kadar de:)
iyiki varsin meyvesuyunun icine dokeyim sabahlari icer heop iyi fikir askim benim
Aminnn inşallah artık bekletmesin dün eşimde stres oldu bu ikidir oluyor adam tam boşalcakken olmuyo mecbur iki saat sonra tekrar başlıyoruz o işe... sizin sayenizde biraz daha rahatladım ama...
Canim eşine belli etme onlar stredteyken sperm hizlari azaliyor. Bu ay biraktim de ve hiç konusunu açma yumurtlama zamanki sen sokul yanina. Ona belli etmezsen ve sikintini paylasmazsan o da stres olmaz.
tmm nen yokken ablasin anlastikmi
Bugün adetin 6. günü yarından itibaren adet olana kadar gün aşırı çalışıcam :) bakalım bu sefer nolucak :)
tamam ablacım sen ne dersen o
tamam ablacım sen ne dersen o
ha soyle ben yokken ablasin bebegim
Canim eşini strese sokma TBMM mi o bilmesine bi de bol bol tatil yap keciboynuzu pekmezlisende te hadi gazaniz mübarek olsun güzel haberler insallah
Valla eşim benden meraklı ne zaman bitiyo şu adet diyo ne zaman çalışmaya başlıcaz diyo :) ona kalsa hergün çalışıcaz :) inş bu ay gelir bebiş :)
Arkadaslar kafamizi bosaltsak belki hemem hamile kalcaz ben buay gene kendimi tam dinlicek oluyorum hemen kafami dağıtıyorum dusunmemeye çalışıyorum :) inşallah hepimizin iyi haberlerini en kisa surede alırız :))
Tatlim stres hava kosullari erken yumurtlamana sebep olabilir neye gore cumartesi diyorsun . Hesaplama yaptiysan cumartesi gununden oncwde yumurtlaman mumkun...Kızlar yumurtlama günüm bu cumartesi ama beyaz akıntı geliyor bu ne .s
kıslar hepinize aydınlık günler diliyorum
dün akşamdan beri aklımda bi soru var nettende araştırdım ama bana bi cvp verin hele
gebeliğim henüz belli değil otobüsle 16 saat kadar yolculuk yapabilirmiyim?
tabi dönüşte eğer gebeysem 1 aylık olucak bide bunun dönüş yolu var yani?
ben ilk bebeğimi 4 saatlik bi yolculuğun ertesi günü kaybettim. doktoruma sordum onun yüzünden düşmez dedi. düşeceği varmış sağlıksızmış dedi o da 1 aylıktı. doktorada sorcam ama merak ediyorum. bilgisi tecrübesi olan var mı?
valla cnm ahtım var uyanik olursam sezeryan cunku poposuna iki tane yapistiracam
Allah kabul etsin gülüm ben okumadım daha hep niyetlendim ama okuyamadım.uzun bir sure.calıstıgım için yorgun olyodum devam ettiremedim
gülüm öyle düsündüm ama hoca cok hızlı okuyo yani ben bazı kelimeleri yanlıs okuyabiliyorum yetişeyim diye.ama öyle yapayım bencede haklısın
kimseler kalmadı topicte
tecrübem yok ama ben yolculuğun zarar vereceğini sanmıyorum, millet tarlada çalışıp hamile kalıyordu eskiden :)
ben varim cnm:)senin varmi bebe 2. ciyimi istiyon cnm
tüp bebek tedavisinde kullanmıştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?